Влез

View Full Version : Какви типове момичета/момчета харесвате?

Kukuto
03-03-2014, 20:26
Ръст,цвят на очи,коса,тегло и т.н! Почвайте! :D

baby_baby
03-03-2014, 20:30
Харесвам момчета мн по-високи от мен със сини или зелени очи (обичам гии <3) Косата няма значение само да не е къдрава и дълга (като метъл ;д) тегло нз ;д

VintageMorphine
03-03-2014, 22:09
Ми, харесвам момчета, които обичат да говорят, да мислят, да философстват...Да можем да обиколим нови светове словесно заедно. Без значение екстроверт или интроверт, но да е отворен към мен и да се разкрива пред мен. Да е мъдър - да има житейски опит. (Едното не е гаранция за другото и висе верса, разбира се.) Не мога да намеря общ език с човек на когото всичко му е дошло на готово в този живот и няма реална представа за светът.
Да е отворен към нови книги, музика, начин на живот, пътувания и т.н. като мен.
Да се поддържа духовно и физически. Да желае да се развива.
Високото образование и да е по-възрастен от мен не са изисквания, но пък качествата, които търся по-често ги притежават такива хора...
За начин на обличане бих предпочела да залага на класики и да има някои по-индивидуални елементи, но това не прилага на всеки лайфстайл, така че не е твърдо...
Да е освободен сексуално и психически.
Това е горе-долу.

RapExotic
03-03-2014, 22:43
Момичета, малко по-ниски от мен (около 174-178 ) , тъмнооки, тъмнокоси, с лек тен но не чак мургави, с леко закръглено дупе но не дебело, малки стегнати цици, да МАЛКИ и стегнати цици :D с хубави ясно изразени зърна без ореол, килограмите не са от значение стига визуално да не са наднормени, коремчето да е плоско без плочки или целулит, да има хубави крачета но не много тънки кат` спици, косата може да е права или чуплива но не силно къдрава, да е по-тясна в ханша така че да мога да я обгръщам двойно като я прегръщам, гласът и да е висок и тънък, с малки длани и дълги пръсти, с приятен телесен аромат, и ае стига толкоз..

Само да отбележа, че тези кретерии са ми някакъв идеал и никога не ги взимам на предвид, когато си търся момиче.

Falstad
03-03-2014, 23:04
Харесвам червенокоси момичета,средно телосложение,да има какво да си кажеш с тях.И въпреки,че ръста няма значение ако са под 175 см разликата става голяма

VintageMorphine
03-03-2014, 23:36
зърна без ореол.

Wut?

girlwithblueeyes
03-04-2014, 09:12
Харесвам момчета високи над 187 . Ниските момчета никога не са ме привличали въпреки че застанал до мен и 170 см мъж ще изглежда висок . Харесвам атленичните и оформени тела за предпочитане е по масивната мускулна маса (дано се казваше така).Обожавам сините очи особено тъмносините и зелени харесвам много .Обожавам и руси коси но пък с черонокоси не връщам . Общо взето скандинавският тип черти ме привлича много .
Колкото до другото . Държа мъжат до мен да е дисциплиниран и сериозен . Не си падам по нахилените типове . Да е отговорен и точен . Да може да му разсмее само с една усмивка а не с 100 простотии . Да спортува и тук да вметна не държа да е професионален спортист . Да ве е твърде емоционален и да се досва и пали и от най-малкото аз харесвам спокойните и уравновесени хора . Това е общо взето най-накратко .

CoockieMonster
03-04-2014, 09:27
Искам го висок! Със мускулна маса. Големи длани. Очите-само да не са сини. Мреазя синеоки. Косата да е къса и тъмна. Да има две вежди, не едно орелче. На години по-голям от мене с поне две години. Умен. Да има амбиция. Да тренира себе си-психически и физически. Да споделя. Да е мил с мене. Да мисли, да философства. да е верен на стила си. Да не е конформист. Да е верен на мене. Да е моногамен-само мене(точка). Да поема отговорност. Да не е зависим към алкохол и тежка дрога. Да не е религиозен. Да не е циганин. Не искам да е член на секти. Да е готов на всичко в леглото. Без задръжки. Да прави хубав секс и да не претендира с това.

