Влез

View Full Version : Моля ви помогнете..става дума за любов

lorkb
02-24-2014, 19:40
Здравейте на всички : ) .. Аз съм момиче което търси съвет по много сериозна за мен тема : ) ще бъда благодарна на всеки отговорил : ) И предварително се извинявам за дългия "разказ" .. но бих се радвала да ми отделите време и да го прочетете : )
И така да започна .. сега съм на 17 години..преди 5 години имах "гадже" което беше голям любител на cs и си говорихме постоянно по скъпе докато играе..
Един ден той добави случайно един човек,каза че се запознали от cs .. с този човек си разменихме пълномошни .. оказа се че е със 17 години по голям от мен ..
И след време се разделих с тогавашното ми "гадже" но въпреки това не бях махнала този "непознат" от списъка ми с абонати .. за 5 години сме си писали съвсем нормални неща и то на годината 2,3 пъти .. от сорта на как си ? какво правиш ? как минава деня ти .. ? този човек всеки път ми казваше че всички жени били гола вода и че търсел подходящата,която като я погледне ще вижда огъня в очите и .. преди 2 години се започна всичко .. един ден си писахме по така дълго и на мен много ми хареса начинът му на мислене..rasajdavashe различно от тия "пубертети" около мен .. и почнах да му пиша кажи речи всеки ден .. той като чели ме отбягваше .. искаше просто да сме познати или приятели .. но понеже реших да бaда по нахална .. писах му всеки ден и той ми отговаряше от учтивост,защото явно е виждал че съм хлътнала.. и усещаше че съм добър човек..почнахме да си говорим по skype и да се виждаме на камерите .. защото забравих да ви кажа една голяма подробност.. делят ни 400 км..
той беше на 32 а аз на 15 .. писахме си през 2,3 дни .. и повечето пъти аз му писах : ) .. Не знаех що за човек е .. не знаех много за него.. знаех това което той ми позволи да разбера за него .. виждах отношението му към мен и това ми беше достатъчно .. винаги сме се шегували че може да има екскурзия някъде близо до него и да се видим .. и така в продължение на 7 месеца си писахме .. тогава също забравих да отбележа че си имах сериозен приятел.. но не вървяха нещата между нас и го изоставих защото бях много хлътнала по "виртуалната" ми любов.. не мислете че не знам какво искам..просто тогавашния ми приятел беше много ревнив и си търсеше постоянно причина за да се скараме и ме удряше .. ii така .. нещеш ли един ден както си стоя в час и ми казаха че ще има екскурзия близо до мястото където той живее..сълзите ми потекоха.. сълзи от щастие..това за мен беше чудо..сбъдната мечта..приятелката ми се разплака заедно с мен .. звъннах му веднага и той много се зарадва и каза че ще се радва да се видим .. говориха ми какво ли не за него..че бил педофил.. че можел да спи с мен и да ме остави..но въпреки това аз с риск да се разочаровам отидох .. той дойде с колата си до хотела .. ние го чакахме с моята приятелка .. а класът ми беше на дискотека с учителките.. той ни заведе на заведение.. държеше се много мило и понеже виждаше че ние се срамуваме той постоянно гледаше да каже нещо за да захванем приказка..за съжаление точно в деня в които отидох на тази екскурзия.. ми дойде цикълът.. това е просто цяло чудо.. той знаеше но въпреки това се срешна с мен .. и така отидахме после в хотела.. които беше зает само от нашия клас но той е говорил с човека на рецепцията да го пусне..убедил го е по някакъв начин и се качи при мен .. не ми се вярваше че ще го пуснат но чист късмет .. имаше две легла..моята приятелка беше твърде изморена и веднага заспа.. а ние с него се целувахме и прегръщахме на другото легло.. той не искаше секс от мен .. каза че е видял в очите ми любовта която е търсел винаги..и така след 1,2 часа си тръгна... след тази среща като се прибрах от екскурзията бях още по влюбена в него .. бях на 7-мото небе че съм го видяла и че не е спал с мен въпреки че е имал шанс.. от тогава той почна да ми пише всеки ден и така в продължение на още 7 месеца си писахме и се гледахме всеки ден на камерата и си говорихме .. каза че ме е взел на сериозно от ноща в която сме се видяли .. молех го много пъти да дойде в моя град .. и той най накрая се реши и дойде.. идваше тук почти всеки месец.. 7 пъти е идвал .. на такова голямо разстояние от 400 км .. и е оставал по 3 дни но за съжаление не в нас защото нашите и представа си нямаха.. каза че е много сериозен с мен .. че иска да има бъдеще с мен и затова идва .. аз съм доста ревнива и много пъти съм го ревнувала но той винаги ми е казвал .. за какво да правя нещо зад гърба ти след като ти някой ден ще разбереш .. защо да развалям тази истинска любов.. ако не бях сериозен с теб .. нямаше да давам толкова пари за да дойда при теб ... нямаше да ти отделям толкова време .. защото в днешно време е криза и всичко си е разходи.. и че пътуването по 6, 7 часа го убивало ..
имаме във facebook наши снимки .. казал е на всичките си приятели за мен,за което много се радвам .. с него се чуствам сигурна..хубаво ми е .. обичам го истински..така както не съм обичала никoй друг..въпреки голямата разлика ... но нещеш ли майка ми на скоро разбра че той е идвал тук .. че съм спала с него и така нататък..изпадна в някаква нервна криза.. беше болна доста .. главата я болеше..притесних се много за нея..сърдише ми се много .. и каза да избирам между нея и него .. почна да ме обвинява че ако умре щяло да е заради мен .. защото този човек е много голям .. всеки ден умирам от мъка .. и ми е много кофти .. кажете ми какво да правя , моля ви .. дайте ми съвет .. на него му е много трудно понеже казва че е заложил всичко на мен.. и че наистина е правил много за нас , за нашата връзка..дори е правил опити да говори с мама но тя дори не иска името му да чува .. забрани ми да си пиша с него и да се чуваме.. а аз много го обичам .. какво като е голям.. има ли значение след като и двамата се обичаме и ни е хубаво .. не искам да наранявам и мама.. просто се надявам отново на чудо .. не мисля че това да обичаш някой е грях .. мама според мен постъпи много остро.. какво бихте направили на мое място ?

