PDA

View Full Version : Накара ме да се чувствам желан... (дилема)

ROFLMAOOO
02-22-2014, 21:05
Здравейте, имам сериозен проблем. Имам приятелка, с която ще правим две години заедно в средата на другия месец. Напоследък (последните 3-4 месеца) нещата не вървят въобще розово. Постоянно се караме, не си говорим, не сме правили секс от доста време и не се разбираме като цяло.

Онзи ден бях на рожден ден на хижа. Бяхме около 20-25 човека там, пълна къща, доста добър купон се получи. Бях без приятелката ми, защото имаше ангажимент и нямаше как да дойде с мен. Отидох сам, за да уважа рожденника. (един от най-добрите ми приятели) Всички си се забавляваха, аз не бях много на кеф заради това, което се случваше с връзката ми през последните месеци. Излязох навън за цигарка и да се освежа малко и там се запознах с една от гостенките. Допадна ми много като характер, продължихме да си приказваме и вътре, танцувахме и така... В последствие тя започна да ми се натиска, да ме целува и ме засили към една от спалните и го направихме. Мога да си кажа, че ме накара да се чувствам желан от страшно много време. Сякаш това с приятелката ми не ми се беше случвало от доста време. Това не се случи под въздействие на алкохол или нещо друго, защото нито аз пих, нито тя. След всичко тя ме извика да се видим и ми призна, че много и допадам и иска да сме заедно. Приятелката ми не знае за нищо, защото ако и кажа направо трябва да се разделим, защото постъпката ми е повече от просташка, знам. Но това момиче ме накара да се променя и отново да почувствам това, което не бях чувствал с приятелката ми от месеци.

Сега не знам какво да правя и съм отчаян. Не съм казвал дори на приятелите ми, защото ще разбере, ако те научат. Моля за помощ... Ако има значение, аз съм на 19, тя на 22.

Ivaaaaa
02-22-2014, 21:27
просто остани с тази, която искаш. явно е, че това не е приятелката ти. не е редно да я лъжеш, разделете се.

fenkaaa
02-22-2014, 21:33
Обичаш ли приятелката си? Ако е така, ще говориш с нея и ще се опиташ да оправиш нещата. 3 4 месеца не вървят, не е много време, при някои двойки нещата не вървят от години!

Пък и ако я обичаш, няма да я оставиш, заради някоя, която си изчукал и си видял след това 1 път, когато ти е казала, че иска да е с теб. Та ти дори не я познаваш, не ми казвай че си я опознал от 1 разговор. От личен опит ти казвам, не си проваляй връзката, заради едно изкушение. Един секс.. това ли е най-важното за теб? Ще бъдеш с другата, само защото те кара да се чувстваш желан.. Другият ми въпрос е, за 1-ви път ли и изневеряваш?

ПС: Питай я къде е проблема за всичко това, ако не можеш да оправиш нещата, по-добре се разделете. Остани за малко сам и обмисли нещата, не се хвърляй веднага в нова връзка.

CrazyLittleThing
02-22-2014, 23:52
Аз съм за мацката от хижата- нищо не губиш ако пробваш с нея как ще потръгнат нещата. А с оная другата си е чиста загуба на време - не виждам смисъл от такива връзки, особено на тая възраст.

RapExotic
02-23-2014, 04:34
Ясно е, че със старата сте си омръзнали. По-добре е да започнеш на ново.

Rabalka
02-23-2014, 06:25
Поговори с твоита но сам на мнение че с тая от хижата ште се получат нещата

Didko_Beats
02-23-2014, 06:30
Сериозно ??,на онази й е било скучно , решила е да те омае и заради едно натискане дето ти е харесало , ще си развалиш връзката . Винаги е имало проблеми във връзките на всекиго , сигурно е временно , изчакай малко и поговори с нея ...

То ако хората си отрязваха партньорите при първия проблем ...

bsdirty
02-23-2014, 08:54
Изчукай пак мацката от хижата !

zoyex
02-23-2014, 09:17
Преди каквото и да правиш...поговори с приятелката си, разяснете какво точно се случва между вас, нека ти стане ясно имате ли още шанс заедно...ти искаш ли още да си с нея..ако трябва си даѝ време.Но не трябва и да забравяш, че вредата вече е нанесена.Ти си й изневерил. И все пак..преосмисли още веднъж нещата и действаѝ както ти се струва наѝ-правилно и както ти ще се почувстваш добре.

