View Full Version : Дайте някои съвет :/
tvd_123fan
02-19-2014, 17:24
Привет,бих искала някой да ме посъветва как да се опитам да се сближа с момчето което много харесвам.Без да се натрапвам ,но и без някоя друга да го "вземе".В едно училище сме.Той скоро скъса с приятелката си така ,че вече е необвързан а аз това и чаках :). Мога ли да направя нещо има маалък проблем доста се притиснявам като е наблиза още повече като се заговорим.Усещам се как говоря толкова тихо ,че направо шепна.Но и той така ми говори. Трябва ли повече да се грижа за външността си?
never_back_down_
02-19-2014, 18:04
Ми хубаво е човек да се поддържа, не да прекалява обаче. Бъди по-естествена. Опитай се да си създадеш контакт с него, но щом сега е скъсал с приятелката си, не тръгвай веднага. Създай първо някакво приятелство, тогава ако усетиш, че има други чувства към теб, можеш да опиташ.
autumn_eyes
02-19-2014, 19:12
Той ли я е скъсал или тя него? Това има значение. Може емоционално да не е готов за нова връзка.
И да, външността има значение, но до толкова доколкото е приятна, поддържана и "ежедневна". няма нужда да се оправяш като за бар за пред него. :)
xXxPETYAxXx
02-19-2014, 21:39
Ми хубаво е човек да се поддържа, не да прекалява обаче. Бъди по-естествена. Опитай се да си създадеш контакт с него, но щом сега е скъсал с приятелката си, не тръгвай веднага. Създай първо някакво приятелство, тогава ако усетиш, че има други чувства към теб, можеш да опиташ.
+
Tsukuda_Hiroshi
02-20-2014, 05:29
Хора... От одеве чета как някакви момчета не знаят какда постъпят с някакви момичета, които харесват. Сега попадам на тема, в която момичето не знае как да постъпи с момчето. Защо всички си мислят, че противоположния пол е някакъв друг животински вид и се "подчинява" на съвсем други правила и норми?
Какво би искала да направи дадено момче, ако те харесва - как би искала да постъпи? Да дойде и да те хване за косите и да те нацелува или да подходи по-леко? Би ли искала, ако някой те харесва да ти каже "харесвам те" или би искала да ти го загатне с жест или намек? Тези неща важат и за момчетата.
Да, наистина е важно какво е станало с предишната приятелка. Дали тя го е скъсала, дали той нея, дали имат чувства 1 към друг, как са се разделили... Но по принцип подхода ти не трябва да е мега-различен от това, което би трябвало да направи някой за теб.
Освен това - според мен трябва да поизчакаш малко, а не веднага да се лепваш като пиявица. Момчето може още да си обича приятелката, макар и бивша и да не иска други в живота си. Пусни агенти, проучи!
baby_baby
02-23-2014, 13:26
+++
Първо създай някакво приятелство.След това просто бъди себе си и ако те хареса,хареса :)