fenkaaa
02-24-2014, 20:20
Бих избрала семейството си, разбира се, има ли смисъл да се замисляш? ;) Обичаш, обичаш, но щеше да е по-добре, ако се бяхте запознали след известно време, при други обстоятелства..

Замисляш ли се, сега той е на 34 години, какво бъдеше може да имаш с този човек? Семейство, деца? Той дядо ли ще бъде, или баща (не искам да те обидя). Ти ще си на 30, в разцвета на силите си, той ще е почти на 60. Тогава ще се питаш: Защо не си поживях, когато му беше времето? Ще те привличат по-млади мъже.. на твоята възраст, макар че сега си още млада и влюбена, но след 1 2 годинки, ще сте свикнали един с друг и ще сте си омръзнали, ще си на 20 и вече ще ти се иска да си с някой по-млад, някой който всички одобряват, а не само да слушате хорското мнение зад гърбовете си.

Относно него и чувствата му към теб - не искам да коментирам. Не познавам човека, не мога да кажа, че е с теб само за секс-а, а и казваш, че е казал на приятелите си, че се е опитал да говори с майка ти. Това не доказва, че всичко не е просто един фарс. Вие сте далеч един от друг, той може да ти е казал, че е споделил на приятелите си, а в същото време на тях да е казал съвсем друго и те да се правят на ударени пред теб, че много те обича, а може и наистина да те обича, не отричам, че бих повярвала и на това, но просто смятам, че нямате бъдеще заедно. Тепърва растеш, момиче, замисли се .. колко бъдеще имаш пред себе си, ще мине и отмине, това са само 7 месеца, радвай се, че не са години, да ти е още по-трудно да си тръгнеш! Замисли се и за майка си, кой знае жената наистина може да се поболее..

Violenza
02-24-2014, 20:31
Ако темата не е трол - този си е абсолютен педофил. Явно в неговия град младо не му е вързало, та затова от време на време оправя теб.
Не причинявай на родителите си такива притеснения (просто си представям наистина майка ти как се чувства, горката жена) заради някакъв си мухльо дето на тия години освен, че не е успял да си намери жена, не е успял и връзка с някоя на години да върже.

