View Full Version : Май се влюбвам :(
destani101
02-23-2014, 09:26
Здравейте!
Не ме разбирайте погрешно нямам нищо против любовта, но моят случай е малко по-различен... Изпитвам чувства към най-добрия си приятел, но не разбирам дали тези чувства са повече от приятелска любов или не.
Въпреки, че се познаваме само около 8-9 месеца ние прекарваме много време заедно. Почти няма ден, в който да не сме се видели или чули дори и за кратко. Споделяме си всичко и взаимно се разбираме, имаме много общи интереси. Често мисля за него и ми липсва, когато не съм с него..
Можете ли да ми кажете.. Това каква любов е според вас?
П.П. Нито аз нито той сме обвързани. Често ме пита "Защо не си намериш гадже?" (според вас това какво означава намек или просто въпрос?)
Мола без обиди.
Благодаря за вниманието ви!
Просто го попитай ! Защо хората никога не питат направо..?
Ти се привързваш към него...следователно се и влюбваш.
destani101
02-23-2014, 09:40
Не съм то питала, защото не знам как ще реагира :( Страхувам се, че тази любов може да ни отдалечи един от друг вместо обратното... Не искам подобно признание да наруши приятелството ни.
Ако наистина ти е добър приятел, ще те разбере и няма да има проблем, а ако има чувства към теб, ще разбереш и ще си щастлива..примерно..
Сигурна съм, че и той се е привързал към теб! Осем , девет месеца не е никак малко време..и при този постоянен контакт..и той е човешко същество...а това правят хората..привързват се. Някои повече, други по-малко, но това е факт.
baby_baby
02-23-2014, 13:24
Дам ти си влюбена в него но той явно те харесва само за приятелка
Говори със него.Често "най-добрите" приятели стават хубава двойка
RapExotic
02-23-2014, 15:50
И той те харесва, бъди сигурна.
Ти се привързваш към него...следователно се и влюбваш.
На същото мнение съм.
BeTheOne
02-23-2014, 15:59
Привързването е едно и то е относително хубаво нещо, но внимавай със зависимостта от другия - тя е нещо много лошо. Така, както си написала нещата ми изглежда точно на зависимост.
Иначе щом сте си толкова близки, просто повдигни темата и разбери как той се чувства по въпроса. Както е написано по-горе понякога от най-добри приятели стават страхотни връзки. Разбира се имай предвид, че ако после се разделяте (което е много вероятно) е хубаво да се разделите, така че да остане приятелството между вас, което според някои е възможно, според други не.
Поздрави!
BeTheOne
cvettlena
02-23-2014, 18:23
Мисля,че трябва да говориш с него и да му признаеш.По-добре да опиташ и дори и да те отблъсне,да знаеш,че си се опитала,отколкото и двамата да се харесвате,а да се правите на луди .. : )))
Tsukuda_Hiroshi
02-24-2014, 10:55
"Можете ли да ми кажете.. Това каква любов е според вас?" ---> Несподелена.
"Можете ли да ми кажете.. Това каква любов е според вас?" ---> Несподелена.
глупости.......
Starless
02-24-2014, 16:59
След като толкова си споделяте, случвало ли се е да ти споделя нещо за друго момиче?
Жокер - може да сте гаджета и пак да сте приятели. Не знам защо момичетата имат странната идея, че като ни дадат да ги изчукаме и това някакси автоматично ни кара да гледаме на тях като на извънземни. Идеалната връзка е комбинация от приятелство, любов и секс.