View Full Version : Аз искам да го направим, но той..
С гаджето ми сме на 15, скоро правим 16 и сме заедно от почти 1 година. Говорили сме си за секс, и двамата го искаме от известно време, но все още не сме го направили, нашите и техните са си все вкъщи :( Но вече два пъти сме оставали у нас за около 3 часа, знаейки, че никой няма да се прибере, разсъбличаме се, правим орална любов, но нищо повече, понякога си мисля, че се дърпа и то нарочно :( Има ли начин да го съблазня, така че НАИСТИНА да поиска да го направим? :D Чувствам се наистина загоряла, а и доста често прави намеци за това и вече не знам какво да мисля.. :(
Срам го е да му гледаш инструмента.
Ниски нива на тестостерон също са възможни.
Определено не го е срам :D може би второто :(
VintageMorphine
02-26-2014, 16:41
Може да го притеснява това, че си девствена. Или че ще свърши бързо.
За девствеността ми също сме говорили, притесняваше се да не ме боли, но когато бях по-малка имах малък инцидент с гимнастика и хименът ми се разкъса, така че знае, че няма да е болка за умиране. Но за свършването ми е казвал, че се притеснява :( Дали мога някак да го предразположа, за да не се притеснява и просто да се наслаждаваме на момента?
xXxPETYAxXx
02-26-2014, 17:05
Спри да го задоволяваш орално и може и да му се прииска повече.
baby_baby
02-26-2014, 18:23
Срам го е не го карай на сила изчакайте още време
RapExotic
02-26-2014, 18:53
Що за глупост е че първия път ще свърши бързо? По скоро го е срам да не се изложи. Примерно да не уцели или да не успее да те докара до оргазъм. И е прав. Първия път няма да е най-приятния, но все от някъде трябва да започнете.
Предполагам.. Да говоря ли нещо с него?..
VintageMorphine
02-26-2014, 19:05
Що за глупост е че първия път ще свърши бързо?
Каква ли? Ами, ще ти подскажа с фактът, че никое момиче не се притеснява, че приятелят й ще свърши бързо, когато си губят девствеността един с друг. Кой ли се самонавива и отдава значение на това? Хм...
Обаче е съвсем възможен завършек... Сети се сам защо. ;)
И тук ролите се сменят и момичето трябва да успокоява момчето, че нея я вълнува емоционалната част от актът, а техническата я приема за чисто упражнение.
RapExotic
02-26-2014, 19:16
Що за глупост е че първия път ще свърши бързо?
Каква ли? Ами, ще ти подскажа с фактът, че никое момиче не се притеснява, че приятелят й ще свърши бързо, когато си губят девствеността един с друг. Кой ли се самонавива и отдава значение на това? Хм...
Обаче е съвсем възможен завършек... Сети се сам защо. ;)
Имах предвид, че е точно обратното. Първия път може и въобще да не свърши, или да се наложи да свършва по алтернативен начин.
Примерно да не уцели или да не успее да те докара до оргазъм.
Децата още се развиват, ти за оргазми говориш. Смятай.
По - вероятно е изобщо да не знае къде трябва да го вкара!
DisappointedDreamer
02-27-2014, 07:30
По - вероятно е изобщо да не знае къде трябва да го вкара!
Къде живееш изобщо? В някоя пещера?
AnarchyBoy
02-27-2014, 07:33
:lol:
Къде живееш изобщо? В някоя пещера?
Дриймърке, ти се смееш, но на мен ми се случи. С 18 годишен, с профилиращ Биология :/
DisappointedDreamer
02-27-2014, 07:43
Дриймърке, ти се смееш, но на мен ми се случи. С 18 годишен, с профилиращ Биология :/
Да, бе :О
Уникално се надъних тогава. Нито презерватив знаеше как се слага, нито нищо. Затова изобщо не съм учудена от мнението на Хилари.
TROLLDADLOLCAKE
02-28-2014, 02:04
<---"Звънни на батко ти него не го е срам" :D - Това в кръга на шегата.
Ами опитай да го притиснеш..съблечи го,духай му,съблечи се и ти и би трябвало да стане работата.Ако ли не..късай го,гей е!
