View Full Version : Помощ!Бременна ли съм?
mysunshine
02-15-2014, 07:17
Здравейте :)
Снощи с приятеля ми правихме секс с презерватив,той го сложи добре всичко беше точно но като свършваше,малко преди да свървши го изкара и махна презерватива и след това свърши,на себе си в презерватива нямаше сперма.
Според мен въобще няма опасност от забременяване защото видях как свършва но ме притеснява това че може да има и в мен нищо че вече го беше изкарал.
Да изчакам ли няколко дни,за да си направя тест или директно да взема Ексапеле... още неса минали 12 часа и предполагам няма да има проблеми тъй като то е до 72,мненията за него не са добри но супер много се притеснявам дали несъм бременна..мен попринцип скоро ми свърши но все пак.Нещо да ме посъветвате
Не си бременна - е...на си !
SummerRain
02-15-2014, 07:21
Как може да има нещо в теб, след като е свършил върху себе си?? Наистина акълът ми не го побира. Вместо да взимаш тестове или Ескапел, вземи да се ограмотиш по темата.
Didko_Beats
02-15-2014, 07:26
но като свършваше,малко преди да свървши го изкара и махна презерватива и след това свърши,на себе си в презерватива нямаше сперма.
0.о ..много оплетена работа ... или ти пишеш на висш български или аз нищо не разбирам ... или и двете 8-)
но ме притеснява това че може да има и в мен нищо че вече го беше изкарал.
И много ми е чудно как става тя работа ? 8-) ... Спрете постоянно да вземате ескапел , туй не е бонбон и има странични ефекти , не си правете експерименти със себе си !!
Грамотността спестява пари. Хубаво ти беше на св. Валентин. А на 24-ти май?
mysunshine
02-15-2014, 07:34
Достатъчно съм ограмотена по тази тема.. водя редовен сексуален живот даже доста често е без презерватив и момчето си знае когато иска да си свършва го изкарва и всичко е точно и досега не е имало проблем но тва е друго момче и се случи много странно нека обесня в момента в който аз станах нали той го изкара презерватива си беше на мястото погледнахме но вътре нямаше нищо изкара го и тогава видяхме че свършва но незнам защо в презерватива нямаше нищо мислим си да не би да е бил спукан надухме го да видим небеше но нямаше сперма вътре,а си беше на мястото .и чак като го изкара почна да излиза нз супер странно досега неми се е случвало а той е много претеснителен отнася ли се домен и ми каза да пия нещо или да си направя тест,теста сигурни резултати поне в тези дни няма да получа а Ексапел е силно лекарство изчетах доста и проучих за него неискам да го пия но ме е страх ако чакам да не би после да изпусна възможността и да стане гаф...
DisappointedDreamer
02-15-2014, 07:40
Достатъчно съм ограмотена по тази тема.. водя редовен сексуален живот даже доста често е без презерватив и момчето си знае когато иска да си свършва го изкарва
Прекрасно.
Ако беше поне малко ограмотена по тази тема, щеше да знаеш, че този метод на предпазване изобщо не е достоверен. Имам приятелка на 17, която направи аборт, след като забременя от предеякулационната течност. Познавам друга, която роди, забременявайки по същия начин.
mysunshine
02-15-2014, 07:43
добре.. помолих за някакъв съвет по въпроса за който попитах а не за другия .. да се водим по темата
Didko_Beats
02-15-2014, 07:47
момента в който аз станах нали той го изкара презерватива си беше на мястото погледнахме но вътре нямаше нищо изкара го и тогава видяхме че свършва но незнам защо в презерватива нямаше нищо мислим си да не би да е бил спукан надухме го да видим небеше но нямаше сперма вътре,а си беше на мястото .и чак като го изкара почна да излиза нз супер странно досега
Незнам Anonys дали за сексуалната грамотност имаше предвид , ама правописа ти е no comment ....
изкара го и тогава видяхме че свършва но незнам защо в презерватива нямаше нищо
E как аджеба ( тая хубава френска дума ) си го видяла да свършва а после нямало нищо ....
xXxPETYAxXx
02-15-2014, 07:49
в момента в който аз станах нали той го изкара презерватива си беше на мястото погледнахме но вътре нямаше нищо изкара го и тогава видяхме че свършва но незнам защо в презерватива нямаше нищо мислим си да не би да е бил спукан надухме го да видим не беше но нямаше сперма вътре,а си беше на мястото .и чак като го изкара почна да излиза
И сега питам, ЗАЩО ти е Ескапел след като ситуацията е такава??? Нали сте проверили презерватива, не е бил спукан, просто сте видели как спермата излиза малко след като е свършил. Може да е от различни неща, не знам точната причина, но важното е, че кондома си е бил на мястото, здрав.
Много си "ограмотена", виждаме. Поне да си беше сметнала опасните дни, като толкова си се филмирала.
Незнам Anonys дали за сексуалната грамотност имаше предвид , ама правописа ти е no comment ....
Под общ знаменател ги слагам. И многоточието не се пише с четири точки.
mysunshine
02-15-2014, 08:12
тези нападки от ваша страна въобще не помагат питах едно то вие го обърнахте на съвсем друго
DisappointedDreamer
02-15-2014, 08:32
Не са нападки, а съвети.
Крайно необразована си по темата за секса. Това става ясно от въпросите ти тук и фактът, че смяташ, че си образована, защото видиш ли "аз го правя най-често без презерватив и досега нищо не е ставало".
Един последен искрен съвет - седни и прочети малко материал по темата, защото ще си докараш много главоболия.
Didko_Beats
02-15-2014, 08:49
Под общ знаменател ги слагам. И многоточието не се пише с четири точки.
Oлеле , ся една точка ли ще се заяждаш ? , беше четириточие :lol:
Хич не си ограмотена, язък за 18-те години... знаеш ли колко неща трябва да съвпаднат, че да забременееш ? Знаеш ли какво е овулация и кога настъпва ?
Имаш сериозни пропуски както в правописа така и в общата сексуална култура, по-лошото е самочувствието за налични знания. Прочети някоя друга статийка със съвети за безопасност по време на секс в интернет, продават се и книжки с българска граматика и общи правила за правопис. Само не се заяждай на хората, че ти правят забележки.
Прави секс с презерватив, деца не се отглеждат лесно още по-малко, когато родителите са деца и още не могат да разберат спермата в момичето ли е или върху бащата, мир и светлина по пътя ти.
baby_baby
02-16-2014, 12:00
Не си бременна
Ако е момче го кръсти на гаджето си, ако е момиче - Пламена.
Купи си една тухла 4ка и се тресни в простата тимберица.
bloodsugarsexmagik
02-19-2014, 16:55
Не си бременна, само тъпа.
NeutralMilkHotel
02-19-2014, 17:01
Вземи 10 ескапела да се свършва веднъж за винаги...
Вземи 10 ескапела да се свършва веднъж за винаги...
+1 :D
CrazyLittleThing
02-20-2014, 15:24
Ясно, че човек, като става въпрос за него, е доста по-параноичен от обикновено, но ти вече прекаляваш. НЯМА как да си бременна при положение че той НЕ е свършил в теб. Спи спокойно.
ПС: Дори не си и помисляй за Ескапел в такива ситуации, дава много злобни странични ефекти и не можеш да го пиеш повече от два пъти годишно, така че не си пропилявай "шансовете", в случай че някога наистина ти се наложи.