View Full Version : дано ви хареса лично мое е :) ако може изкажете мнение :)
BrayanMcRoy
02-26-2014, 10:41
Красотата ти ме привлече характера превзе от сърцето кръв потече във твоите ръце ръцете ти грижовни и нежни давам го на тях вовеки да го пазят щото ти си моят грях грях нежен грях красив завеки да съм в блян от любовта ти като в храм твойто сърце е е храм а аз ще съм пазител до последно ще го пазя ако трябва и себе си ще намразя но само да съм там от красотата ти облян
Ще я удариш в петите! Пълната липса на пунктуация може да и докара мозъчен удар.
VintageMorphine
02-26-2014, 11:06
Едно километрично изречение без край. Браво.
Важна част от писането е да можеш да използваш пунктуация и да знаеш как правилно да си оформиш текста.
Ще я удариш в петите! Пълната липса на пунктуация може да и докара мозъчен удар.
:lol:
То не само граматично е зле.Нямам никаква логика,никаква последователност,никакъв смисъл!!!!
То не само граматично е зле.Нямам никаква логика,никаква последователност,никакъв смисъл!!!!
То тва от самолет личи, мисля.
RapExotic
02-26-2014, 14:49
Колега, от вчера ли се занимаваш с писане на рими? Ако е така добре, ама иначе ..
The Cheetah
02-26-2014, 14:51
:X
girlwithblueeyes
02-26-2014, 15:21
Нищо особено.
sunshine :**
02-26-2014, 17:00
Имам чувството, че си се стремял повече към това да има рима, а не към съдържанието.Без рима да е, пак може да звучи красиво, ако не и повече.
Didko_Beats
02-26-2014, 17:05
Не можах да хвана никакъв смисъл в римите , за правописа и пунктуацията - no comment
Поне да беше го оформил ... на 4 реда сбутал всичко ... :lol:
Ебахти тъпанара,
как това го сътвори?
С тея рими, брат,
съзнанието ми разби.
Върви на гробището,
дълбока дупка изрови.
Легни на дъното във нея,
и куршума си тегли.