Violenza
02-23-2014, 09:28
Ти си пълен идиот. Поне мъничко бъди мъж (което едва ли е възможно по принцип) и си признай пред нея сам, преди да е разбрала от други хора, защото тогава ще се почувства още по-унижена и обидена.

xXxPETYAxXx
02-23-2014, 09:34
Скъсай с приятелката си, щом не върви, няма смисъл да се тормозите още. Пък тая другата едва ли има някви сериозни намерения.

baby_baby
02-23-2014, 11:32
По-добре си остани с твойта и поговорете

anonymous708973
02-23-2014, 11:37
Добре разбирам защо си кривнал. Не те оправдавам - нито искам, нито ми е важно, нито за теб е важно, щото... какво ти пука за нашето оправдаване всъщност.

Говори с приятелката. Започни темата с проблемите във връзката и си признай. Само така можете да започнете на чисто - ако, разбира се, искаш. Ако не искаш, просто скъсайте - в този случай не съм сигурна дали няма да е по-добре да си премълчиш, но... твоя си работа.

По време на разговора не я обвинявай, просто й говори тихо и спокойно, че не си бил щастлив - тук го обясни доста добре, пробвай по същия начин. Пиши какво е станало после.

Относно мацката от хижата - не говори глупости за характер. Накарала те е да се почувстваш желан, не го бъркай със съвместимост. Всички хора в началото си показват добрите страни.

babity
02-23-2014, 11:39
Пък според мен тря'а да им биеш дузпата и на двете. Проблемът ти, преди този с връзката ти, очевидно е в липса на самостоятелност/самодостатъчност. Устата ми се разкапа да повтарям на всички, че докато не сте ок със себе си, няма връзка, която да ви накара да сте. Ти очевидно имаш проблеми със самочувствието, които очакваш да решиш със връзка, което няма да стане. Дай си време да изгладиш нещата със себе си и тогава се впускай в т'ва и он'ва.

xXxPETYAxXx
02-23-2014, 12:11
Пък според мен тря'а да им биеш дузпата и на двете.
И аз така мисля, ама не пречи да правят секс с втората.

И не мога да разбера, що го съветвате да си седи на гъза при сегашната... Пък ако реши да проведе тоя разговор с нея за да си останат заедно след това, ако тя не му бие шута, връзката им ще стане още по-голям ад.

anonymous708973
02-23-2014, 13:36
ако тя не му бие шута, връзката им ще стане още по-голям ад.

И това ти го знаеш, защото..?
Аман от хора, дето познават връзките на хората по-добре от самите тях, честно. Колко арогантен трябва да си...

babity
02-23-2014, 13:54
И това ти го знаеш, защото..?
Аман от хора, дето познават връзките на хората по-добре от самите тях, честно. Колко арогантен трябва да си...

Постоянна ревност, обвинения, страхове и скандали. Ако си дадеш сметка колко бързо и ефективно ти самата би преглътнала, не, дори забравила такова нещо, ня'а да разправяш за арогантности.

anonymous708973
02-23-2014, 14:54
Обвинения, страхове и скандали има във всяка връзка.
Което, впрочем, не знам откъде го изкара предвид описанието на автора - "Постоянно се караме, не си говорим, не сме правили секс от доста време и не се разбираме като цяло." С други думи - нищо непоправимо. Толкова скандали съм вдигала и са ми вдигали по най-различни теми, че изобщо не знаеш за какво говориш. Връзката си има и кофти периоди, ако първият такъв те кара да си хванеш багажчето, значи не ти пука за човека до теб. Дадох му варианти, в зависимост от това дали иска или не иска да продължи да си е с приятелката.

babity
02-23-2014, 15:40
А аз говорех конкретно. Знаейки, че половинката ти ти е изневерила, ще спиш ли спокойно?

anonymous708973
02-23-2014, 17:06
Темата не е за мен и не искам да съм егоцентрична, но ще ти отговоря - да, бих, след известно време при определени обстоятелства. Не съм от тези, които казват, че не биха простили без оглед на ситуацията. Но това съм само аз, не натрапвам своя възглед, просто исках да помогна.

ROFLMAOOO
02-23-2014, 17:38
Ами никога до сега не съм изневерявал, нито на нея, нито на никое друго момиче. Обичам я, или по-точно обичах я... сега не знам какво изпитвам към нея. Днес говорихме, и признах всичко, защото не мога да го тая в себе си. Очаквано, беше много ядосана и каза, че трябва време да преусмисли нещата и какво ще става занапред. Не стана въпрос обаче какво ми е на мен през последните месеци.

Колкото до другото момиче, излизахме няколко пъти и чак тогава ми призна за намеренията си към мен, а не веднага. Сега продължаваме да се виждаме. Тя знае, че съм обвързан и и разказах и на нея как е протекъл днешния разговор. Тя каза, че е готова да ме чака, колкото е нужно, за да сме заедно и ме целуна накрая.