SHiLoTo1914
03-04-2014, 10:16
Да е готов на всичко в леглото. Без задръжки.
Това значи ли, че ако искаш да му го вкараш отзад трябва да се съгласи. Прозвуча ми малко странно.

lamer4e7o
03-04-2014, 11:56
Абе вие все искате високи и яки набити типове, а вие насреща какво ще дадете? Аман от вашите ялови критерии. ;)

Нищо лично към никоя от вас, която е написала, че го „иска“ високичък и як.

The Cheetah
03-04-2014, 12:33
Това значи ли, че ако искаш да му го вкараш отзад трябва да се съгласи. Прозвуча ми малко странно.

:lol: ааа нненененененен :lol:

girlwithblueeyes
03-04-2014, 12:35
Абе вие все искате високи и яки набити типове, а вие насреща какво ще дадете? Аман от вашите ялови критерии. ;)

Аз поне си спортувам активно . Така че съм в пълното си право да го искам високичък и як .

Falstad
03-04-2014, 16:27

E то и аз искам по-височка,че ако е малка направо се губи до мен :D

anonymous708973
03-04-2014, 16:27

Стройна мацка, която не е с перфектно тяло, но работи върху него. И иска като се качи на 13-4 см ток, да не е по-висока от мъжа си. Не си и търся такъв с перфектно тяло - "високичък и як" всъщност е доста широк критерий.
Ако този мижав "критерий" не е устройва, предлагам да не ти показвам една тема опреди година-две, в която съм писала постове по 5000 знака, за да обясня гледната си точка.

tireheb
03-04-2014, 16:30
Да прави хубав секс и да не претендира с това.

kek

sofityoy
03-04-2014, 16:39
Да бъде с тъмна коса за предпочитане черна и със светли очи. Да бъде висок около или малко над 185 см (не си падам много по високите мъже,защото самата аз съм ниска).
Харесвам мъжкарите,не харесвам нежните момчета,такива просто ме отблъскват.За телосложение,харесвам едрите ръце,гръб и рамене, харесвам мускулести фигури,обичам силно изразения таз.Да има лек загар,но да не бъде мургав в никакъв случай,просто да не бъде светъл.
Харесвам момчета,които не говорят много,но изслушват и говорят само това,което е необходимо,без да празнословят.
Обожавам момчета,които защитават приятелките си от всичко.Иска ми се да разбира от мотори/ да има мотор (обожавам мотористи!!!!!!!), да харесва видео игри и да е спортен тип!

Като цяло това ми е идеала за момче,но за да получаш такова момче трябва да можеш да предложиш много,за това не съм толкова критична към мометата :D ,гледам само определена част от качествата,които съм казала.

Rza
03-04-2014, 17:22
Ръст до 1.70 ;д,коса,предпочитам черна,няма значение права,къдрава,чуплива,бухн ла,стърчаща,рошава ;д тегло над 45 кг. до около 57-61-2 ;д Да не ме натоварва с 50 въпроса в минута,да осъзнава,че имам лично време и да не ми мрънка,когато искам да гледам мачове ;д и всяко наше излизане да не е обвързано всеки път с :50 лева разходи.." ;д да не ми намеква,че иска нещо,защото аз съм наясно,но ще го направя,когато реша ;д

tori
03-04-2014, 17:28
Харесвам мускули (не някви мега избочени, по-скоро леко пооформени), но очевидно няма да върна някоя хърба заради това. Харесвам тъмни коси (дългите, поддържани, прекрасни гриви са ми любими, но и къси не връщам, пак очевидно) и тъмни или зелени очи, рус и синеок пич ми е някак бозава комбинация, не се радвам. Високи... де да знам, не много по-стърчащи от мен. Тоест някакви такива по-средни на ръст, не да си блъска главата в касата на вратата. Бих изтърпяла брада само ако гъделичка, а не боде и дращи. И май до тук са ми желанията. Имам идеал за жена, но не и за мъж, което е странно.

Едит: Излъчването тип метъл с широка тениска на рок група, пусната коса и цигара в устата. Жалко, че приятеля ми има точно обратното на описаното.

