PDA

View Full Version : Аз искам да го направим, но той..

kk2904
02-26-2014, 15:59
С гаджето ми сме на 15, скоро правим 16 и сме заедно от почти 1 година. Говорили сме си за секс, и двамата го искаме от известно време, но все още не сме го направили, нашите и техните са си все вкъщи :( Но вече два пъти сме оставали у нас за около 3 часа, знаейки, че никой няма да се прибере, разсъбличаме се, правим орална любов, но нищо повече, понякога си мисля, че се дърпа и то нарочно :( Има ли начин да го съблазня, така че НАИСТИНА да поиска да го направим? :D Чувствам се наистина загоряла, а и доста често прави намеци за това и вече не знам какво да мисля.. :(

Баща Ти
02-26-2014, 16:37
Срам го е да му гледаш инструмента.
Ниски нива на тестостерон също са възможни.

kk2904
02-26-2014, 16:39
Определено не го е срам :D може би второто :(

VintageMorphine
02-26-2014, 16:41
Може да го притеснява това, че си девствена. Или че ще свърши бързо.

kk2904
02-26-2014, 17:01
За девствеността ми също сме говорили, притесняваше се да не ме боли, но когато бях по-малка имах малък инцидент с гимнастика и хименът ми се разкъса, така че знае, че няма да е болка за умиране. Но за свършването ми е казвал, че се притеснява :( Дали мога някак да го предразположа, за да не се притеснява и просто да се наслаждаваме на момента?

xXxPETYAxXx
02-26-2014, 17:05
Спри да го задоволяваш орално и може и да му се прииска повече.

baby_baby
02-26-2014, 18:23
Срам го е не го карай на сила изчакайте още време

RapExotic
02-26-2014, 18:53
Що за глупост е че първия път ще свърши бързо? По скоро го е срам да не се изложи. Примерно да не уцели или да не успее да те докара до оргазъм. И е прав. Първия път няма да е най-приятния, но все от някъде трябва да започнете.

kk2904
02-26-2014, 19:04
Предполагам.. Да говоря ли нещо с него?..

VintageMorphine
02-26-2014, 19:05
Що за глупост е че първия път ще свърши бързо?

Каква ли? Ами, ще ти подскажа с фактът, че никое момиче не се притеснява, че приятелят й ще свърши бързо, когато си губят девствеността един с друг. Кой ли се самонавива и отдава значение на това? Хм...
Обаче е съвсем възможен завършек... Сети се сам защо. ;)
И тук ролите се сменят и момичето трябва да успокоява момчето, че нея я вълнува емоционалната част от актът, а техническата я приема за чисто упражнение.

RapExotic
02-26-2014, 19:16
Що за глупост е че първия път ще свърши бързо?

Каква ли? Ами, ще ти подскажа с фактът, че никое момиче не се притеснява, че приятелят й ще свърши бързо, когато си губят девствеността един с друг. Кой ли се самонавива и отдава значение на това? Хм...
Обаче е съвсем възможен завършек... Сети се сам защо. ;)

Имах предвид, че е точно обратното. Първия път може и въобще да не свърши, или да се наложи да свършва по алтернативен начин.

Hilary_
02-27-2014, 05:55
Примерно да не уцели или да не успее да те докара до оргазъм.
Децата още се развиват, ти за оргазми говориш. Смятай.
По - вероятно е изобщо да не знае къде трябва да го вкара!

DisappointedDreamer
02-27-2014, 07:30
По - вероятно е изобщо да не знае къде трябва да го вкара!

Къде живееш изобщо? В някоя пещера?

AnarchyBoy
02-27-2014, 07:33
:lol:

YSMF
02-27-2014, 07:38
Къде живееш изобщо? В някоя пещера?
Дриймърке, ти се смееш, но на мен ми се случи. С 18 годишен, с профилиращ Биология :/

DisappointedDreamer
02-27-2014, 07:43
Дриймърке, ти се смееш, но на мен ми се случи. С 18 годишен, с профилиращ Биология :/

Да, бе :О

YSMF
02-27-2014, 07:47
Уникално се надъних тогава. Нито презерватив знаеше как се слага, нито нищо. Затова изобщо не съм учудена от мнението на Хилари.

TROLLDADLOLCAKE
02-28-2014, 02:04
<---"Звънни на батко ти него не го е срам" :D - Това в кръга на шегата.
Ами опитай да го притиснеш..съблечи го,духай му,съблечи се и ти и би трябвало да стане работата.Ако ли не..късай го,гей е!

