PDA

View Full Version : Любов ли е това??

BleachGrace
02-23-2014, 14:49
Доста странна ситуация, не знам дали много от вас са се изправяли пред такава. Запознах се с момче в един сайт (нищо еротично по отношение на сайта :D) таа започнахме да си говорим всеки ден и т.н. Но проблемът е че той е от Англия и аз никога не съм го срещала, което го прави доста..странно. По MTV има едно предаване, Catfish и в него се разказват историите на хора, които се влюбват по интернет от разстояние. С него си казваме че се обичаме и всичко останало но аз наистина не знам какво да мисля. Който има мнение, нека го сподели и по-меко с критиките, за пръв път пиша тук. :D

Violenza
02-23-2014, 14:56
Чак пък любов... Явно си нова в тия игри. Нормално е да си привлечена по някакъв начин, щом толкова си контактувате. Ако обаче нямате възможност да се виждате (силно ме съмнява да имате) и двамата излишно си губите времето.

NeutralMilkHotel
02-23-2014, 14:58
Кетфиш? Това не е ли човек, представящ се за някой друг по интернет?
Това ли те притеснява?

BleachGrace
02-23-2014, 15:01
Не, аз знам че не е друг човек, поне за това съм спокойна. Просто не знам какво да мисля, наистина. :D Само ми е любопитно кой какво мисли

RapExotic
02-23-2014, 15:44
Излишно губене на време и хабене на ресурс ..

BeTheOne
02-23-2014, 15:51
Любов само по интернет - такова животно няма.

Може да има някакво привличане, при положение, че си комуникирате толкова много. Дори е нормално да изпитваш чувство на желание да си общувате, просто защото си свикнала с това. Ще изпитваш и чувство на липса при положение, че не сте си говорили по-дълъг период от време. Но това е форма на зависимост. Любовта е много далече от това.

Ако искаш да има нещо между вас, по-скоро разбери, че нещата биха се получили много трудно, да не кажа невъзможно.

Поздрави!

BeTheOne

fenkaaa
02-23-2014, 15:53
Запитай се сама дали е любов, след като пишеш тук и искаш мнение на непознати хора.

NeutralMilkHotel
02-23-2014, 17:14
Запитай се сама дали е любов, след като пишеш тук и искаш мнение на непознати хора.

И щом гаджето й е непознат човек. :)

Tsukuda_Hiroshi
02-24-2014, 10:57
Ми... най-меката ми критика... вие сте идиоти!! Хора, защо и ти и той не си намерите нормални 3D-гаджета? Такива, които можете да гушнете, да хванете за ръката, с които да правите секс...? Защо всички тука имат някакви онлайн-връзки? Това е извратено! Не може някой да го чукат на задна, а той да пише във вайбъра на друг, дето е в друга държава "Обичам те! Липсваш ми!"...

RapExotic
02-24-2014, 11:53
То това вече се превръща в болестно състояние, тъй като това не са единични случаи, а масово явление. Хората сякаш се десоциализираха до толкова, че и чувствата им вече могат да са онлайн. Точно за това имам негативно мнение за социалнети мрежи в този вид, в който са в момента. Те буквално крадат реалния живот на хората и ги превръщат в едни зомбирани роботи. Като влезеш там всички са красиви, добри, общителни, силни, патриоти, а навън с тях немогат да кажат повече от три изречения. Това наистина е извратено. Едно "(hug)" няма как да замени една истинска прегрътка, нито пък това : * може да се нарече целувка. Това е просто илюзия, която води до деградация. Познавам хора, които до толкова се повлияха от тези интернет чувства, че оставиха и училище и приятели на заден план заради тях. Които приеха за по-близък този, когото не са виждали никога, от колкото собственото им семейство. Страшна глупост е това. Да не говорим пък колко злонамерени организации се възползват от тези наивни момиченца, втълпявайки им чувства с цел да ги привикат при тях като станат на 18г. и да ги експлоатират.

baby_baby
02-24-2014, 12:24
Тва не е обич да обичаш някой по интернет като дори не си го виждал на живо

CrazyLittleThing
02-24-2014, 14:24
Ако нямате никаква опция за реално общуване ( например той да дойде да те види тук, ти да отидеш в Англия на бригада, или нещо от сорта ), най-добре прекратявайте взаимоотношенията си навреме, докато не си се привързала прекалено много.
Имам позната, която заради една такава връзка с момче от друг град, не излиза от... MozillaFirefox.
Иначе ми е супер забавното, когато като стана сутрин и вляза за десетина минути във фейсбук, да видя как са се скъсали да си постват снимки със сърца, мечета, котета, патета и каквото още се сетиш, барабар с надпис "Липсваш ми ужасно много". По дяволите, как може някой, който реално НИКОГА не си виждал на живо, да ти ЛИПСВА ?

Getyourfreakon
02-24-2014, 15:09
Нека бъдем реалисти,няма нищо да стане от "връзката ви"

zoyex
02-24-2014, 16:06
не е любов, а влюбване.

fenastz
02-24-2014, 19:27
Мисля, че трябва да му пратиш номерата на кредитните карти на ваште заедно с твои голи снимки като символ на доверие.

Didko_Beats
02-24-2014, 19:36
не е любов, а влюбване.

И това не е 8-)

Любовта е взаимно влюбване...

Влюбваш се когато опознаеш даден човек ...

а това е най-обикновено привличане ...