Rza
03-04-2014, 17:39
Харесвам мускули (не някви мега избочени, по-скоро леко пооформени), но очевидно няма да върна някоя хърба заради това. Харесвам тъмни коси (дългите, поддържани, прекрасни гриви са ми любими, но и къси не връщам, пак очевидно) и тъмни или зелени очи, рус и синеок пич ми е някак бозава комбинация, не се радвам. Високи... де да знам, не много по-стърчащи от мен. Тоест някакви такива по-средни на ръст, не да си блъска главата в касата на вратата. Бих изтърпяла брада само ако гъделичка, а не боде и дращи. И май до тук са ми желанията. Имам идеал за жена, но не и за мъж, което е странно.

Едит: Излъчването тип метъл с широка тениска на рок група, пусната коса и цигара в устата. Жалко, че приятеля ми има точно обратното на описаното.
Аз ще му кажа,щом като е жалко :D

tori
03-04-2014, 17:49
Аз ще му кажа,щом като е жалко :D
Кажи му, той знае по какви се заглеждам. :3 Коса не би му ходила обаче...

anonymous708973
03-04-2014, 18:11
Едит: Излъчването тип метъл с широка тениска на рок група, пусната коса и цигара в устата.

Въй, не!
Метълските тениски трябва да се забранят със закон! Торбестите панталони също. :д

Mary_Jane_69
03-04-2014, 18:12
на тори приятела

Mary_Jane_69
03-04-2014, 18:15
иначе тъмноок, тъмноок, белокож, шантав софтуерен инженер..

BaffaLsc
03-04-2014, 18:18
Около 180, синеок, с тъмна коса и.... мускулест, че ако напиша 100кг. ще решите друго.

Ivaaaaa
03-04-2014, 18:18
Харесвам момчета високи над 187 .

как си го изчислила? 8-)

иначе харесвам наааай различни типове. нямам определени критерии. единственото, което би ми попречило е теглото на момчето. ако е пълен... :/

anonymous708973
03-04-2014, 18:21
Вмъквам нещо интересно, за да се поотклоним от безкрайно празноглавата тема - казват, че най-хубави връзки ни се получават с хората, с които си приличаме визуално. Какво мислите по въпроса?

Малко личен опит - от години казват на майка ми и баща ми, че си приличат, което за мен е леко нелепо.
А пък имах едно гадже, тъмнокестеняв с кафяви очи и леко по-мургав от мен, веднъж ни помислиха за брат и сестра, ама... не ни се получиха отношенията :д

tori
03-04-2014, 18:35
Въй, не!
Метълските тениски трябва да се забранят със закон! Торбестите панталони също. :д
Нененененененене. Рядко не мога да се съглася с теб, но сега е един от тези пъти.
Колкото до въпроса... Не вярвам в тая теория.

102
03-04-2014, 18:35
обяснявам си го с тва че се пак би тряало да харесваш себе си

lubovvv
03-04-2014, 18:45
ше кажа какви не харесвам- клоуни, нито пък супер сериозни;
не харесвам свидливи; и хора за които живота е като една игра

sexygirl6
03-04-2014, 18:45
нехубави и много умни :)

xoxi
03-04-2014, 18:47
Вмъквам нещо интересно, за да се поотклоним от безкрайно празноглавата тема - казват, че най-хубави връзки ни се получават с хората, с които си приличаме визуално. Какво мислите по въпроса?

Мисля, че е вярно. Поне що се отнася до мен. xD
Може би намирайки нещо познато в другия, предразполага към по-бързо приобщаване, че дори и по-голяма толерантност към несъответствията в характера и т.н. Не знам, но е интересна тема.
Аз лично ужасно се радвам на хора с тъмна коса и светли очи. Няма по-готина комбинация, но пък като цяло не мога да си представя да съм с човек със светли очи. Сините и зелените очи ми се струват някак по-студени, преценяващи. Аз съм с много тъмно кафяви /понякога изглеждат направо черни/ очи и се чувствам по-добре до човек със същите. По-топли изглеждат и някак по-приятелски настроени. Същото е и с цвета на косата. Това не са неща, на които принципно обръщам внимание и няма да върна човек, само защото не изглежда като мен, но явно оказват някакво подсъзнателно влияние.

