PDA

View Full Version : Помощ !

LightSaber
03-02-2014, 17:07
Здравейте аз съм момче на 15 години 9 клас от град Варна. Запознахме се с едно момиче по facebook след това започнахме да си пишем доста често и решихме да се видим и да се запознаем на живо . Много я харесвам и не знам какво да правя тя също ми е казвала ,че ме харесва .но по завоалирано . Искам да и кажа какво чувствам към нея ,но се притеснявам дали ще ме отблъсне. Също ми дайте някакви съвети как мога да я накарам да излезем на кафе или кино някой път :) . Благодаря !

malkasladka
03-02-2014, 18:21
Моля, те не я карай да излизате, покани я, просто я попитай, преди да и кажеш какво чустваш към нея изчакай да излезете няколко пъти, ти ще усетиш какво те изпитва към теб и така, не е кой знае какво. Късмет! :))

fenastz
03-02-2014, 18:23
Просто я викни да излезете някъде (по-добре на кафе, защото на киното няма как да си говорите) и действай според ситуацията. Забрави за заучени реплики и т.н.

VintageMorphine
03-02-2014, 18:26
Е, нали сте решили да се видите? Какво значи да я "накараш"? Пускаш й искрена и готина оферта и тя сама ще приеме, ако иска да сте нещо повече от интернет приятелчета...

На кино няма как да си говорите, а на кафето няма какво друго да правите освен да говорите - двете крайности и то най-клишираните. Заведи я на място, където ще можеш да стопиш физическата граница с нея и ще изникват теми за разговор - боулинг, танци, разходка на Витоша, някакъв панаир, купон, увеселителен парк, да карате колело/кънки...

Ако виждаш интерес от нейна страна, когато усетиш моментът (това е пикът на вашата среща - когато ти е най-хубаво и си забравил за всичко и всички останали, най-вероятно ще се смеете или ще сте в дълбок разговор, или просто ще мълчите и ще се погледнете) я целуни. Ще разбереш дали има интерес спрямо поведението й - докосва ли те, усмихва ли ти се, смее ли се, поглежда ли те влюбено, търси ли вниманието и одобрението ти и т.н. Ако това е на лице - целуваш, когато дойде моментът. Това или го правиш тогава или никога няма да целунеш това момиче...

Никакви обяснения за чувства - ще я изплашиш, ще я отблъснеш, ще я накараш да се почувства объркана. Обясненията в харесване към човек, който не познаваш добре никога не са добра идея...И винаги ще завършиш наранен.

LightSaber
03-02-2014, 18:45
Там е работата ,че като се стигне до предложение все казвам пълни глупости или даже не казвам нищо .

RapExotic
03-02-2014, 19:23
Покани я на разходка. Това изглежда най-невинно и вероятността да приеме е голяма.

LightSaber
03-02-2014, 19:36
Разбирам ,но засега сме се виждали само 2 - 3 три пъти и като цяло всичко друго е било чат във фейсбук и незнам дали ще удачно да и прасна едно "аре вънка на разходка" или "айде на кафе" поне на мен ми изглежда малко като имам намерение да ставам гадже с теб . Освен това незнам какво да говоря като се видим и изобщо темите ...

baby_baby
03-03-2014, 19:17
Покани я да излезнете някаде и давай смело говорете си за различни работи прегърни я (можеш и да я целунеш ако е първа среща недей)