View Full Version : Online изневяра
I_am_confused
02-24-2014, 19:10
Здравейте, момиче на 20 години съм, приятелят ми е на 21 и сме заедно от 4, почти 5 години. Бяхме заедно в едно училище след като той завърши, го приеха да учи в Англия. Около година бяхме във връзка от разстояние и всичко вървеше ок. Той си идваше през всяка почивка. Година по-късно и мен ме приеха във същият университет и заминах. Решихме заедно да си вземем жилище под наем. Вече втора година си живеем заедно, всичко е прекрасно, нямаме проблеми, тоест имаме някои малки караници, но нищо съществено. Обичам го много, той също ми го показва и ми го казва почти постоянно.
Преди два дни обаче поисках да му ползвам компютъра, понеже моят лаптоп нещо не зареждаше както трябва, а имах да пиша едни неща. Той разбира се не ми отказа и излезе, понеже имаше класове. Както си пишех и по едно време някакво момиче се вписа във скайп и почна да му пише. Отначало не обърнах внимание, понеже не желая да му се ровя в нещата, обаче тя не спря да пише и даже се опита да се обади, но аз не и вдигнах. Накрая не се сдържах и отворих прозореца на скайп и какво да видя, целувки, сърчица и какво ли не. Стана ми странно, понеже до сега не съм видяла към някого да се държи по този начин, само когато си пишехме двамата преди. Погледнах от кога започва кореспонденцията им и се оказа, че си говорят вече повече от година. Бях страшно наранена, но реших че след като е крил от мен толкова време, няма сам да си каже. Запознали са се във фейса, след което са преминали на скайп и си пишат почти всеки ден.
Питала го е поне 100 пъти дали си има приятелка, а той най-нагло и казва че си няма. Аз съм бившата му, с която е принуден да живее, понеже сам не може да си позволи апартамента и всички сметки. Казва и как не може да му понася, как постоянно съм му мрънкала и съм му ревяла да сме се съберяли пак заедно. Досадна съм била и съм му се била натискала. А те двамата си се обясняват един на друг в любов и той и е обещал това лято да си отиде до България, само и само за да се видят. Четях всичко това със сълзи в очите и не можех да повярвам, че моят приятел, човекът с когото мислех да започна семейство, човекът в чийто обятия заспивам всяка вечер за последните 2 години може да говори такива неща. Пращали са си снимки явно, правят телефонен секс, докато аз съм на лекции.
Сега просто не знам какво да правя. Все още събирам смелост да му кажа, че знам всичко. За сега всичко което го знам, го знам само аз и ако му споделя, ще стане реалност и може би именно това и ме спира. Снощи спах на дивана, той не спря да ме пита защо, но просто не мога, дори не мога да го гледам в очите, знаейки какви неща е говорил за мен. Момичето няма вина, и може би също заслужава да знае.
Чудя се как точно да говоря с него, понеже няма да издържа и ще рухна, ще се разрева и най-много да си взема нещата и да се изнеса и повече да не си проговорим никога? Освен това дали мислите е добра идея да и кажа на нея, понеже явно и нейното време губи и с нея си играе? Просто много съм объркана.
Съжалявам, че стана толкова дълго и благодаря на всички, които са стигнали до тук.
xXxPETYAxXx
02-24-2014, 19:57
С него така или иначе ще се сигне до този разговор, не го отлагай, няма да е по-приятен.
С нея няма никакъв смисъл да говориш, щото той ѝ е промил мозъка и така или иначе ще те изкара лъжкиня, която иска да му саботира нещата от ревност.
Първо най-добре кажи на нея, защото ако и каже той, може би нищо няма да и каже, там е въпроса. Не се знае дали ако му кажеш, че знаеш за това няма да се разделите в краен случай и така или иначе другата да продължи да му вярва. Макар, че има възможност тя да не ти повярва и на теб, да реши, че ти си лошата в случая и го искаш просто за себе си. Другият вариант, ако останете заедно е да те излъже теб, че няма вече нищо общо с нея, а в същото време все ще намират кога да си пишат/чуват, след като не си по цял ден у вас.