102
03-04-2014, 18:47
не харесвам свидливи;

а
ко

102
03-04-2014, 18:48
свадливи или такиа де им се свиди

Mary_Jane_69
03-04-2014, 18:55
.

Да, значи приликата може да бъде директна и индиректна.
Пряк пример, е ще видиш нещо като "цяло излъчване", нека вземем за пример лицето. Може да са еднакви форма на лице/очи/нос/уста ... може да е просто "подобно".
Може да е в тялото, походката, маниера.
Може да е като "усещане" за сходност, примерно:
"Глей ги как си отиват тия двамата"
Ама защо?
"От атмосферата"
А за да я има?
Ми не е само от държанието. Пък и за да си допаднеш с някой и по държание, трябва да си по-пре-личвате, ако не малко, поне пък и не е без хич. Тоест, да. :cool:
Естествено, приличаме си със всеки, всеки със всеки е себеподобен, няма как, НО
индиректното ще рече именно това > не знаеш, кое е точно, ама го има.
Примерно, не е детайлното вглеждане спрямо природната даденост, ами по скоро да гледаш "елхата като цялостност", а не само "лампичките".
Разбира се, всичко опира до гени, което не означава че трябва да се женим само със еднакви цветове, каквито носим и ние, но в генетиката съм слаба ракия, просто ще се занимавам с нещо съвсем друго.

Та теоретично опираме до факта, че си приличаме със всеки, но с определени проценти.
И явно колкото повече се покачват процентите, толкова по-голямо е привличането и физически, и по характер.
Някак по-естествено е.

102
03-04-2014, 18:59
Примерно, не е детайлното вглеждане спрямо природната даденост, ами по скоро да гледаш "елхата като цялостност", а не само "лампичките".

nice

Mary_Jane_69
03-04-2014, 19:00
донт ебавай се.

gamblerpimp
03-04-2014, 19:02
до 178см до 49кг и до 21години

CoockieMonster
03-04-2014, 19:46

Това няма как да си го искам :D

HollyGolightly
03-04-2014, 20:13
Сини/сиви очи, може и кафяви, само зелени не харесвам. Светла коса...абе стига да не е зеленоок и риж, не ми пречи. Задължително да е бял, тен само през лятото, останалото време като мен. По-висок от мен поне с 10 см, тъй като токчета и платформи не нося, тоест да е поне над 170. Широк гръб, широк врат, големи ръце, да може да носи тежко 8-) Татуировки, по-добре без, но и да има, няма да го върна, очевидно. Да има нещо интересно в лицето му, тръпчинка нещо а-у.
Къса коса, колкото по-къса, толкова по-добре, но все пак да се вижда че я има. Без брада, може малко стъбъл, но не и Duck Dynasty style. Да се облича като нормален човек. Да притежава повече разнообразие от шорти и тениски в гардероба си. Да не носи джапанки, освен ако не сме на плажа и да не излиза от вкъщи по пижама :?
Да говори повече от мен (което никак не е трудно) и да ме предразполага да искам да говоря (което никак не е лесно). Да не се съгласява за всичко с мен, само и само за да ми се подмаже, а да си отстоява мнението. Да ме кара да се усмихвам дори без причина. Не е задължително да се смее на същите неща като мен, нито да слуша същата музика, но и да не ме критикува в това отношение. Да е готов да гледа черно-бели филми с мен, когато не съм в добро настроение. Да е възпитан и да не псува за щяло и нещяло, ако въобще не псува, най-добре. Да има желание да ме научи да играя видео игрите, които и той играе.
Да не пие и да не пуши. Да не приема наркотици. Да спазва добра лична хигиена и винаги да мирише хубаво, това е може би наистина едно от най-важните неща за мен. Да има работа и да не го издържат мама и тате. Да бъде отговорен и да мисли за бъдещето си, не да живее ден за ден, искам да има цели, които преследва, промяната на ватъра да не го обръща и него в обратната посока.

