Влез

View Full Version : Получавам смесени сигнали

Why do we fall
02-18-2014, 19:15
Здравейте : )
На 19 години съм и преди три месеца скъсах с момиче с което имахме връзка почти две години, но тя трябваше да замине да учи в чужбина и за съжаление трябваше да се разделим и известно време бях в адски кофти настроение :/ но тогава се запознах с едно момиче(преди един месец).
Опознахме се доста бързо и си личи, че има привличане между нас. Тя настоява постоянно да излизаме и до сега сме били на 4 срещи които минаха много добре. Разхождахме се, тя се смееше постоянно,споделяхме си доста и когато стана време да я изпратя до спирката и тя изведнъж забързваше крачка, почваше да говори как имала много да учи и в момента в който види автобуса даже без да ме погледне в очите(което аз чакам за да я целуна) ми се хвърляше, прегръщаше ме и си изтичваше до автобуса :Д Просто когато сме заедно виждам в как и бяга погледа когато аз я погледна и все едно не иска да целуна. Казва ми, че не обича да прибързва във връзките и и трябва много време да се довери на някой, но 4 срещи и дори нито една целувка ми се струва странно.
Не съм срамежлив и съм имал доста връзки и мисля, че мога да позная когато някое момиче не иска да бъде целунато. Когато пишем или говорим на нея и личи, че ме харесва, но защо понякога така рязко променя отношението си. Случвало се е както пишем тя изведнъж да изчезне и на следващата вечер чак да ми пише.
Като цяло изключително смесени сигнали получавам и много ме обърква. Не знам да изчакам ли още малко или вече да опитам да напредна в отношенията ни.

paradosou
02-18-2014, 19:31
Че ти подготвяш ли си изобщо почвата? Ако преди целувката няма някакви уж небрежни докосвания се получава...странно. Пробвай докато пресичате да сложиш за няколко секунди ръка на рамото й/ осведоми се за часа от нейния часовник/ разгледай й някое бижу/ разроши я закачливо... Идеята е да видиш как ще реагира и да си направиш съответните изводи.
Не бързай с напредването в отношенията; ефектът в края на краищата може да се окаже обратен.
:)

Why do we fall
02-18-2014, 20:15
Мерси много за идеята : ) Аз винаги се опитвам да я докосвам по някакъв начин, понякога се получава, понякога тя не реагира. Не разбирам защо се движим толкова бавно в отношенията ни като тя не е въобще срамежлива, споделяла мие неща който понякога са даже твърде лични ...
Почвам да мисля,че тя не е сигурна все още какво иска да стане между нас.

OverDrive
02-19-2014, 00:01
Ама не толкова случайни докосвания, за да не си помисли мацката, че са наистина случайни. На 20 сте почти да му се невиди. Докато сте на среща не можеш да я прегърнеш ли? Пък и от къде е тая идея, че целувката трябва да е в края на срещата? Не живеете в романтичен филм, да го еба (не се сдържах). К`во очаквате като ги целувате в края на срещите и то пред рейса. Тя драматично да се обърне, докато се качва в автобуса, да се усмихне, да ти помаха и да започне да си мисли каква невероятна целувка е било. Не се случва така в живота или поне не в 90% от случаите. Иначе идеята за бижуто може да се окаже добра, разчорлянето също, но не вкарвай еротичния поглед, защото доста малко хора наистина умеят да го правят. Дръж се като себе си, бъди мъж. Защо я изпращаш само до рейса? Изпрати я до тях. Ако нямаш кола си вземи такси. Ако мен някой ме праща до градския транспорт никога няма да го взема на сериозно.

baby_baby
02-19-2014, 06:54
Е кое му е странното тя ясно ти е казала че не обича да бърза просто и трябва време

djipsito
02-19-2014, 07:10
Ако мен някой ме праща до градския транспорт никога няма да го взема на сериозно.

Голяма си принцеса, да го еба. (не се сдържах)

RapExotic
02-19-2014, 08:13

+++

Авторе, не бързай да я целуваш. Остави я тя да го направи първа и чак след това го направи и ти.

anonymous708973
02-19-2014, 10:58
но 4 срещи и дори нито една целувка ми се струва странно.

Ох, Боже мили... Даже няма да коментирам.

Казаха ти хубаво - подготви си почвата.

OverDrive
02-19-2014, 23:06
Аз съм принц, но това няма значение. Та, говорих, че той може да няма кола, ок е това, но да земе да иде с мацката до тях, а не да я праща до рейса, да се обърне и да си тръгне. Да покаже, че държи на нея и тя за него е повече от мързела му да попътува малко

Tsukuda_Hiroshi
02-20-2014, 05:21
И ако след докосванията и "подготвянето на почвата" продължиш да получаваш смесени сигнали - фАни пък я питай: "Харесваш ли ме или ми се струва само?"

А относно до колко са смесени смесените сигнали - момичето наистина ти е казало, че не иска да бърза. 4-та среща все пак не е кой знае какво. На 5-тата да вземе да ти пусне и 6-та да няма... Много келеши тЪй правят, може да се е напатила. Еваларка на мадамата, че не отваря крака на 2-ра, 3-та среща! Дай й време!

djipsito
02-20-2014, 09:39
Аз съм принц, но това няма значение. Та, говорих, че той може да няма кола, ок е това, но да земе да иде с мацката до тях, а не да я праща до рейса, да се обърне и да си тръгне. Да покаже, че държи на нея и тя за него е повече от мързела му да попътува малко

Тва е малко ... рисковано. Зависи от момичето, ама вариантите са два. Или много ще я трогне и ще й се хареса, или ще й стане зверски досаден.

AliceSw
02-20-2014, 10:56
И ако след докосванията и "подготвянето на почвата" продължиш да получаваш смесени сигнали - фАни пък я питай: "Харесваш ли ме или ми се струва само?"

Ако някой ми го каже това, ще му се изсмея в лицето, това не е тийнейджърски филм, да не говорим, че повечето хора в тийн възраст не умеят да реагират добре на директна провокация...

fenastz
02-20-2014, 17:41
Това което ти дават като съвети са глупости.

Извади си пениса пред нея и ако почне да ти духа, значи е твоя

Why do we fall
02-24-2014, 22:45
Мерси много на всички за помоща : )
А иначе се оказа , че " аз съм много свестен, забавен, хубав, държа се много приятно с нея и я привличам" обаче, разбирате ли, тя все още не усеща тръпката между нас и я чака да се появи ... Еми да ама аз няма да я чакам !