TROLLDADLOLCAKE
02-28-2014, 02:08
Уникално се надъних тогава. Нито презерватив знаеше как се слага, нито нищо. Затова изобщо не съм учудена от мнението на Хилари.
Xaxaxaxxaxa :D :D :D - извини ме,но ще се посмея за твоя сметка.Боже Господи,къде да си удара главата..на 18 години да не знае елементарни работи.В манастир ли е расъл г-на "Биология"? :D
Притесняват се хората .. :lol:
anonymous708973
03-02-2014, 12:38
Че какво значи "не знаеше", бе :д Колко начина има да се издъниш с това :д
xXxPETYAxXx
03-02-2014, 12:52
^Има, има. И на мен ми се е случвало подобно нещо. Беше нещо от рода на "Чакай, че май наобратно се опитвам да го сложа" :D
Абе хора за какъв срам говорите, след като седят голи и си правят орална. Да не знае и къде да го вкара след орална също не е много вероятно, ама айде. Сигурно се притеснява от нещо, ама просто следващият път като се съблечете и му правиш орална не го докарвахй до край, а му кажи че искаш да стъпите на следващото стъпало. Ползвайте презерватив задължително.
leadyflame
03-02-2014, 13:52
Прави му орална в легнало положение, след известно време изкарай една гума, започни да да слагаш презерватива ако зпочне да се дърпа, потърси отговор.
anonymous708973
03-02-2014, 14:19
^Има, има. И на мен ми се е случвало подобно нещо. Беше нещо от рода на "Чакай, че май наобратно се опитвам да го сложа" :D
E, сериозно ли си толкова придирчива? Еми, тъмно ще да е било, объркал се е.
Разбирам да не е осъзнал, да го нахлузва обратно една камара време и тогава да се усети, ама... всичко се случва.
xXxPETYAxXx
03-02-2014, 14:27
^Никъде не съм казала колко време му е отнело, щото и не помня, но да, опитваше се да го сложи наопаки известно време, и си беше ясно, че е неопитен(щом ми е направило такова впечатление). Като не знаеш подробности относно цялата ситуация не е редно да правиш заключения кой е придирчив и кой не. Но особено що се отнася до поставяне на презерватив, предпочитам момчето да знае какво прави, за да не стане гаф заради неговата неопитност/несръчност.
И ще се самоцитирам, за да обясня какво имах предвид
Спри да го задоволяваш орално и може и да му се прииска повече.
Това го казах в смисъл, че след като е задоволен има вариант да не му се занимава с първия път. Но според мен, ако му спре свирките за известно време, ще започне сам да си иска секс, за да си задоволи сексуалния апетит. Така де, и аз обичам пържоли, но ако се нахраня по-рано с картофи няма да ми остане апетит и за пържолка.
Може да се притеснява от това да не те нарани.Ние с моя също сме на орална, правил ми е намеци да ме отвори отзад, но аз отказвам засега.Казва че щяло да ме боли отпред и може би и твоя за това не иска, защото те обича и да ти причини болка ще му е съвестно.
Не се шегувай с това! Беше на 28 и беше прекрасен в леглото, може би най-доброто ми попадение до момента, само 'дето се мъчеше да го надене с четири пръста вкарани в презерватива и разтягайки го настрани. Съсипа ми цяла кутия без да употреби нито един от тях...
Абе има, babity е споменала един от тях. Или другата уникална простотия беше по средата на акта /мен ме боли адски ама него какво го интересува/ изведнъж махна презерватива и продължи. Искал да види какво е чувството без...
anonymous708973
03-02-2014, 18:03
може би и твоя за това не иска, защото те обича и да ти причини болка ще му е съвестно.
:lol: :lol: :lol:
Относно бейбиту и YSMF - нямам думи! Не си ги представям такива, искрено съчувствам!
Може да се притеснява от това да не те нарани.Ние с моя също сме на орална, правил ми е намеци да ме отвори отзад, но аз отказвам засега.Казва че щяло да ме боли отпред и може би и твоя за това не иска, защото те обича и да ти причини болка ще му е съвестно.
На 13 си и правиш орална? Аз почнах на 17. :lol:
Едит: 12 - http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/562425-%D0%97%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BC%D 1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE