Влез

View Full Version : Проблем..

purssue_
02-15-2014, 16:59
Здравейте на всички, давам направо по това,което искам да споделя и бих ви помолила за съвет или не знам и аз.Девствена съм на 16 съм ако е от значение.Та,проблема е следният връзките ми вървят г/д добре,но стане ли въпрос за секс просто плаша се, не знам защо. Притесняваме това,че след секс човека може да ме остави,може да почне да се държи като парцал с мен,не искам да бъда курва в нечии очи доста са ме наплашили и просто някакси самата мисъл ме тревожи.Последната ми връзка приключи точно заради това просто го зарязах иначе не съм притеснителна или нещо подобно,не ми е проблем първият път.Непознато е за мен,а непознатото ме плаши.Да на кратко това ми е проблема ще съм ви благодарна за някакви съвети как да го преодолея.Благодаря предварително. :)

babity
02-15-2014, 17:05
Тъпа си просто. Т'ва, че някой ш' ти пръсне сливата не е кой знае какво. К'во толкова са крийте и пазите...

purssue_
02-15-2014, 17:16
Хахаха била съм тъпа..о,боже аз питам съвсем нормално и не искам някой като го направи с мен да си мисли,че може да ме притежава и едва ли не да съм му длъжна за нещо.

Violenza
02-15-2014, 17:17
Тъпа си просто. Т'ва, че някой ш' ти пръсне сливата не е кой знае какво. К'во толкова са крийте и пазите...
Ти как очакваш да разсъждава и да се държи на 16 години? Абсолютно оправдани са й притесненията.

Авторке, малка си още. След някоя годинка, когато нямаш такива дилеми, ще стане работата.

babity
02-15-2014, 17:20
За кое са и оправдани притесненията. К'во ако Иванчо или Марийка си помислят, че е курва?
Да седне и да си обясни, че секс не е равно на любов и да приключи драмата.

Violenza
02-15-2014, 17:23
За кое са и оправдани притесненията. К'во ако Иванчо или Марийка си помислят, че е курва?
Да седне и да си обясни, че секс не е равно на любов и да приключи драмата.
Май трябва да ти подчертая възрастта й - 16 години.

Тя ако сега тръгне да си ляга със случайни, 'щото някой твърди как сексът и любовта били две отделни неща, не ми се мисли какво остава за по-нататък.

alekota
02-15-2014, 20:42
Страшна тъпотия е ,някой да ти дава съвет кога да си пръснеш джама .

djipsito
02-16-2014, 00:49
Здравей!
Аз също като малка съм си мислила такива неща.
Това кой как ще те приема зависи от теб. Ти може да си девствена, но с държанието си да показваш, че си курва. Можеш да си курва, ама никой да няма идея какви ги вършиш.

Няма сигурни неща, сигурно през годините ще ти се случи да се почувстваш използвана, зависи как приемаш нещата. Само с опита можеш да започнеш малко или много да усещаш кой какво иска от теб. Секс винаги искат, дали ще е само това или просто да засилите връзката, зависи от момчето и как се държи с теб. Ако виждаш, че му пука и че те уважава, хубаво ви е заедно.. какъв е проблема ? Знаеш, че първия няма да е единствения до гроб.

Не го приемай така, все едно жертваш нещо, на теб също ще ти е хубаво, ти също можеш да използваш, ако искаш...

Rabalka
02-16-2014, 06:06
Здравейте на всички, давам направо по това,което искам да споделя и бих ви помолила за съвет или не знам и аз.Девствена съм на 16 съм ако е от значение.Та,проблема е следният връзките ми вървят г/д добре,но стане ли въпрос за секс просто плаша се, не знам защо. Притесняваме това,че след секс човека може да ме остави,може да почне да се държи като парцал с мен,не искам да бъда курва в нечии очи доста са ме наплашили и просто някакси самата мисъл ме тревожи.Последната ми връзка приключи точно заради това просто го зарязах иначе не съм притеснителна или нещо подобно,не ми е проблем първият път.Непознато е за мен,а непознатото ме плаши.Да на кратко това ми е проблема ще съм ви благодарна за някакви съвети как да го преодолея.Благодаря предварително. :)

Ми прави му свирки и сам ште видиш дали ште се даржи с теб като курва штом се притесняваш от тва.

bsdirty
02-16-2014, 10:59
Ми прави му свирки и сам ште видиш дали ште се даржи с теб като курва штом се притесняваш от тва.

Моля те недей.. :shock:

ОР
02-16-2014, 11:23
Ми направи си сефтето с някой непознат в някое диско за да не те притеснява

baby_baby
02-16-2014, 11:55
Здравей!
Аз също като малка съм си мислила такива неща.
Това кой как ще те приема зависи от теб. Ти може да си девствена, но с държанието си да показваш, че си курва. Можеш да си курва, ама никой да няма идея какви ги вършиш.

Няма сигурни неща, сигурно през годините ще ти се случи да се почувстваш използвана, зависи как приемаш нещата. Само с опита можеш да започнеш малко или много да усещаш кой какво иска от теб. Секс винаги искат, дали ще е само това или просто да засилите връзката, зависи от момчето и как се държи с теб. Ако виждаш, че му пука и че те уважава, хубаво ви е заедно.. какъв е проблема ? Знаеш, че първия няма да е единствения до гроб.

Не го приемай така, все едно жертваш нещо, на теб също ще ти е хубаво, ти също можеш да използваш, ако искаш...

++++

xXxPETYAxXx
02-16-2014, 12:08
Според мен просто не си имала достатъчно доверие на гаджетата си, което може да е в следствие на поведението им и пришпорването или просто не сте се били опознали до такава степен, че съмненията да изчезнат. Опознавайте се с хората по-добре, все ще се намери някога някой, в когото да си сигурна, че няма да те използва след това. Дано и да сбъдне очакванията ти.

Dodo_Bird
02-16-2014, 12:45
Ти как очакваш да разсъждава и да се държи на 16 години? Абсолютно оправдани са й притесненията.

Авторке, малка си още. След някоя годинка, когато нямаш такива дилеми, ще стане работата.

Като я засърби след няк'во късо време ще видиш как ще отвори портите набърже

RapExotic
02-16-2014, 14:37

Май някой си изкарват оценките по Български език именно по този начин ..

По темата: Не прави секс, докато не решиш, че си готова. Също така не се притеснявай, че някой ще те помисли за курва. Всеки може да пусне такъв слух дори и да си девствена, но не вярвам да тръгнеш да го доказваш пред хората. Важното е твойто поведение какво е.

lubomir.v.ivanov
02-18-2014, 10:02
вземи си хероин и няма да имаш проблем