PDA

View Full Version : как да избегна ....

desperedbob
02-25-2014, 17:23
има едно момиче което е по малко от мен и ме харесва , но аз не я харесвам и това е много тъпо ,смсл доста пъти ми се е случвало ,но с това момиче пътуваме всеки ден заедно , никога няма да си падна по нея , още повече че е туркиня ,а аз съм расист ................ какво да правя ,някакъв съвет

zoyex
02-25-2014, 17:26
покажи й, че просто нямаш желание дори да разговаряш с нея тогава, отрежи я още в началото и до там, но не го прави по неуважителен начин........и кво като е туркиня де..ии тя не е човек също, а?

AnarchyBoy
02-25-2014, 17:31
Може да искаш да кажеш, че е мюсюлманка, което не е от кой знае какво значение според мен, ма деа знам.. разни хора разни идеали..
Отрежи я бързо и деликатно (както когато махаш лепенка) но гледай да го направиш така, че да схване много добре идеята, че не искаш да си с нея, един вид.. гледай да не кажеш нещо, което да й остави надежда не оставяй вратички и прочие..

А после се застреляй, защото расизма е тъп, отдолу всички сме еднакви...

fenkaaa
02-25-2014, 17:33
покажи й, че просто нямаш желание дори да разговаряш с нея тогава, отрежи я още в началото и до там, но не го прави по неуважителен начин........и кво като е туркиня де..ии тя не е човек също, а?

Момчето си е казало, че не обича този тип хора. Лично аз също също го подкрепям, стане ли въпрос за връзка. Не бих имала нещо общо с турчин и циганин. За приятели може и да стават някои, но българин с такъв човек и ако говорим за сериозни отношения, като семейство, деца.. разваля целият си род за напред.

fenkaaa
02-25-2014, 17:34
Момчето си е казало, че не обича този тип хора. Лично аз също също го подкрепям, стане ли въпрос за връзка. Не бих имала нещо общо с турчин и циганин. За приятели може и да стават някои, но българин с такъв човек и ако говорим за сериозни отношения, като семейство, деца.. разваля целият си род за напред.

По темата: Както ти казаха по нагоре, покажи и, че нямаш интерес към нея, но не по неуважителен начин.

ПС: Извинявам се, по погрешка се цитирах.

BeTheOne
02-25-2014, 18:39
Най-зрялото нещо, което можеш да направиш е да останете на саме и да й обясниш спокойно, че нямаш интерес. Въпреки, че ще се почувства зле, това е по-добрия вариант, от колкото да се мотаете известно време.

Поздрави!

BeTheOne

desperedbob
02-25-2014, 18:54
ДА ,но КАКВО ДА КАЖА , немога да го измисля . за хората не расисти тук-МРАЗЯ ЦИГАНИ/ ТУРЦИ НЕ МИ казвайте че всички от долу сме еднакви ,не ми пука просто съм расист ( бтв ако не я виждам до края на годината има ли шанс да се откаже )??

VintageMorphine
02-25-2014, 19:05
Какво да избегнеш? Да те изнасили 12 годишно турче ли?

Ти повече си се вкарал във филма от нея...

xXxPETYAxXx
02-25-2014, 19:51
Не мисля, че е нужно да ѝ казваш, че не я харесваш, ако не ѝ показваш, че я харесваш. Тоест, просто не ѝ обръщай внимание, би трябвало да ѝ стане ясно, че не те привлича, ако с нещо не показваш обратното.

BeTheOne
02-27-2014, 18:42
Следващият път, когато ти даде някакъв знак, че те харесва, или когато те сваля, е идеалния момент да й обясниш как се чувстваш. Например: "Виж Пенке (например), виждам че имаш някакъв интерес към мен, но аз не проявявам такъв". Кратко, точно и ясно. На някой може да му се стори прекалено елементарно и директно, но пък какъв е смисъла да въртиш и усукваш. Ако не ти харесва точно това, направи си своя интерпретация, която да носи същото послание.

В общия случай едно обяснение, че не проявяваш интерес, би следвало да я откаже.

Поздрави!

BeTheOne

Vivitu483
02-27-2014, 18:52
Просто я отбягвай.

kyka1
02-27-2014, 19:32
Ходи се хвърли от някой мост, само това ще ти кажа, най - добре така ще да е ;)

baby_baby
02-28-2014, 15:55
След като не я харесваш не се занимавай покажи че просто не я харесваш

vladii
03-01-2014, 17:55
Те жените по принцип ги усещат тези неща, бъди хладен, дръпнат, все юе схване, ако пък наситина толков ти досажда и кажи, че няма да оправдаеш очакванията и, да не си губи времето.