Според мен така е по добре. Другото което е, не знам какво да мисля за това, което казваш. Поставям се на твое място, аз си имам приятел от 3 години и също не мога да си представя такова нещо да ми се случи, а случи ли се, ще бъда много наранена и със сигурност няма да му го простя. След като 1 година може да говори такива небивалици за вас, питаш ли се дали изобщо на този човек му пука за теб, или просто си запълва времето? Щом е способен да направи такова нещо, кой знае колко пъти ти е изневерил в реалността, не само в интернет.
Според мен говори с него, кажи му, че знаеш. Ако искаш сподели какво ти е казал той по въпроса, предполагам на много от форума ще им бъде любопитно как постъпва даден мъж в такава ситуация, на всичкото отгоре с 5год. връзка. При всички ситуации ако си умно момиче, каквото и да ти каже, ще оставиш този човек. Изглеждаш много разбрана, по начина, по който се изразяваш, особено че не си като останалите момичета, които веднага биха тръгнали да нападат "онлайн приятелката" на приятеля си, а казваш, че тя няма вина (което е така, наистина, но жените сме странни личности). Желая ти успех и моето мнение е, че заслужаваш повече! ;)
I_am_confused
02-24-2014, 20:12
Благодаря за бързите отговори. Смятам след малко като си дойде да говорим. Просто се мъча да събера сили за този разговор, понеже независимо от отговора му, заедно няма да останем. Много ми е трудно, не мога да си намеря място, това е краят на тази дълга връзка. Просто се притеснявам, че ще започне да ме лъже и да увърта и ще ме ядоса и нарани още повече.
Точно за това и не мога да реша дали да и кажа или не. Не искам да мисли, че завиждам, но същевременно момичето не е виновно, то е питало дали моят е обвързан, и той я е излъгал много умело, очевидно си го бива, и тя за това и продължава.
Violenza
02-24-2014, 20:17
Милата. Искрено ти съчувствам за ситуацията, в която се намираш. И аз съм на мнение, че колкото по-бързо приключиш разговора и връзката си, толкова по-добре за теб. Но първо помисли дали можеш веднага да се преместиш някъде, защото ме съмнява да искаш да прекараш още и вечер при този човек.
А ако решиш да кажеш на момичето, трябва да й предоставиш доказателства (снимки, смс-и и т.н.), иначе и мен силно ме съмнява да повярва на думите ти.
Горе главата и успех! Пиши ни после какво е станало. :)
xXxPETYAxXx
02-24-2014, 20:22
Просто се притеснявам, че ще започне да ме лъже и да увърта и ще ме ядоса и нарани още повече.
Има вероятност това да се случи. Бъди готова да чуеш "Ама тя нищо не значи, просто си губя времето/ Дори и не съм мислел да се виждам на живо с нея, просто си пишем и така щеше да остане/ Е, това е просто чат, не е като да съм ти изневерил/ Какво ти пука какво мисли тя за теб, като дори не знае коя си" и т.н...
Окей, просто поговорете. Събираш смелост и му обясняваш както обясни на нас. Не се занимавай с другото момиче, нека той сам и обясни пред теб, за да си сигурна, че и двете няма да останете излъгани.
Милата. Искрено ти съчувствам за ситуацията, в която се намираш. И аз съм на мнение, че колкото по-бързо приключиш разговора и връзката си, толкова по-добре за теб. Но първо помисли дали можеш веднага да се преместиш някъде, защото ме съмнява да искаш да прекараш още и вечер при този човек.
А ако решиш да кажеш на момичето, трябва да й предоставиш доказателства (снимки, смс-и и т.н.), иначе и мен силно ме съмнява да повярва на думите ти.
Горе главата и успех! Пиши ни после какво е станало. :)
Съгласна съм за това със снимките и смс-ите, мислех да подхвърля и аз някаква подобна идея!
Ще следя темата и какво се е случило. Искрено се надявам да си го получи ( момчето ) !
