Влез

View Full Version : Любовна криза

IvakaLUD
02-20-2014, 20:26
Здравейте! Момче на 16 години съм и искам да споделя за моята :D "любовна криза", не знам как да го нарека това. Та, аз още не съм намерил приятелка, живея в малък град, познавам всички момичета и мисля че няма да мога да си намеря сериозна приятелка в моя град. Въпросният град няма да кажа кой е, но е близо до Бургас, и се чудя тъй като съм близо, дали да си търся приятелка от Бургас. Но съм много срамежлив, не мога да се отпусна, когато говоря се паникьосвам и блокирам. Не мога да измисля теми за които да общуваме. Срамежлив съм защото, когато бях 7ми клас бях много засрамен пред почти целият град. И от тогава съм в нещо като фобия, не мога да се отпусна и не мога да забравя за този период в срам! И не знам как да направя така че да се отпусна и да не бъда толкова много срамежлив. И не знам също как да постъпя първо за да се запозная с момиче, те в Бургас не са и малко :D. Не съм заобиколен от момичета, както някои момчето които са само в компанията на момичета. За някои съм затворен в себе си, и е така заради срамът! Та и не знам от къде да започна, рано ми е за дискотеки например, не знам изобщо. Нищо не ми идва до ума :@

bReAk3R
02-20-2014, 21:43
Първо наистина не мога да разбера защо като сте от села, просто не напишете "от село", ами пишете "малък град до еди къде си" и т.н. , срамуваш ли се, кво? Поне предполагам, че си от село де.
Това, което трябва да получиш ще си дойде без да го търсиш толкова. Не си поставяй като цел това да си намериш приятелка.. Тя сама ще дойде когато трябва.

fenkaaa
02-20-2014, 22:40
Аз пък не мога да разбера, защо си мислиш, че след като познаваш повечето момичета, не може да си хванеш приятелка? Има хора, които се познават цял живот и накрая осъзнават, че са "сродни души".

Докато търсиш, нищо няма да намериш, каквото трябва да стане, ще стане. ;)

RapExotic
02-21-2014, 08:20
Не съм съгласен, че просто трябва да си седи и да чака мацката сама да почука на вратата. Общувай с повече хора. Това ще ти даде самоувереност, без която никое момиче няма да те хареса. Дали си от село или град няма никакво значение, важното е какъв човек си. Щом искаш тя да е от Бургас, значи трябва и ти да се ориентираш на там. Можеш да използваш лятото, когато там е пълно с хора и ще имаш възможност да общуваш. Намери някаква сезонна работа, която да е свързана с хора и ще видиш как за 2-3 седмици ще станеш много по-общителен от сега. Дори и да не си намериш гадже веднага, това със сигурност ще ти помогне да го направиш за вбъдеще.

Янархия_съм
02-21-2014, 08:46
С какво са те засрамили пред целия град? Можеш да споделиш, за да разберем дали е сериозно или е само в твоята глава...

IvakaLUD
02-21-2014, 09:20
Първо да кажа, не съм от село! Община е, градът е малък, но не е село :) Та за случката, тя не е сериозна, и е само в главата ми. И не знам как да се отърва и да забравя. Беше в 7ми клас (преди 2 години) и имах мустак. Аз се молих на баща ми да ми разреши да го махна, но той казваше винаги НЕ! Той ме беше заплашвал че ако съм го махнел ще стане лошо, но година по-късно набрах смелост и го махнах без да знаят. Съответно като разбра баща ми, 3 дена не ми проговори, за което не ми пукаше. И през тази 1 година (7ми и до края на 8ми клас) всички мои връстници, постоянно се смяха, обижда ха ме, единствените които не ме обиждаха бяха моите приятели. Но от тогава не мога да си го избия в главата, всеки ден като говоря например с някое момиче, което е рядкост почти, имам усещането че съм с мустак и че тя ми се присмива на ум. По-късно осъзнавам че не е така но в момента в който разговарям си мисля че е така :@ Ако някой ден това нещо изчезне, да спра да мисля и да си въобразявам ще съм щастлив! Но просто сега не знам как да се отърва.

Янархия_съм
02-21-2014, 11:19
Връстниците са ти се смяли, че имаш мустак или че си го махнал? Както и да е- и при двата варианта е тъпо да го мислиш още. Избий си го от главата, едва ли някой помни.

Tsukuda_Hiroshi
02-21-2014, 14:07
Явно проблема е, че живееш в малък град и познаваш всички... та им знаеш кирливите ризи! ;) Сега е модерно да си хванеш някой по фейсбук и да е на другия край на държавата. Действай!

baby_baby
02-22-2014, 13:32
Няма от какво да се срамуваш това са си нормални работи и има много теми които да говориш с момичетата