Влез

View Full Version : Какво мислите по въпроса....

kebarsa8
02-25-2014, 17:01
Здравейте ! Такам...аз съм момиче на 15 години и въпросът ми е следния:
Значи аз имам най-добра приятелка,която е на 18.С нея си споделяме всичко. Днес , тя ми предложи , нейният бивш приятел да ми направи от така нареченото "торнадо".Той е 10 клас и след като скъсаха , те все още са си добри приятели.Относно мен,тя ми предложи това , защото каза , че чувството е повече от уникално. Аз обаче се притеснявам от външният си вид , защото имам малко комплекси от тялото си , 2 проблем е , че той е наистина много хубав и ме е страх да не хлътна по него , а и съм девствена.... моля споделете мненията си , защото темата за мен е наистина сериозна и се чудя как да постъпя.
Благодаря предварително за мненията !

Didko_Beats
02-25-2014, 17:29
Олеле ... А не съм 100 % сигурен ... ама ще тълкувам това ''торнадо'' като секс

Значи да обобщя - ще пуснеш на бившето гадже на най-добрата ти приятелка, който дори не го познаваш , само защото е казала че бил уникален в леглото ? ... За толкова лесна ли се имаш ?

Сериозно не прави такива глупости ...

dan170
02-25-2014, 17:33
споделям мнението на дидко

kebarsa8
02-25-2014, 17:43
1 Това не е секс , а само лизане и 2 познаваме се , но не сме излизали на срещи и тн. , а само в обща компания...

dan170
02-25-2014, 17:46
ти си знаеш пита и ние споделихме нашите мнения. тя и свирката не е секс ама е изневяра :)

zoyex
02-25-2014, 18:00
това е смешно.....сексът и въобще всякакви интимни преживявания не случайно се наричат ИНТИМНИ, правят се с интимен партньор, не защото някакъв си бивш приятел-келеш можел да прави некво шибано "торнадо" Абе мама му стара, не ти ли се иска например да ти бъде доставено това удоволствие от някой, за когото си важна например, м? Някой, който ще го прави не защото ще лиже неква путка, а ще лиже точно теб, защото те харесва и те желае и те обича дори? Някой, който ще го прави със страст и грижа защото си точно ти..ето това е уникално чувство, а не тъпото "торнадо".Ебати изкривените представи. Неква ценностна система, нещо? Не ставайте смешни с подобни глупости защото направо ви съжелявам...Още повече, че си девствена....какви са тези още по-малоумни предложение от приятелката ти? ахахаахахахах... искаш торнадо? Отиди в Канзас и се радвай на шибано торнадо всеки 5 дни.

Didko_Beats
02-25-2014, 18:03
1 Това не е секс , а само лизане и 2 познаваме се , но не сме излизали на срещи и тн. , а само в обща компания...

http://i15.photobucket.com/albums/a379/billy2dbob/GIFs/What.gif

Само за едно лизане ?

Сериозно , толкова ли си пропаднала да не можеш да си намериш приятел , че приемаш бившите на приятелките си ?

Не ти ли се струва че е доста унизително ?

baby_baby
02-27-2014, 17:02
Защо не си хванеш ти гадже вместо да хванеш бившия на приятелката ти?