I_am_confused
02-24-2014, 23:31
Благодаря за коментарите, малко или много ми дадохте кураж, за да мога да говоря с него днес, иначе можеше и поне още няколко дни да го отлагам.
Събрах си най-важните неща и бях готова да ходя при едни приятелки, казаха ми че мога да остана при тях колкото искам, понеже са само 2 и имат достатъчно място. Изчаках го да се прибере и го извиках, попитах го най-небрежно кое е това момиче, а той си му пролича че малко се смути и ми каза "Просто някоя малка пикла, която се опитва да ми отнеме вниманието, що?" При което аз му казах че явно доста време му е задържала вниманието тази "малка пикла" след като вече година си пишат. Целият пребледня и ми вика разбира се "Не е това което си мислиш" искаше ми се да му викам като никога до сега, но се сдържах и му казах, че съм прочела чатовете му, или поне няколко, достатъчно, за да знам какво става. Тогава обаче ново 20, реши да ми каже, че той и още двама негови приятели си играели с нея, заедно и пишели някакви измислици и и се смеели. Пречерня ми, колко тъпа си мисли че съм, че да се вържа на такива простотии. Казах му да спре, преди наистина да е станало късно, че съм го хванала и лъжите няма да му помогнат ни най-малко. Изкара едва ли не мен виновна, че съм му гледала личната кореспонденция. Също така го посъветвах да си събере няй-важните дрехи и да отиде да спи у тези негови "близки приятели" След като и аз живея в този апартамент, допринесла съм и аз с наеми и мебели и не съм направила нищо лошо, защо аз да съм тази, която ще се мести? Казах му да си вземе останалите неща когато мен ме няма и че нямам намерение да му хленча и мрънкам да се върне пак при мен. Рева, извинява се, но няма да мине този номер. Толкова унизена не съм се чувствала никога, не мога да повярвам, че това ми се случва. Такива неща се случват на всички други, но не и на мен, винаги така съм мислела, че не съм чак толкова глупава, за да позволя на някого да ме будалка толкова време. Както fenkaaa каза това е онлайн, но със сигурност е имало и такива ирл.
До някаква степен се чувствам виновна, че му навлезнах така в личното пространство. Държа на това и именно заради това никога до сега не съм си позволила да му чета съобщения, да му проверявам фейсбук и т.н. Но не съжалявам, че го направих, ако не бях, щях да живея в лъжа доста дълго време още.
I_am_confused
02-24-2014, 23:34
И само да допълня, стана ми странно как така до сега не съм я виждала в приятелите му във фейсбук и реших да проверя. По някакъв начин е влезнал в моят профил и я е блокирал. Тоест аз нея не мога да я видя, нито харесванията и, нито публикуването на неща като снимки и картички. Освен това и тя не може да види мен на всички снимки, на които сме тагнати заедно от приятели. Просто съм потресена от случващото се, няма как да ме накара да вярвам, че всичко това е просто шега или че не е истина. Следващите няколко месеца сигурно ще са доста трудни, все пак това бяха почти 5 години хвърлени на вятъра, изживяни в лъжи и измами.
Много тъжно звучи наистина, че толкова време си живяла в лъжа. Някак си предполагах, че ще ти каже това с приятелите, хаха - типично мъжко оправдание " аз го правя заради еди кой си ", е да ама не!
Браво, доста смело си постъпила и знай, че винаги след бурята изгрява слънце. Ще намериш кой да те оцени. ;)
Не се чувствай и за секунда виновна че си му ровила в чатовете.голям наглец е тоя твоя!Гони го,не му се давай и за секунда.Бъди силна!Хубаво е че имаш приятелки и имаш подкрепа там.От нас тук имаш голяма виртуална подкрепа!
I_am_confused
02-25-2014, 14:09
В момента съм страшно объркана. Може би е нормално де, но все пак. Говорих с някои други мои приятелки тук, както и хора в България, такива с които винаги съм била близка и ми казаха, че съм постъпила глупаво. Че това било само онлайн и не трябвало да го взимам толкова присърце, нали той си лягал с мен, а не с онази. И той не спира да ми звъни. Чувствам се наранена и наистина не искам да съм с него, но дали не направих грешка, че прибързах толкова много?
xXxPETYAxXx
02-25-2014, 15:12
това било само онлайн и не трябвало да го взимам толкова присърце, нали той си лягал с мен, а не с онази. И той не спира да ми звъни. Чувствам се наранена и наистина не искам да съм с него, но дали не направих грешка, че прибързах толкова много?