Kukuto
03-04-2014, 20:55
Сини/сиви очи, може и кафяви, само зелени не харесвам. Светла коса...абе стига да не е зеленоок и риж, не ми пречи. Задължително да е бял, тен само през лятото, останалото време като мен. По-висок от мен поне с 10 см, тъй като токчета и платформи не нося, тоест да е поне над 170. Широк гръб, широк врат, големи ръце, да може да носи тежко 8-) Татуировки, по-добре без, но и да има, няма да го върна, очевидно. Да има нещо интересно в лицето му, тръпчинка нещо а-у.
Къса коса, колкото по-къса, толкова по-добре, но все пак да се вижда че я има. Без брада, може малко стъбъл, но не и Duck Dynasty style. Да се облича като нормален човек. Да притежава повече разнообразие от шорти и тениски в гардероба си. Да не носи джапанки, освен ако не сме на плажа и да не излиза от вкъщи по пижама :?
Да говори повече от мен (което никак не е трудно) и да ме предразполага да искам да говоря (което никак не е лесно). Да не се съгласява за всичко с мен, само и само за да ми се подмаже, а да си отстоява мнението. Да ме кара да се усмихвам дори без причина. Не е задължително да се смее на същите неща като мен, нито да слуша същата музика, но и да не ме критикува в това отношение. Да е готов да гледа черно-бели филми с мен, когато не съм в добро настроение. Да е възпитан и да не псува за щяло и нещяло, ако въобще не псува, най-добре. Да има желание да ме научи да играя видео игрите, които и той играе.
Да не пие и да не пуши. Да не приема наркотици. Да спазва добра лична хигиена и винаги да мирише хубаво, това е може би наистина едно от най-важните неща за мен. Да има работа и да не го издържат мама и тате. Да бъде отговорен и да мисли за бъдещето си, не да живее ден за ден, искам да има цели, които преследва, промяната на ватъра да не го обръща и него в обратната посока.
Случайно ли е или ми се струва,че повечето дами се стараят да опишат мен? :D

Didko_Beats
03-04-2014, 20:58
Случайно ли е или ми се струва,че повечето дами се стараят да опишат мен? :D

Продължавай да си го повтаряш ... 8-)

anonymous708973
03-04-2014, 22:03
до 178см до 49кг и до 21години

Ама най-много ме кефи като чуя 49 кг, честно. Направо се пукам от смях.
178 и 49 кг. Върхът просто.

И не, не съм 1.55 висока и 60 кг бъчва. Обаче имам позната, която е само с 3-4 см по-ниска, имаме страшно сходно телосложение и тежи цели 4-5-6 кг по-малко от мен.

tori
03-04-2014, 23:42
Ама най-много ме кефи като чуя 49 кг, честно. Направо се пукам от смях.
178 и 49 кг. Върхът просто.

И не, не съм 1.55 висока и 60 кг бъчва. Обаче имам позната, която е само с 3-4 см по-ниска, имаме страшно сходно телосложение и тежи цели 4-5-6 кг по-малко от мен.
Да, на мен също ми е някак смешно. Кво, ще си ходите срулетка и кантар от тия по селата дето са изостанали и се слага товара на тях. :д Или ако някоя много красива, с хубаво телосложение, умна, интересна, спортистка и квото там търсите, но на 22, я връщате?! Момчета, момчета... После женските били повърхностни.

draid
03-04-2014, 23:51
Най-мразеното число от жената е 50 :D

Иначе по темата : с мозък

tori
03-04-2014, 23:53
Тва за 50то не го бях чувала. Защо точно 50? 50 килограма, години? О.о

girlwithblueeyes
03-05-2014, 06:24
Ива . Незнам просто ми хрумна тази цифра :д

Освен това за мен мъж под тази цифра се води за нисък .

The Cheetah
03-05-2014, 12:34
Да, на мен също ми е някак смешно. Кво, ще си ходите срулетка и кантар от тия по селата дето са изостанали и се слага товара на тях. :д Или ако някоя много красива, с хубаво телосложение, умна, интересна, спортистка и квото там търсите, но на 22, я връщате?! Момчета, момчета... После женските били повърхностни.

+

lubovvv
03-05-2014, 13:22
свадливи или такиа де им се свиди

свИдливи

psychopath
03-05-2014, 14:47
Хубаво имате големи изисквания, ама вие какво можете да предложите.

lamer4e7o
03-05-2014, 16:11
Хубаво имате големи изисквания, ама вие какво можете да предложите.

