View Full Version : Пръв път, съветвайте ! :)
faster1997
03-03-2014, 17:04
Здравейте! От известно време ходя с момиче, което обаче не е девствено, а аз съм... и както повечето съм притеснен.. единственото ми притеснение е дали ще успея да и доставя удоволствие.. ако може посъветвайте ме нещо :))
Май ще е по-добре,тя да води щом има опит,поне в началото,пък после ще видиш,че нещата ще си стават сами,иначе не му мисли много,така е по-вероятно нищо да не свършиш,отпусни се,не се напрягай и се наслаждавай. Енджой ;p
Еми ако не искате бебе кондоми.Различни секс пози.Да е страстно.И тя да води щом е по опитна а и тя решава да ли орален или вагинален или анален.Ако правите анелен правете клизма.За кондома да не е скъсан.
И само да знаеш това е за кеф наслада бъди спокоен и не се напрягай и се отпусни
BeTheOne
03-03-2014, 18:13
Това е едно от нещата, за които най-доброто нещо е опита.
Все пак можеш да се подготвиш за първия път ти, както физически, така и психически. Тя знае ли, че си девствен? Ако не, помисли дали е удачно да й кажеш и да поговорите по темата. Така по време на разговора може да си притеснен, но след това ще си по-спокоен.
От първия път не очаквай чудеса от наслада и оргазми. Ако се възбуждате взаимно, спокойно можете да свършите повече от веднъж - не се притеснявай, че ще свършиш за 10 минути. С времето и практиката ще се научиш и как да не свършваш.
Конкретно за удоволствието. Говорете си. По време на секса я питай кое й харесва и кое не. Това е най-добрият начин да си сигурен, че й доставяш удоволствие. Разбира се по-добре е да можеш да усещаш нейните сигнали (потръпвания, изпъвания, присвивания ... ), но това започваш да го усещаш с времето.
Отделете си време. Цялата нощ е пред вас. Забавлявайте се заедно. Не използвай само члена си за да я задоволиш. Имаш много други възможности.
Поздрави!
BeTheOne
faster1997
03-03-2014, 19:02
Да, тя знае, че съм девствен, но не сме говорили по тази тема.. благодаря на всички за съветите.. ще гледам да съм отпуснат и да не се притеснявам.
baby_baby
03-03-2014, 19:27
Първия път няма да е много време просто се отпусни и не го мисли толкова
faster1997
03-03-2014, 20:04
Не очаквам първия път да е страхотно.. просто искам да мине добре
VintageMorphine
03-03-2014, 20:34
Не бързай и й прави орална. Питай я какво й харесва, как и къде.
Първият път с това ще й доставиш най-много удоволствие.
От там нататък и в секса ще се напаснете.
От първия път едва ли ще и доставиш кой знае кво удоволствие, ама тя и едва ли ще очаква
RapExotic
03-03-2014, 21:16
Използвай повечко ръчичките си от колкото хуя. Поне първия път ;)
faster1997
03-03-2014, 23:04
Другото ми притеснение е бързото свършване.. понеже не съм опитен и ще е очаквано да свърша бързо.. но ще гледам да не се притеснявам и просто да се наслаждавам на удоволствието :)
VintageMorphine
03-03-2014, 23:09
Нека тя ти прави орална до край преди актът (ще свършиш по-бавно), пък ако не я задоволиш ти ще й правиш на нея...Всички печелят.
Нека тя ти прави орална до край преди актът (ще свършиш по-бавно)
това как точно го реши?