Влез

View Full Version : Какво да правя???

Rumsito10
02-14-2014, 21:24
Здравейте :) Аз съм на 16, нямала съм си гадже до сега, но харесвам едно момче.....в момента в който си помислех, че съм го забравила, той повдига вежди и целият свят затихва....та това се случва от три години :D опитвах се да му покажа че го харесвам по много начини, накрая се стигна до там, че освен той научи и цялото училище, но той се правеше, че не знае, докато другите се бъзикаха с мен.....тази година нищо не се беше случило, повечето хора забравиха, самата аз почти забравих, но очите му отново ме привлякоха :D , усетих го отново, но тази година той е по-различен-снима ми домашните за школата на която ходим заедно, сяда до мен винаги когато има възможност и даже на прибиране ме заговори един-два пъти (попринцип мълчи като риба :D ) Та се чудя аз какво да направя? Далиизобщо да правя нещо или да се държа както обикновено? Моля ви кажете ми, защото от три години се чудя и се мая какво да правя, като често забърквам каши :D

OverDrive
02-14-2014, 22:44
Ами аз не виждам признаци на някакво харесване. Хората виждаме каквото искаме да видим доста често. Субективни сме. Нормалните хора общуваме така. Помагаме си /домашните/, сядаме до приятен човек, което може да значи и двете, но е крайно недостатъчно, за да решим дали те харесва. Това, че говори също не значи много. Може би просто сега има какво да ти каже. Аз например, въпреки че съм съм адски приказлив, понякога мълча, не защото не харесвам човека, а просто, защото няма какво да кажа.
А какво да правиш. Според мен дай МНОГО МАЛКО още време на историята, щом предисторията е такава. Или може да е тъпо момчето и само той наистина да не е разбрал или не се е интересувал. Можеш да му кажеш и да разбереш на момента, можеш и да дадеш малко време, наистина малко, да се поразгори огъня, но не вярвам. Не се задълбочавай много, не го чакай на 16 си, греби от живота.

djipsito
02-14-2014, 22:45
Кво да правиш, отвръщай, говорете, излизайте. Явно се е срамувал преди като сте били по-малки, че го бъзикат толкова, а сега е взел да порасва или го трепе хормона. Ама щом търси контакт, има светлина в тунела.

RapExotic
02-15-2014, 08:02
Премини към следващ етап на общуване - излизане извън училище.

Rumsito10
02-15-2014, 14:57
е как...като се прибираме да му кажа е така просто хайде да излезем ли?

djipsito
02-15-2014, 15:19
Ами да! Казваш му айде утре да идем еди къде си. Или ако имаш нещо за правене, го викни с теб, да не си сама и после седнете да пиете по нещо.

Или докато се прибирате реши, че няма да се прибирате и го завлечи някъде на разходка, ей така, непланирано.

baby_baby
02-16-2014, 13:34
Според мен не те харесва

Rumsito10
02-17-2014, 16:57
две на две ...сигурно има надежда :D