Според мен пък въпросът не е до изневяра, а до унижение. Да - тя не те познава, но това не значи, че не е проблем, ако той те изкарва ужасна персона и т.н.
girlwithblueeyes
02-25-2014, 15:20
Приятелят ти е боклук .
Искренно ти влизам в положение и ти стискам палци.
5 години са много,но всичко е за добро
Кураж
DisappointedDreamer
02-25-2014, 15:24
В момента съм страшно объркана. Може би е нормално де, но все пак. Говорих с някои други мои приятелки тук, както и хора в България, такива с които винаги съм била близка и ми казаха, че съм постъпила глупаво. Че това било само онлайн и не трябвало да го взимам толкова присърце, нали той си лягал с мен, а не с онази. И той не спира да ми звъни. Чувствам се наранена и наистина не искам да съм с него, но дали не направих грешка, че прибързах толкова много?
Оооох, дори не си го и помисляй. Той ще те лъже и мами тъй нагло и то в лицето, а ти си мислиш, че си направила грешка? Не, не, не. На твое място щях да го отпиша тотално от живота си.
Colouring
02-25-2014, 15:41
При никакви обстоятелства не се връщай пак при него. Мога единствено да си представя колко ти е трудно сега, особено щом връзката е толкова дълга. Но НЕДЕЙ! Не се връщай обратно, не му прощавай. Въпросът не е, че не е имал физически контакт с нея. Какво от това, щом се държи така лицемерно и нагло към теб? Продължаваш и това е. Искрено съжалявам, но няма причина да си до такъв човек и да му прощаваш. И без това аз след тази постъпка няма да мога да го погледна в очите, какво остава да спим в едно и също легло отново..
Violenza
02-25-2014, 16:42
Глупости, въобще не си го и помисляй. Сега ще простиш онлайн (ако въобще е било само това, защото според мен щом е способен така умело да лъже, че си няма приятелка, сигурно чат-пат е оправял и по някоя друга извън онлайн пространството), следващият път ще простиш физическа, а след още някоя година и извънбрачно дете.
Глупости, въобще не си го и помисляй. Сега ще простиш онлайн (ако въобще е било само това, защото според мен щом е способен така умело да лъже, че си няма приятелка, сигурно чат-пат е оправял и по някоя друга извън онлайн пространството), следващият път ще простиш физическа, а след още някоя година и извънбрачно дете.
Това!!!
Няма смисъл да се връщаш при него, писал си е с нея онлайн, не са имали физически контакт, но не забравяй, че са се разбирали да се видят, като си дойде в БГ. А тогава дали щяха само да се гледат? Ами ако дотогава ти не беще разбрала? Ами ако има още куп неща, за които не знаеш? .. Всеки заслужава 2-ри шанс, но според мен не и този човек.
Еха, колко неприятна ситуация... Но си постъпила супер "мъжки", мога само да ти кажа браво, че си го изгонила и си била толкова директна и непоклатима. ИЗОБЩО не се давай на подобни приказки от близки и приятели, особено, ако са хора, които са приятели и на него. "Само онлайн", ама се случва на друг, не на тях. Няма как да знаят колко е унизително. Никаква грешка не си направила, следващите няколко месеца може и да са тежки, но поне ще си спокойна, че си взела правилното решение. Ако останеш с него, ще са още по-тежки и ще съжаляваш, че не си го зарязала, когато му е било времето.
А така и така си го зарязала, можеш да пишеш и на девойката. Кажи й примерно, че си разбрала и си го зарязала и че тя сама може да прецени какво да прави и дали да ти вярва, но че е хубаво да знае истината. А пък той нека падне от двата стола на земята, дет' се вика.
shmatarok
02-25-2014, 20:15
Правилно си постъпила. И бих казала да кажеш на "втората цигулка" с какъв хубостник се зарибява.