TROLLDADLOLCAKE
02-28-2014, 02:08
Уникално се надъних тогава. Нито презерватив знаеше как се слага, нито нищо. Затова изобщо не съм учудена от мнението на Хилари.

Xaxaxaxxaxa :D :D :D - извини ме,но ще се посмея за твоя сметка.Боже Господи,къде да си удара главата..на 18 години да не знае елементарни работи.В манастир ли е расъл г-на "Биология"? :D

Dusty
03-02-2014, 09:33
Притесняват се хората .. :lol:

anonymous708973
03-02-2014, 12:38

Че какво значи "не знаеше", бе :д Колко начина има да се издъниш с това :д

xXxPETYAxXx
03-02-2014, 12:52
^Има, има. И на мен ми се е случвало подобно нещо. Беше нещо от рода на "Чакай, че май наобратно се опитвам да го сложа" :D

draid
03-02-2014, 13:46
Абе хора за какъв срам говорите, след като седят голи и си правят орална. Да не знае и къде да го вкара след орална също не е много вероятно, ама айде. Сигурно се притеснява от нещо, ама просто следващият път като се съблечете и му правиш орална не го докарвахй до край, а му кажи че искаш да стъпите на следващото стъпало. Ползвайте презерватив задължително.

leadyflame
03-02-2014, 13:52
Прави му орална в легнало положение, след известно време изкарай една гума, започни да да слагаш презерватива ако зпочне да се дърпа, потърси отговор.

anonymous708973
03-02-2014, 14:19
^Има, има. И на мен ми се е случвало подобно нещо. Беше нещо от рода на "Чакай, че май наобратно се опитвам да го сложа" :D

E, сериозно ли си толкова придирчива? Еми, тъмно ще да е било, объркал се е.
Разбирам да не е осъзнал, да го нахлузва обратно една камара време и тогава да се усети, ама... всичко се случва.

xXxPETYAxXx
03-02-2014, 14:27
^Никъде не съм казала колко време му е отнело, щото и не помня, но да, опитваше се да го сложи наопаки известно време, и си беше ясно, че е неопитен(щом ми е направило такова впечатление). Като не знаеш подробности относно цялата ситуация не е редно да правиш заключения кой е придирчив и кой не. Но особено що се отнася до поставяне на презерватив, предпочитам момчето да знае какво прави, за да не стане гаф заради неговата неопитност/несръчност.

И ще се самоцитирам, за да обясня какво имах предвид
Спри да го задоволяваш орално и може и да му се прииска повече.
Това го казах в смисъл, че след като е задоволен има вариант да не му се занимава с първия път. Но според мен, ако му спре свирките за известно време, ще започне сам да си иска секс, за да си задоволи сексуалния апетит. Така де, и аз обичам пържоли, но ако се нахраня по-рано с картофи няма да ми остане апетит и за пържолка.

MaCetY
03-02-2014, 15:06
Може да се притеснява от това да не те нарани.Ние с моя също сме на орална, правил ми е намеци да ме отвори отзад, но аз отказвам засега.Казва че щяло да ме боли отпред и може би и твоя за това не иска, защото те обича и да ти причини болка ще му е съвестно.

draid
03-02-2014, 17:23
И ти си на 13 оле мале.

babity
03-02-2014, 17:29

Не се шегувай с това! Беше на 28 и беше прекрасен в леглото, може би най-доброто ми попадение до момента, само 'дето се мъчеше да го надене с четири пръста вкарани в презерватива и разтягайки го настрани. Съсипа ми цяла кутия без да употреби нито един от тях...

YSMF
03-02-2014, 17:46
Абе има, babity е споменала един от тях. Или другата уникална простотия беше по средата на акта /мен ме боли адски ама него какво го интересува/ изведнъж махна презерватива и продължи. Искал да види какво е чувството без...

anonymous708973
03-02-2014, 18:03
може би и твоя за това не иска, защото те обича и да ти причини болка ще му е съвестно.

:lol: :lol: :lol:

Относно бейбиту и YSMF - нямам думи! Не си ги представям такива, искрено съчувствам!

Dusty
03-02-2014, 19:07
Може да се притеснява от това да не те нарани.Ние с моя също сме на орална, правил ми е намеци да ме отвори отзад, но аз отказвам засега.Казва че щяло да ме боли отпред и може би и твоя за това не иска, защото те обича и да ти причини болка ще му е съвестно.

На 13 си и правиш орална? Аз почнах на 17. :lol:

Едит: 12 - http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/562425-%D0%97%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BC%D 1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE