Влез

View Full Version : Голяма разлика

mag_ito
02-25-2014, 20:48
Аз и моят приятел имаме голяма разлика, но това не ме притеснява толкова, колкото че той е пълнолетен, а аз не съм. Нашите не го харесват особено. Имат ли някакво право да го съдят за педофил?

VintageMorphine
02-25-2014, 20:52
Ако ти си непълнолетна (а не малолетна) и не те е изнасилил (направил нещо сексуално насила) - не.
Ако си над 14 единствено твоята дума има значение. Пък и тогава трябва да имаш доказателства.

Didko_Beats
02-25-2014, 20:56
Еми освен ако ти не си на 16 ... а той е вече 50 годишен пенсионер , отказал се от живота ... може да има проблем :lol:

mag_ito
02-25-2014, 20:57
Аз сам на 15, а той на 22. И не ми е направил нищо без моето съгласие.

fenkaaa
02-25-2014, 21:04
Ако ти си непълнолетна (а не малолетна) и не те е изнасилил (направил нещо сексуално насила) - не.
Ако си над 14 единствено твоята дума има значение. Пък и тогава трябва да имаш доказателства.

;]

RapExotic
02-25-2014, 21:11
Няма как да го съдят, защото ти ще трябва да дадеш показания. Тоест само ти можеш да го осъдиш.

nezabelejimata
02-26-2014, 15:25
Не няма как да го съдят споко ... Обичайте се, само внимавай такива връзки в ранна възраст не свършват добре за момичето почти никога ... ;)

The Cheetah
02-26-2014, 15:26
Няма как да го съдят, защото ти ще трябва да дадеш показания. Тоест само ти можеш да го осъдиш.

+

vladii
02-26-2014, 15:39
То ако ставаше така, колко цигани щяха да се съдят за пари един друг:)

marin_9867
02-26-2014, 23:25
Не знам кви сте такива... на 16 години си още цици нямаш дет' се вика а ходиш да те чука някъв 22 годишен който търси такива заблудени овчици като тебе и като им омръзне ви бие шута и се лепва за някоя твоя приятелка

Hilary_
02-27-2014, 06:58
Не мога да си обясня как мои връстници се занимават с вас, честно. Явно са още по - деградирали от преди.

baby_baby
02-27-2014, 11:31

++++

sneering
02-27-2014, 11:36
всички пичове които знам че ходят с 15-16 годишни,винаги ги питам едно и също-Какво си говорите?
Много ми е интересно какъв лаф и до какви изводи се стига :D

VintageMorphine
02-27-2014, 11:57
^Аз лично виждам една жизненост и позитивизъм в момичетата на тази възраст, които наборките ми или по-големите вече са/сме изгубили. Всичко им е ново, интересно, не са водили куп неуспешни връзки, не се изтощават от работа и студентски живот, нямат толкова много проблеми. И момчетата с които са са им първи в повечето отношения, което някои предпочитат и намират за по-нежно.
Аз се зареждам при контакти с такива - обсъждат всичко, защото търсят много отговори. Имат много енергия и приемат всякакви идеи, и теории. Това ми е много по-симпатично от цинизъма и вулгарността на 18-25 годишните, които имат опита на 35 годишни, но не са извлекли нищо от него и са си останали на нивото на 13-16 годишните девойчета...

tireheb
02-27-2014, 12:01
^ сигурен съм, че всички 25 годишни утайки се лепват за малолетни по същите причини
щото не са цинични

sneering
02-27-2014, 12:11
^Аз лично виждам една жизненост и позитивизъм в момичетата на тази възраст, които наборките ми или по-големите вече са/сме изгубили. Всичко им е ново, интересно, не са водили куп неуспешни връзки, не се изтощават от работа и студентски живот, нямат толкова много проблеми. И момчетата с които са са им първи в повечето отношения, което някои предпочитат и намират за по-нежно.
Аз се зареждам при контакти с такива - обсъждат всичко, защото търсят много отговори. Имат много енергия и приемат всякакви идеи, и теории. Това ми е много по-симпатично от цинизъма и вулгарността на 18-25 годишните, които имат опита на 35 годишни, но не са извлекли нищо от него и са си останали на нивото на 13-16 годишните девойчета...Това ми хареса,много смислен пост!
Донякъде и аз виждам супер симпатичното в едно същество на 15 с хиляди въпроси без отговор и някво странно но оправдано за възрастта си и пак симпатично поведение :D

Само си представи ,момиче на 22-23 именно с този дух който описа така добре,плюс бонуса и да разсъждава като за годините си.
Йееес ! :D

DisappointedDreamer
02-27-2014, 12:24
^Мхм, изкуство е да запазиш детската жизненост и радост в себе си.

Янархия_съм
02-27-2014, 12:24
7 години не са чак толкова много. Само внимавай да не забременееш, че тогава ще я втасаш сериозно...

AKJSDHLX
02-27-2014, 16:02
не ви е толкова голяма разлика, поне според мен.С приятеля ми разликата ни е 6години.Аз съм малко по-голяма от теб, но все пак.Вашите не могат да го съдят, това можеш да го направиш единствено ти :)

Колкото до темата, която отвориха за говоренето и общите неща, мога да кажа само, че много зависи от човека, начина му на мислене, разбиранията му.Има някои 15-18 годишни с които можеш да седнеш и да си говориш на всякакви теми с часове, дори ти да си на 30 :) .Много си зависи от човека!

GEMBI
02-27-2014, 16:05
Не мога да си обясня как мои връстници се занимават с вас, честно. Явно са още по - деградирали от преди.

Това.