И аз това ги попитах на миналата страничка, ама никоя не ми отговори. Само искат, деʼа…

Barney43
03-05-2014, 19:51
Няма идеален момиче,но ако такова момиче,тя ще е: Тъмнокоса,сочи ( като мойте по възможност ;д ) да е под 1.70,да обича да спортува,да е с перфектното тяло и лице следователно,да обича да се лигави ,но не прекално много и може би най-важното за мен никога да не ме лъже или да се опита да скрие истината от мен..от това най-много боли.:)

HollyGolightly
03-05-2014, 20:17
И аз това ги попитах на миналата страничка, ама никоя не ми отговори. Само искат, деʼа…
Никой не ти отговори, понеже темата не е "Какво може да предложите на противоположния пол?" А и не виждам причина да защитавам исканията си по какъвто и да било начин. Който има желание, ще разбере какво мога да предложа и ще си прецени достатъчно ли е за него или не.

Panda^^
03-05-2014, 22:09
нямам определен вид зависи си от човека

anonymous708973
03-06-2014, 09:46

Нямах това предвид. Имах предвид, че е нереално и несъобразено с други фактори. БАМ. Някво число. Много хубаво, ама кво е тва, от какво зависи - бОли ги.

Ламерчето, аз ти отговорих.
Пита "какво предлагаме", за да искаме "високичък и як", като това явно трябваше да е пример за изключителна претенция.

Стройна мацка, която не е с перфектно тяло, но работи върху него. И иска като се качи на 13-4 см ток, да не е по-висока от мъжа си. Не си и търся такъв с перфектно тяло - "високичък и як" всъщност е доста широк критерий.
Ако този мижав "критерий" не е устройва, предлагам да не ти показвам една тема опреди година-две, в която съм писала постове по 5000 знака, за да обясня гледната си точка.

Сори, ама при положение, че самата аз съм 1.68-9 (не блестя с височина, но си я о-б-о-ж-а-в-а-м. Единственото нещо, което обожавам повече, е да ходя на токчета.) Еми, да, мъжленце 1.70 не ми върши работа. Била съм, съобразявала съм се, вдигахме си скандали с майка ми, защо аз, която пищи за високи обувки по магазините, изведнъж иска нещо, дето мяза повече на цвичка вместо на обувка точно в името на заветните -2 см.
Ся сигурно ще ме изкараш повърхностна как ми пукало за чуждото мнение етц.
Истината е, че ако търсех само "високичък и як", достатъчно високи има около мен, а частта с "якостта" винаги е променлива. Така че да обясняваш как конкретно този критерий е "ОМГ, как може да сте толкова претенциозни" е просто смешно и повечето мацки от темата ще се съгласят.

Yogurt
03-06-2014, 10:16
Аз пък си нямам идеал за момче..Може да е перфектен, но няма ли излъчване-не го искам.Излъчването е най-важно, да имаме какво да си кажем и да се допълваме.Та ще кажа какви не харесвам..Момчета, които не харесвам са такива които се правят на важни, претендират колко са повече от другите, държат се нагло, глупави са и пропаднали без перспектива...И точно това не харесвам- да са зле и нищо да не правят по въпроса.
Харесвам момчета, които имат силна представа каквото точно искат от живота си, разсъждават и се развиват и нямат комплекси.Това е..Толкова ли не се намира едно обикновено момче из между купчината перфектни красавци, което да е себе си!?

hristo99
03-06-2014, 19:04
С времето за мен идеалът може да се измени, но сега е такъв: Да бъде по-ниска от мен с 10-15 см., приемам да няма плоско коремче, стига да не е метър на метър на метър, лицето и да е красиво и да не изглежда пълно и да няма двойна брадичка и седалищните и части да не заемат повече от една седалка в автобуса, примерно. Да не се заяжда, да бъде мила. Да не е непохватна, да бъде умна, не става въпрос за в училище или др. а просто бързо да схваща каквото и да било, от речта и да си личи, че не е проста. Да допуска минимален брой грешки в речта, защото се дразня от МЕ-кащи хора (ходимЕ, спимЕ...) и изговарящи неправилно думите (хлЕб, бЯли, автобусО...), защото ми звучат като 7-годишни деца. Естествено тук не става въпрос за говорни дефекти, за които никой не е виновен. Да говори много и да не изисква от мен много да говоря, но все пак когато говоря да ме изслушва и да зачита мнението ми. Да бъде остроумна и да има способността в дадени моменти да се разлигавя и съответно и мен да ме разсмива, но само в подходящи моменти. Да разбира моето чувство за хумор. Хигиената дори няма нужда да я споменавам и да не прави гнусни неща пред мен, от сорта на това да пърди и други. И най-важното - да не е лицемер и истински да ме обича.

