View Full Version : Странно ?
maimuнata
02-27-2014, 11:51
Приятелката ми беше в цикъл от сряда до вчера. Доста през това време докато беше като си бяхме двамата нали целувахме се, аз и драх леко и такива каквито неща се правят преди секс и тя ми викаше много съм гаден нали така шеговито, защото тя сега не може, но всичко си беше просто шеговито и много се точехме като нали и свърши цикъла говорхме си там неща предполагам, че ме разбирате. Дойде вкъщи нещо се беше ядосала някой я беше ядосал и все пак си говорихме как е минал деня и такива почнахме да се смеем и вече почнахме да се целуваме тя тръгна да ме съблича и аз тръгнах и по едно време тя ме погледна и аз се осъзнах и спрях, прегърна ме и каза че съжалява аз и казах че няма нищо не е проблем, тя каза че и е много тъпо но аз пак и казах че това не е никакъв проблем . Въпроса ми е след като толкова се точехме (правили сме и преди секс ) какво може да и е станало точно преди да стане ?
lamer4e7o
02-27-2014, 12:44
Какво имаш по-точно предвид, че не разбрах добре? Нищо не е станало…
maimuнata
02-27-2014, 12:55
Ами с няколко думи беше в цикъл и през това време много се точехме нали като и свърши защото не го бяхме правили все пак и дойде момента и тя ме погледна и аз спрях и каза че се извинява естествено че няма проблем не знам какво може да е станало в последния момент ??
http://lh3.ggpht.com/5DQFiCRb7NXOz7Q7ycgIBxmcUC3CS-pLb-uePCMeDu1G4zhzRKFBLeGkigsc5h9pGWM_1DNswGjoWXnM4HqQ lw=s250
maimuнata
02-27-2014, 13:09
Добре приемете въпроса така : тръгнахме да се събличаме но на нея изведнъж и стана нещо и спряхме какво може да е станало ;д
RapExotic
02-27-2014, 13:13
Може още да е в цикъл. Предполагам, че не е. Най-вероятно не и се прави секс. Жените са най-активни сексуално по време на овулация. Считай 10-12 дни след менструацията. И защо обръщаш толкова голямо внимание на такъв дребен детайл?
maimuнata
02-27-2014, 13:15
не обръщам просто ми стана интересно не е в цикъл защото нали малко гадно го казвам бръкнах а и защото много се точехме когато беше на в цикъл и затова ми стана интересно просто какво е станало дори тя тръгна да ме съблича не аз нея
HollyGolightly
02-27-2014, 13:41
Единствено разбрах, че сте се драли, както преди да правите секс, каквото и да означава това и след това тя ти се е извинявала за нещо. Научете се да се изразявате ако искате нормални отговори :?
djipsito
02-27-2014, 21:16
Тва голямо напрягане се напрягах докато те разбера.
В крайна сметка, що не пита нея, ние откъде да знаем що се е спряла ?
Как някой да ти каже какво и е било в главата? :D Нали казваш, че някой нещо я е ядосал, може пък още да и е било скапано настроението и да се е отказала.
TROLLDADLOLCAKE
02-28-2014, 13:25
Изневерила ти е и сега се чувства гузно.Честито! [facepalm]
Mladenoff
02-28-2014, 13:28
Не го разбирате хайвана, защото не е много интелигентен и речника не му стига, че да се изрази правилно :D
П.П. Прочети някоя книга, белким ти остане нещо от стила на автора, та да можеш да се изразяваш като хората. Остай секса, той е за по-пораснали.
Момче, научи се да се изразяваш, мисълта ти тече толкова разкъсано, че никой не те разбра.От тази сряда ли е в цикъл момичето?Защото 2 дена са доста малко време.