Иначе на теб успех, не се обезкуражавай и не се съмнявай в действията си.
Tsukuda_Hiroshi
02-26-2014, 04:43
След като вече има онлайн връзки, правите онлайн секс, защо да няма и онлайн изневяра? Тъпото в случая е, че пича не си е хванал истинска любовница, а отново в интернет.
По-тъпото в случая за теб е, че си мислиш, че ти изневерява само в интернет.
ОЩЕ по-глупавото е, че пича може да е толкова задръстен, че наистина да е коцкар само по нета, а в живота да е бахти и сдухльото.
HAVE A NICE DAY!
peanut93
02-26-2014, 06:18
Мога само да кажа, че добре си постъпила. Всичко става случайно, както и в този случай. Ако не беше седнала на компютъра, нямаше да разбереш и сега най-вероятно щеше да продължиш да си живееш в измама. 5 години не са никак малко време, но явно за тези 5 години не си успяла да го опознаеш какъв всъщност е. Няма да го защитавам за това, което е направил, но на мен ми се струва много грозно. Когато си с даден човек, трябва да му отделяш пълното си внимание и нищо друго да не те разсейва, но явно той не е държал толкова на теб, колкото ти на него.
След раздялата нещата са малко трудни, да, но, хей, недей унива! На света има толкова по-добри хора, които със сигурност ще те оценят подобаващо и няма да ти навеждат такива мисли в главата :) Колкото до преодоляването - отделяй повече време на учене, на неща, които ти харесват и обичаш да правиш, за да си максимално отдалечена от тези мисли иначе няма как да го забравиш. Мога да кажа, че това е станало, защото ти предстои нещо много по-добро. Както в една книга пише "Недей се натъжава от факта, че ти отнемат нещо, което смяташ за добро или прекрасно. Това е, защото съдбата е подготвила за теб друго по-добро нещо!" И аз мога да потвърдя верността на този цитат от личен опит.
Колкото до него - просто го изтрий от жиота си, както с гумичка триеш написаното от молив и така ще бъде най-добре! :)
Майко мила. Мила ми авторке, дали ще го таиш в себе си от страх, че ще стане реалност или ще му кажеш, е все едно. Така или иначе, вече е почнало и то от доста време. За пореден път, историята ти ми служи за пример колко големи боклуци има. Ясно ми е, че ще ти бъде много трудо да приключиш нещата, но в случая - не виждам друг изход от ситуацията. Няма смисъл да продължаваш този парад и да си губиш времето с мухльото. Жалко само за пропилените 5 години с някой, който не си е заслужавал.
I_am_confused
02-26-2014, 17:53
Благодаря на всички за подкрепата. Днес съм повече от сигурна, че направих правилният избор, когато му казах да се изнася. От онази вечер насам не е спрял да ми звъни и да ми оставя съобщения за това колко съжалява. Днес най-после му вдигнах, поговорихме и започна да ме моли да не казвам на момичето????? Бясна бях просто, не мога да повярвам каква е тази наглост. Отблокирах я от фейсбук, тъй като както казах преди това той ми е влизал в профила и я е блокирал, за да не се виждаме една друга и да може да си лъже на воля, и след това и писах. Както преполагате в началото наистина не ми повярва и започна да ме обвинява, но и казах да ме добави и да се увери сама. Така и направи, след това ми звъня по скайп, много говорихме и ми стана много мъчно и за нея, понеже малко или много знам през какво минава. Цяла година я е лъгал, че я обича, даже той е този, който я е добавил първи. Чудя се с колко ли още се е зарибявал онлайн и ирл. Тя ми каза нейната история, как са се запознали, какви неща знае за мен, отвратена съм, че съм живяла толкова време с този човек. Отвратена съм и от себе си, че толкова време не можах да разбера какво се случва. Това да се окаже, че най-близкият ти човек, човекът, когото обичаш и искаш да споделиш живота си е нищо повече от един долен лъжец е просто отвратително. Яд ме е на мен си, че съм му се оставила и съм му вярвла сляпо толкова години, години които никой не може да ми върне.
Известно време се чудих дали историята ти е истинска,не за друго,ами понеже наистина не искам да повярвам,че съществуват такива хора.Умно момиче ми се струваш,недей да се самообвиняваш в никакъв случай,явно тоя е изпечен лъжец.Най-добре според мен да го премахнеш отвсякъде и да заличиш всяка следа от съществуването на тоя човек.То е пределно ясно,че няма да го забравиш за седмица или две,но все отнякъде трябва да се почне.Ох,не знам на мен ако ми се случи нещо подобно как бих реагирала,но евала наистина за мъжеството,което си проявила.
TROLLDADLOLCAKE
02-27-2014, 02:45
Е на такива глупаци се нервa много.Момчета,като мен цял живот искат да намерят момиче,като теб - грижовно,умно и въобще с ясна представа какво иска,а глупаци,като него ви "получават" и на всичкото отгоре ви съсипват.Продължи напред..този глупак не те заслужава!
Благодаря на всички за подкрепата. Днес съм повече от сигурна, че направих правилният избор, когато му казах да се изнася. От онази вечер насам не е спрял да ми звъни и да ми оставя съобщения за това колко съжалява. Днес най-после му вдигнах, поговорихме и започна да ме моли да не казвам на момичето????? Бясна бях просто, не мога да повярвам каква е тази наглост. Отблокирах я от фейсбук, тъй като както казах преди това той ми е влизал в профила и я е блокирал, за да не се виждаме една друга и да може да си лъже на воля, и след това и писах. Както преполагате в началото наистина не ми повярва и започна да ме обвинява, но и казах да ме добави и да се увери сама. Така и направи, след това ми звъня по скайп, много говорихме и ми стана много мъчно и за нея, понеже малко или много знам през какво минава. Цяла година я е лъгал, че я обича, даже той е този, който я е добавил първи. Чудя се с колко ли още се е зарибявал онлайн и ирл. Тя ми каза нейната история, как са се запознали, какви неща знае за мен, отвратена съм, че съм живяла толкова време с този човек. Отвратена съм и от себе си, че толкова време не можах да разбера какво се случва. Това да се окаже, че най-близкият ти човек, човекът, когото обичаш и искаш да споделиш живота си е нищо повече от един долен лъжец е просто отвратително. Яд ме е на мен си, че съм му се оставила и съм му вярвла сляпо толкова години, години които никой не може да ми върне.
Искрено ти съчувствам, авторке. Наистина е безкрайно нелепа цялата ситуация и определено не си го заслужила с нищо. Хубаво решение си взела и си постъпила правилно. Пожелавам ти да имаш повече късмет със следващия.
BlackEyedPeas
02-27-2014, 17:06
Е на такива глупаци се нервa много.Момчета,като мен цял живот искат да намерят момиче,като теб - грижовно,умно и въобще с ясна представа какво иска,а глупаци,като него ви "получават" и на всичкото отгоре ви съсипват.Продължи напред..този глупак не те заслужава!
Каква е гаранцията, че и ти след 5 години няма да си същият "глупак"? Да, виждала съм темите ти и наистина си свястно момче (без да те познавам), но има доста момчета, които в началото наистина са страхотни, свалят ти звездите и ти си единствената, но след време всичко това им става еднообразно. Не знаят как да разнообразят и всичко им става еднакво, а любовта към момичето до тях е като даденост и тогава не я осъзнават. Не сме сигурни, че момчето на авторката не е по същият начин. Просто явно се е "забавлявал" на чужд гръб и е приемал всичко за игра, в която малко повече се е увлякъл и не е можел да спре навреме и си е мислил, че една лъжа продължава вечно и му е дошло като гръм от ясно небе това. Същото може да се случи и с теб - прекрасен си към някоя, но след време правиш неусетно някоя глупост. Разбира се сега ще кажеш, че няма да стане така, защото знаеш, че можеш да нараниш някой, но едва ли някой с ясното съзнание (когато обича друг) ще направи глупост, като тази, за да нарани умишлено друг. Прекалено се преплетох, но мисълта ми е, че и ти един ден можеш да бъдеш в същата ситуация, защото не можеш да видиш бъдещето и как може да навредиш неусетно на някого, дори и да го обичаш безкрайно много.
В случая се радвам за авторката, надявам се в НИКАКЪВ случай да не му прости, защото унижението наистина е голямо и той е казал, че и приятелите му са замесени в това, което ще рече, че не 1 човек знае какво прави зад гърба на приятелката си.
I_am_confused
02-27-2014, 18:45
Всъшност той до последно си ми сваляше звезди и се държеше с мен като с принцеса. Не сме имали караници или кавги, че дори да ми дойде на акъла, че може да говори така зад гърба ми. Дойде ми като гръм от ясно небе, понеже нямаше никакви признаци. А колкото до приятелите му, те не знаят нищо, това го каза само и само за да ме излъже, че не е единственият замесен с това момиче и че всичко е просто една игра. Да ама не.
TROLLDADLOLCAKE
02-27-2014, 20:17
Каква е гаранцията, че и ти след 5 години няма да си същият "глупак"? Да, виждала съм темите ти и наистина си свястно момче (без да те познавам), но има доста момчета, които в началото наистина са страхотни, свалят ти звездите и ти си единствената, но след време всичко това им става еднообразно. Не знаят как да разнообразят и всичко им става еднакво, а любовта към момичето до тях е като даденост и тогава не я осъзнават. Не сме сигурни, че момчето на авторката не е по същият начин. Просто явно се е "забавлявал" на чужд гръб и е приемал всичко за игра, в която малко повече се е увлякъл и не е можел да спре навреме и си е мислил, че една лъжа продължава вечно и му е дошло като гръм от ясно небе това. Същото може да се случи и с теб - прекрасен си към някоя, но след време правиш неусетно някоя глупост. Разбира се сега ще кажеш, че няма да стане така, защото знаеш, че можеш да нараниш някой, но едва ли някой с ясното съзнание (когато обича друг) ще направи глупост, като тази, за да нарани умишлено друг. Прекалено се преплетох, но мисълта ми е, че и ти един ден можеш да бъдеш в същата ситуация, защото не можеш да видиш бъдещето и как може да навредиш неусетно на някого, дори и да го обичаш безкрайно много.
В случая се радвам за авторката, надявам се в НИКАКЪВ случай да не му прости, защото унижението наистина е голямо и той е казал, че и приятелите му са замесени в това, което ще рече, че не 1 човек знае какво прави зад гърба на приятелката си.
Не съм напълно съгласен със теб!Права си..и аз след време може да нараня някое момиче,но в никакъв случай няма да е по такъв долен начин.Щом не иска да е с нея защо я лъже?Защо върти номера и обяснява колко я ненавижда пред другата?Това са номера типични за една курва (с извинение) , а не за 20+ "мъж"
P.S - Не бих наранил някого,защото знам какво е да ти бият шута без причина, и то когато се раздаваш на 101 % за тази връзка.. :))
Violenza
02-27-2014, 20:58
Всъшност той до последно си ми сваляше звезди и се държеше с мен като с принцеса.
Ей затова на един мъж трябва да му се вдига кръвното.
anonymous708973
02-27-2014, 21:28
Ей затова на един мъж трябва да му се вдига кръвното.
8-)
Одобрявам!!
djipsito
02-27-2014, 21:43
Като чета темата ме изпълват спомени за това на колко хора аз също съм вярвала и просто така от днес за утре всичко се преобръща надолу с главата. Буквално. Даже не минава и ден, а няколко часа.
Аз те поздравявам за характера! Силно момиче си, така и трябва да бъде! Сигурна съм, че няма да се огънеш и няма да го допуснеш да те манипулира и няма да се върнеш при него! Евала, че си го изгонила, а не си си тръгнала ти! Даже му събери боклуците, остави му ги пред вратата и му кажи да си ги взима. Пълен игнор. Съчувствам ти, защото аз цял живот съм се нагледала на лицемери и на такива хора, които просто не може акъла да ти побере как се държат с теб и кво правят зад гърба ти.
Горе главата, гледай напред, мисли за себе си и се развивай! Ще срещнеш някой по-добър от тоя нещастник.
Deadlock
02-28-2014, 10:43
Аз си мисля, че тая тема е измислица. Не си представям как е станало това нещо в действителност...
Аз си мисля, че тая тема е измислица. Не си представям как е станало това нещо в действителност...
и мен ме навяват такива мисли
DisappointedDreamer
02-28-2014, 10:47
Аз пък тамън си рекох, че това е най-истинската тема от доста време насам. Хич не ме учудва, че такова нещо би се случило. Единственото, което ми е непонятно е колко умело е блокирал профилът и във фейсбук.
Направо ми е отвратително.
я ми кажете някой потребител, който се намира в Англия?
ETA: nvm, намерих си
Малко прекалено идеално/гладко стават нещата в разказа, но друго няма к'во да пречи. позната си поддържа 2ма реални в рамките на една страна по подобен начин. Случват се и такива неща...
Deadlock
02-28-2014, 11:11
+ реакциите са й твърде рационални, не е шокирана; + изключително добрият лъжец й оставя компютъра си с включен скайп и излиза;
djipsito
02-28-2014, 12:33
Не знам да се радвам ли, че не вярвате или да ви се нервя, че сте толкова захлупени.
Ама предпочитам да се радвам, че не сте попадали на такива хора като приятеля й. Явно не сте го преживявали..
Не знам да се радвам ли, че не вярвате или да ви се нервя, че сте толкова захлупени.
И аз се нервя като видя захлупени хора. Но това, че някой може да е бил излъган от някого, не означава, че точно тази история е вярна.
Както и не означава, че само защото ние не вярваме, тя е лъжа.
Във всеки случай, въздържай се да обиждаш.
DisappointedDreamer
02-28-2014, 12:41
Я, просветлете не-българчето тук какво означава "захлупени"? :Д
нещо като кон с капаци
смотльо, който не вижда по-далеч от носа си ;)
girlwithblueeyes
02-28-2014, 12:51
Научих нова дума:д
Он-
Не мисля,че авторката лъже.Има подобни индивиди като гаджето й.Освен това ,трябва ли да изразява шокът си в темата? И не значи автоматично ,че не е шокирана.
djipsito
02-28-2014, 12:58
То и вие обиждате авторка като индиректно я наричате лъжкиня, ама като гледам никой не се е въздържал. Има теми пълни с простащина и обиди, ама там не се правиш на шефче. На вас като не ви се вярва, що не се въздържате от коментари ? Или всичко е на избирателен принцип ? И като не си захлупена, защо се обиждаш ?
То и вие обиждате авторка като индиректно я наричате лъжкиня, ама като гледам никой не се е въздържал. Има теми пълни с простащина и обиди, ама там не се правиш на шефче. На вас като не ви се вярва, що не се въздържате от коментари ? Или всичко е на избирателен принцип ? И като не си захлупена, защо се обиждаш ?
Да съм казала да не обиждаш МЕН? Айде, успокой се и спри да плюеш.
Просто не ѝ вярвам и тва няма нищо общо с аргументите, изброени от останалите.
Историята ѝ е напълно достоверна и не изключвам някъде и на някого да се е случила.
girlwithblueeyes
02-28-2014, 13:07
Ама то тука всяка тема е лъжлива.
Момичето направи темата да сподели с нас , а вие я нападате.
Ама то тука всяка тема е лъжлива.
Момичето направи темата да сподели с нас , а вие я нападате.
Айде стига адвокатствахте. Щом вярвате, добре. Разсъждавайте, мислете на глас. Може да помогне на някой друг в такава ситуация.
baby_baby
02-28-2014, 16:08
Зарежи го просто му кажи цялата истина
Дори темата да е не е абсолютно достоверна, такива мъже ги има под път и над път, не виждам защо толкова се чудите.