anonymous708973
03-06-2014, 20:27
Да допуска минимален брой грешки в речта, защото се дразня от МЕ-кащи хора (ходимЕ, спимЕ...) и изговарящи неправилно думите (хлЕб, бЯли, автобусО...), защото ми звучат като 7-годишни деца. Да говори много и да не изисква от мен много да говоря, но все пак когато говоря да ме изслушва и да зачита мнението ми.

Ш'тъ разцелувам!

babity
03-06-2014, 22:58
Четирикрилнички. Анаболните трудно ябат, зат'ва отпадат. Ех, че съм лирична. По принцип заглеждам по-мургави, тъмнокоси, а цвета на очите никога не е от значение. Ако говорим чисто за физическа характеристика, ако прилича на маймуна в лицето, с долна, гаднярска муцуна - перфектен!
Иначе кат' се запозная с нова мръвка, много внимателно слушкам първите му приказки. Изключително много мразя филмари, ако си мисли, че всичко 'дето хвърчи се яде - да отлита след него. А ако успее да изяви някакъв свой интерес или амбиция спрямо нещо х, директно е обрал и бонус точките.

mkg_96
03-07-2014, 00:12
Аз съм 175см и харесвам момчета със средна височина 185см . Не искам момчето да е много по високо от мен, чувствам се незабележима въпреки, че не съм ниска :D .
Да са възпитани. Да се държат добре с всеки,а който не му е приятен просто да не му обръща внимание (дисциплина) .
Да е джентълмен, оценявам малките жестове. За външен вид ..не харесвам прилепналите дрехи, с които доста момчета в днешно време ходят. Задължително да спортува нещо за да сме квит :) !
Ако трябва да избирам между дебел или слаб, бих избрала дебел. :D
Очите предпочитам да са кафяви на цвят (по-мъжествени са) .. а бе като цяло е важно начина по който ме гледа, а не какъв цвят са :D . Да имат собствено мнение, а не да казват каквото и на другите се харесва.
.....и ме разсмива разбира се !!!!! :)
Общо взето това е от мен ;)

RapExotic
03-07-2014, 09:36
Да се държат добре с всеки,а който не му е приятен просто да не му обръща внимание VS. Да имат собствено мнение, а не да казват каквото и на другите се харесва.

Задължително да спортува нещо за да сме квит VS. Ако трябва да избирам между дебел или слаб, бих избрала дебел.

Пълно противоречие. :D

п.п. Още от началото на темата забелязвам една тенденция момичетата до описвате основно характера на момчето, а ние момчетата външността на момичето. Автора на темата мисля, че имаше предвид само начина по който изглежда типът момиче/момче което харесвате, но женската ви психика проработи. :)

anonymous708973
03-07-2014, 13:56
Или просто отказваме да сме толкова първосигнални? Щото всичко по-конкретно от "абе, просто не ме влече скандинавския тип" е чисто и просто смешно.

Ще описвам аз очи и коса, да не съм побъркана. Единственото, което наистина ме хвърля в ужас, са много, много, много бледосини очи - не можеш да кажеш дали са бели или сини, тръпки ме побиват ужасно ми е. А онзи ден се запознах с един пич с толкова жълти очи, че дори за котешкозелени не минаваха. Бяха просто жълти. Гнусничко. Знам, че нищо не може да направи, не го и съдя, просто... бла, не ми допадат.
Ама оттам нататък - дали ще са мегаобикновени кафяви очи, дали ще са пъстри, тъмносини или сиви, все тая.