RapExotic
02-25-2014, 06:45
По разсъжденията, които е правил за жените като цяло преди да се влюбиш в него си личи, че е имал проблем в общуването. Именно затова търси контакт с по-малка от него. Подсъзнателно се надява да изживее тийнейджърските си години, които явно е пропилял сега и с теб. Обаче възръстта му е факт. Такива хора могат да бъдат много непредсказуеми и опасни, защото са подтиснати от детството си. Сега се държи добре с теб за да те спечели, но при първия проблем или неподчинение от твоя страна ще има непредсказуема реакция от него. Човек, който казва, че залага целият си живот на теб със сигурност е маниак. Най-добре прекрати тази безмислена история дакото не е съсипал и твоя живот.

masajist_na_f
02-25-2014, 06:47
нема кой да ти чете темата

Cloud9
02-25-2014, 07:20
Сега се държи добре с теб за да те спечели, но при първия проблем или неподчинение от твоя страна ще има непредсказуема реакция от него. Човек, който казва, че залага целият си живот на теб със сигурност е маниак. Най-добре прекрати тази безмислена история дакото не е съсипал и твоя живот.

+1

Как нормален мъж ще се занимава с непълнолетна?Ами като поиска деца след 2-3 години?Оставяй нещата така.Майка ти не ти говори напразно.

VintageMorphine
02-25-2014, 10:59
А как разбра майка ти?

tireheb
02-25-2014, 11:13
а, синдромът "чичак" при 15 годишна
отдавна не беше имало такава тема

HollyGolightly
02-25-2014, 11:39
Да, точно за любов става дума. Само факта, че е дошъл да спи и да се натиска с 15 годишна, при положение че е бил на 32 говори много. И голяма работа, че не бил спал с теб тогава, сама каза че си била неразположена.
Слушай майка си, за да не те боли глава от ядове един ден. Хлътнала си по него, привързала си се и със сигурност ако спрете контактите си ще ти е трудно в началото, но един ден ще си благодарна, че си се усетила навреме да го направиш.

girlwithblueeyes
02-25-2014, 15:28
Ако темата не е трол - този си е абсолютен педофил. Явно в неговия град младо не му е вързало, та затова от време на време оправя теб.
Не причинявай на родителите си такива притеснения (просто си представям наистина майка ти как се чувства, горката жена) заради някакъв си мухльо дето на тия години освен, че не е успял да си намери жена, не е успял и връзка с някоя на години да върже.

Това.

Red_baron
02-25-2014, 22:27
как искате да ви отговоря, г-це Василева или Иванова беше?

TROLLDADLOLCAKE
02-27-2014, 03:03
"Съдби на кръстопът",вие ли сте?...Tова в кръга на шегата.
Сега ще ти кажа какво мисля аз по въпроса.Това е един неориентиран чичко,където си търси наивно и глупаво момиченце - в случая ти.Не знам с какъв акъл си се хванала с него!Знам,че връстниците ти са пълни олигофрени и не те привличат,но не можа ли да намериш някой на 18 - 19?Поне малко от малко да МЯСА. Подкрепям майка ти..това е пълна лудост твоето..ти просто си се вързала на лъжите на един ЧИЧАК.Бягай надалеч,защото нямаш абсолютно никакво бъдеще с него..Ако беше много читав на тези години вече трябваше да има жена,деца и стабилната работа..,а той сиромаха се лута из гащичките на 15 годишните..И ДА ПЕДОФИЛ Е...ако съм на майка ти до сега да съм отишъл във полицията.