Чувствам се като пълен идиот и супер объркан. :X Накрая ще "пална" бавареца и ще се натреса в някое дърво...

vency
02-23-2014, 17:51
Ами никога до сега не съм изневерявал, нито на нея, нито на никое друго момиче. Обичам я, или по-точно обичах я... сега не знам какво изпитвам към нея. Днес говорихме, и признах всичко, защото не мога да го тая в себе си. Очаквано, беше много ядосана и каза, че трябва време да преусмисли нещата и какво ще става занапред. Не стана въпрос обаче какво ми е на мен през последните месеци.

Колкото до другото момиче, излизахме няколко пъти и чак тогава ми призна за намеренията си към мен, а не веднага. Сега продължаваме да се виждаме. Тя знае, че съм обвързан и и разказах и на нея как е протекъл днешния разговор. Тя каза, че е готова да ме чака, колкото е нужно, за да сме заедно и ме целуна накрая.

Чувствам се като пълен идиот и супер объркан. :X Накрая ще "пална" бавареца и ще се натреса в някое дърво...

Не говори и не прави глупости. Не захвърляй тези две години просто ей така.Изчакай да видиш какво е решила приятелката ти,седнете поговорете пак и след това вземи решение.А другото момиче дали ще те чака е доста спорен въпрос,не се знае какво и е в главата.Ако наистина те харесва може и да те чака,но е ако е само за секса може и с това да си останеш!

anonymous708973
02-23-2014, 19:05
Не стана въпрос обаче какво ми е на мен през последните месеци.

Колкото до другото момиче, излизахме няколко пъти

За първото - ти си си виновен.

За второто - много удобно пропусна да го споменеш това. ;) Зарязвай приятелката си докато е време, явно не чувстваш същото към нея, щом си излизал дори с другото момиче. Явно не е само защото се чувстваш желан.

Rabalka
02-23-2014, 20:24
Тая па пак се изказа.Ми ти от каде разбра че той е виновен ма а?

alekota
02-23-2014, 20:27
Хора , не давайте съвети , по -добре само обсъждайте ,така само задълбочавате мътилката в главата му .

Hilary_
02-24-2014, 06:00
Приятелката ми не знае за нищо, защото ако и кажа направо трябва да се разделим, защото постъпката ми е повече от просташка, знам. Но това момиче ме накара да се променя и отново да почувствам това, което не бях чувствал с приятелката ми от месеци.

Сега не знам какво да правя ...
ооо мисля, че знаеш точно какво трябва да направиш!
Не лъжи повече момичето до теб, ако имаш поне малко останало уважение към нея!

anonymous708973
02-24-2014, 18:26
Тая па пак се изказа.Ми ти от каде разбра че той е виновен ма а?

Ако в разговора не е станало дума за неговите чувства и за причините да е изневерил, вината е негова. Да няма сливи в устата, че да не отвори темата?

zoyex
02-24-2014, 19:01
Хора , не давайте съвети , по -добре само обсъждайте ,така само задълбочавате мътилката в главата му .

е па човека иска съвет, ние го даваме, то повечето неща, които се казват тук не е като да не са му минали през главата и без нас :D мътилката си е там , с нас или без нас :D

fenastz
02-24-2014, 20:17
Много кофти ситуация. Цялата работа се превръща в една голяма топка лайна, така че по-добре разглеждай проблемите отделно:

1. Първият ти проблем е края на двегодишна връзка - назряващата дистанция между теб и сегашната ти приятелка е стигнала до необратими пропорции. Съвсем ясно е, че няма връщане назад. Скъсай с нея и не поглеждай назад.

Това обаче ни довежда до

2. Проблем две - новия флирт. Тук нещата са по-сложни - тази, с която сте се изчукали на вилата е от един определен тип жени-хищници, които си падат по обвързани мъже. Ти си нейната плячка и ако успее да те съблазни, тя ще е постигнала върховен успех за себе си. Лошото е, че бързо ще ѝ омръзнеш, ако останеш с нея.

Засега обаче картите са в твоите ръце, така че ги изиграй правилно - остани сам за известно време, прекъсни контакт с бившата, а тази новата я разигравай, ползвай я за секс, но същевременно си търси и други варианти - ако усети, че си само неин, бързо ще намери начин да се отърве от теб. От друга страна, като я разиграваш, ти си даваш време да си събереш мислите след раздялата и да продължиш напред.

GEMBI
02-24-2014, 20:23
Пък според мен тря'а да им биеш дузпата и на двете. Проблемът ти, преди този с връзката ти, очевидно е в липса на самостоятелност/самодостатъчност. Устата ми се разкапа да повтарям на всички, че докато не сте ок със себе си, няма връзка, която да ви накара да сте. Ти очевидно имаш проблеми със самочувствието, които очакваш да решиш със връзка, което няма да стане. Дай си време да изгладиш нещата със себе си и тогава се впускай в т'ва и он'ва.

+