View Full Version : защо ??
Имам един въпрос - мойе ли някои да ми отговори, защо след прием на Ескапел, няколко дни след това се получава страничния ефект с кървенето ????
DarkTemplar
03-03-2014, 12:32
Защото Ескапела е хормонална бомба. Останалото го пише в листовката му.
знам, че го пише ю листовката, прочела съм я няколко пъти.. въпроса ми беше, защо го причинява ..
Защото ти отговорихa вече :)
DarkTemplar
03-03-2014, 12:39
znam, che go pishe w listowkata, prochela sym q nqkolko pyti.. wyprosa mi beshe, zashto go prichinqwa ..
Не съм медицинско лице и не мога да ти го обясня в детайли. Порови се из гугъл, там може да намериш отговор на въпроса ти. Или пък пиши лично съобщение на kalpazanka, тя е медицинско лице.
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Ето ти кирилизатор. Използвай го, че ще ти затворят темата.
благодаря а би ли ми дал линк към профила на калпазанка ?
DarkTemplar
03-03-2014, 12:51
http://www.teenproblem.net/users/view/116361.html
Заповядай.
baby_baby
03-03-2014, 13:12
Прочети в листовката
ilikenestea
03-03-2014, 17:59
преди да пиеш това лекарство се поинтересувай. кой знае какви си ги вършила, използва се презерватив като правиш секс....
kalpazanka
03-04-2014, 13:58
Защото всеки медикамент си има странични реакции. А никой не е екстрасенс и не може да предрече при кого точно ще се проявят. ;)
4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
Както всички лекарства, Ескапеле може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.
Възможно е да се почувствате неразположена за кратко след приема на таблетката.
Действително може да сте неразположена (повръщате) след приема на таблетката.
Ако се почувствате неразположена, прочетете раздела "Какво да правите, ако сте неразположена (повръщате).
Възможна е промяна във вида на менструацията. При повечето жени настъпва нормална менструация в очакваното време, но при някои може да има закъснение или преждевременно настъпване на менструацията. Възможна е появата на неправилни кръвотечения или зацапване до следващата редовна менструация. В случай, че менструацията Ви закъснява с повече от 5 дни или е необичайно оскъдна или обилна, обърнете се към Вашия лекар възможно най-скоро.