lorkb
03-01-2014, 21:51
Първо едно огромно БЛАГОДАРЯ на тези които са отделили време и са прочели темата ми : )
На въпроса - "Как разбра майка ми " ... ами една нейна колежка гледа на карти,и е видяла че той е идвал при мен и сме били заедно ..
тя винаги познавала .. дори и е предсказала че ще умре .. и от това най много ме е страх,защото майка ми попринцип
я боли често глава и не е в много добро състояние от доста години .. а тя е човека който обичам страшно много
и искам тя да е жива и здрава .. но просто исках малко разбиране .. никога до сега не съм обичала по този начин ..
с този мъж преживях уникални неща.. научих много .. правил е много за мен ..
отдели ми много време и внимание .. даде ми любовта от която се нуждаех .. винаги ме е подкрепял ..
Човек не избира в кого да се влюби .. И човек когато обича истински не може просто с лека рака да си каже"край" и да приключи всичко..
Той е много добър човек наистина и не го казвам просто защото сам влюбена а защото времето през което сме си говорили,
а то е в продължение на 1 или 2 години по скaiп .. сам го питала доста неща,общували сме много и знам за него почти всичко..
Общуването е много важно в една връзка според мен .. има някои двойки,които се виждат всеки ден, но не знаят един за друг толкова много неща , колкото ние с него..
Виртуалното общуване ми е помогнало да го опозная доста.. Не си ли мислите че може би това е нещо истинско и от негова страна ..
34 годишните мъже на негово място според мен биха постъпили по доста различен начин ако бяха с лоши намерения ..
Той на скоро дойде тук..при мен.. бяхме 3 дни заедно .. без да го правим .. не ме е докоснал..знаеше че няма да можем да го правим,но въпреки това дойде ..
Мислите ли че човек който иска да е с мен само заради секса.. ще дойде след като знае че няма да го правим ? ..
Всеки си има мнение,и знам какво е в главата на всеки ,когато чете моята история ..
Казвате си тая малката му се е вързала на думите, а той я лъже ...
Всеки си има мнение така е и пак ви казвам,благодаря ви че сте ми отделили време.. но погледнете и от хубавата страна .. не само от лошата..
Не знам защо всеки се шашка от тази разлика... има хора , които са си набори.. и са като куче и котка ..
защо всеки път трябва да мислим за хорското мнение.. те винаги ще обсъждат .. това няма да се промени ..
Той щял да е на 50 а аз на 33 примерно .. и какво от това ? ако се обичаме истински и двамата има ли значение ..
Човек докато не опита няма как да разбере .. а относно това че .. понеже е по голям си мислите че е по yлегнал.. напротив ..
дори си мисля че аз съм по yлегнала от него .. обичам да си стоя вкъщи..обичам спокойствието..
Просто имам нужда от него..и от любовта му .. : )

SuNsEt
03-02-2014, 15:50
Не мога да повярвам ,бива тролове,тролове ,ама това на нищо не прилича. Как си губите времето да измисляте такива романи,просто не знам. Врачуване,педофилски истории,драматизация... менструация ... :D wtf

VintageMorphine
03-02-2014, 16:16
ами една нейна колежка гледа на карти,и е видяла че той е идвал при мен и сме били заедно

:lol: :lol: :lol:

fenastz
03-02-2014, 18:26
а, синдромът "чичак" при 15 годишна
отдавна не беше имало такава тема

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

tooromanticgirl
03-03-2014, 09:08
Скъпо момиче,
ОПОМНИ СЕ. Забога той е 15 години по-стар от теб, а това е много време след като ти си толкова малка. Майка ти е толкова права, само ти не го разбираш заслепена от любов. Та този човек сигурно е няколко години по-малък от баща ти?
Разбирам от това, което си написала, че годините нищо не значат за теб, но за нас останалите значат много. Ти си толкова малка, той е толкова голям за теб. Само като си представя подобна двойка и то в леглото ми става лошо. Без подкрепата на семейството си, би се чувствала сама. Да сама, защото ще имаш него, но ще загубиш всичко останало. Да не говорим, че след време може да забременееш случайно да запазиш детето и тогава да прозрееш какво си нправила. Няма връщане назад. Миси се!!!
Ако аз бях на твое място. Бих се обадила на Него и бих му казала, че съжалявам за разиграването толкова дълго време, но чак сега съм си дала сметка какво съм направила и искам да се разделим.
След това отивам при родителите и и дълбоко се разкайвам. Зная, че ще срещнеш някой друг като него.., та може би и по-добър. Моля те, много те моля...не те познавам, но не прави грешката, която толкова искаш.

VintageMorphine
03-03-2014, 11:27
случайно да запазиш детето и тогава да прозрееш какво си нправила..

:lol:

girlwithblueeyes
03-03-2014, 12:24
Ва началото ти вярвах ама сега вече ,nein

Dusty
03-03-2014, 13:15
Според мен голямата възрастова разлика няма значение. Например баща ми е по-голям от майка ми с 12 години, твоите са с 5 повече. Кажи на майка си, че възрастта няма значение за една любов. Но трябва да се увериш, че НАИСТИНА обичаш този човек ;)

baby_baby
03-03-2014, 19:18
Бих избрала семейството си изобщо не бих се замисляла но ти си знаеш