Влез

View Full Version : ох...

soon
02-20-2014, 16:24
Здравейте! Аз съм момиче на 16 години. Харесвам момче от моето училище с година по голям, но с него не се познаваме нямаме контакти или общи познати....Искам да се опознаем, но не знам как да започна да общувам или да му привлека внманието... смисъл не мога да отида при него и да почна да му говоря. Как да му привлека вниманието към мен? Как да установя някаква връзка с него? :)

Освен това имам известен страх да направя първата крачка, защото не искам да бъда отблъсната.....

RapExotic
02-20-2014, 17:03
смисъл не мога да отида при него и да почна да му говоря.

Можеш! Разбира се не да му кажеш направо, че го харесваш, но просто да се запознаеш с него. Не вярвам да има нещо против.

soon
02-20-2014, 18:06
ем не е ли странно да отидеш при някого непознат и да се запознаете

RapExotic
02-20-2014, 18:54
Еми то винаги, когато се запознаваш с някого той е непознат за теб. Не виждам нищо странно в това. Намери някаква тема за разговор и го заговори. Иначе само с гледане няма как да му привлечеш вниманието.

Anonys
02-20-2014, 19:17
В днешно време само по фейсбук не ви е странно.

HollyGolightly
02-20-2014, 19:59
ем не е ли странно да отидеш при някого непознат и да се запознаете
по-странно ще е ако само седиш и му намигаш отр другият край на двора или направо му се обясниш в...харесване ? 8-)

LoveInfect
02-20-2014, 20:16
Ами за да не ти е ЧАК толкова непозант като го заговориш го питай веднъж уж случай колко е часа и друг път дали е виждал някакво момиче с дълга руса коса с което трябвало да се чаката например и ако не се заговорите отиди при нега и се заговорете. Разчитай на инстинкта си, ако имаш такъв де.

soon
02-20-2014, 20:19
мхм мерси много, ще опитам :))

baby_baby
02-22-2014, 13:36
Запознай се с него

BeTheOne
02-22-2014, 13:59
Всеки се страхува да бъде отблъснат. Страховете (освен чисто защитната им функция) са за това да бъдат преодолявани. Едно обикновено запознанство сега, след време може да ти помогне да изкачиш върха на кариерата си (например).

Има много и най-различни начини и поводи да се запознаеш с даден човек. От най-простото "здрасти", до какви ли не еквилибристики.

Първият контакт няма нужда да е със "Здравей, много те харесвам, искам да сме гаджета". Първо защото как може да искаш да си гадже с някой, когото дори и не познаваш. Второ човекът отсреща не те познава, така че е абсолютно нормално да каже "не". Разбира се от всяко правило има изключения, но това е в общия случай.

Сигурно искаш няколко идеи. Както казах има най-различни начини да се случи едно запознанство "непринудено".

Ето няколко примера:

Запознаване с услуга - "Здрасти, абе знаеш ли я тая госпожа ... до година ще ми преподава ... какво мислиш за нея";

Заговаряне с изразяване на наблюдение - седейки си в междучасието в коридора, относително близо един до друг, минава някаква мацка и той я заглежда и ти - "Ей ще ти останат очите на нея";

Запознаване с искане на мнение - "Здрасти имам нужда от мъжки съвет и тъй като наоколо ти ми изглеждаш най-мъжествен....";

И моето любимо запознаване с представяне "Здрасти казвам се .... и много обичам да се запознавам с нови и готини хора" - повечето хора реагират доста добре на това, защото ти правиш първата крачка, а на всичкото отгоре им правиш и комплимент.

Разбира се, могат да се измислят и други запознанства. Всички запознанства са примерни и ги казвам с цел да си създадеш визия, като как могат да се случат нещата, сценариите могат да бъдат съвършено различни, в зависимост от ситуацията и в зависимост от това до колко си отворена към закачки.

Бъди подготвена да продължиш разговора по някакъв начин. Бъди готова и да бъдеш отхвърлена.

Поздрави!

BeTheOne