Относно косата - само да не е бръсната глава или дълга коса. И без панички, тъпи бритони и т.н. Харесвала съм и пичове с 3-ти/4-ти номер, което беше голяма изненада за мен, харесвала съм и с 5-6 см коса, хвърчаща във всички посоки.

Та.. кво ти каза това ми мнение? Нищо. Какъв е смисълът от темата? Никакъв.
Затова момичешката част реши да поправи грешката 8-)

classyf
03-07-2014, 16:21
Ммм харесвам момчета, които са доста по високи от мен, кажи-речи трябва да е над 1,80. Не ми харесват слабите момчета, предпочитам по-масивни, плочки също не отказвам :Д. Задължително трябва да е спортист или поне да тренира. Към очите и косата нямам претенции, но най харесвам комбинацията от тъмни очи и тъмна коса. Кожата му да е мааалко по-тъмна. Ммм също много харесвам ии силните ръце :3 .

therichbitch
03-07-2014, 18:45
Искам да е между 184 и 186, извън този интервал не ги взимам, защото съм си свикнала да са по- високи с определени сантиметри от мен, ако взема някакъв по- различен, ще трябва тепърва да се адаптирам, много сложно ми идва някак. Косата между цвят 3ка и 4ка някъде, най- добре ми се струва естетически. Очите сини естествено, кафевите са малоумни, друго изискване е да няма диоптър или в [-0,5;0,5]- все пак да ме вижда каква съм прекрасна трябва и на последно място, но хич не маловажно- формата на ушите да е подходяща за най- пълно и адекватно възприемане на гениалните ми изказвания.

Ще описвам аз очи и коса, да не съм побъркана.
остави ги...

draid
03-07-2014, 20:27
Направо имате едни изисквания за мъже, чак лошо ми става. Трябва да е спортист или задължително да тренира, трябва да е 185см и нито инч повече и т.н. Търсете си улегнали мъже с високо интелектуално ниво, тези хора са хората които ще се развиват положително в живота.

therichbitch
03-07-2014, 20:37
Търсете си улегнали мъже с високо интелектуално ниво, тези хора са хората които ще се развиват положително в живота.

Не мисля, че на повечето, които са коментирали в темата, ще им трябва и отива мъж с високо интелектуално ниво.

xXxPETYAxXx
03-07-2014, 21:11
Направо имате едни изисквания за мъже, чак лошо ми става. Трябва да е спортист или задължително да тренира, трябва да е 185см и нито инч повече и т.н. Търсете си улегнали мъже с високо интелектуално ниво, тези хора са хората които ще се развиват положително в живота.

Темата е зададена с такива въпроси и съответно отговорите са такива. И не виждам какво пречи мъж, който е 185 и се поддържа да има високо интелектуално ниво и да е улегнал...не, тази дума всъщност не ми харесва, звучи ми като за някой чичо на 40 години, по-скоро да знае какво иска и т.н.

draid
03-08-2014, 00:05
Нищо не пречи, ама колко видя да казват искам висок интелигентен мъж които държи на външният си вид ? Тука половината искат спортист, мускулест, с плочки, 100кг, не по малко от 185см и т.н. разбра ми мисълта.

Rabalka
03-08-2014, 00:50
Ръст,цвят на очи,коса,тегло и т.н! Почвайте! :D

По високи така за очи нз едри да са и не дълга коса

anonymous708973
03-08-2014, 08:53
Нищо не пречи, ама колко видя да казват искам висок интелигентен мъж които държи на външният си вид ? Тука половината искат спортист, мускулест, с плочки, 100кг, не по малко от 185см и т.н. разбра ми мисълта.

Обясни ми разликата между "държи на външния си вид" и "спортува". Защото за мен е едно и също.
Ако ще като дизайнер да си съчетава дрехите, да се бръсне педантично всяка сутрин и т.н., ако не спортува... как държи на себе си?

draid
03-08-2014, 11:24
А ако има тяло на Аполон, обаче не се къпе и мирише от километър ? Държи ли тогава на себе си ? Спорта сам по себе си не означава, че държиш външният си вид, защото външният вид е съвкупност от хигиена, облекло, прическа и много други. Определено не се изчерпва с едното спортува.

lamer4e7o
03-08-2014, 11:38
draid, остави ги дамите, нека се радват, поне за днес им е простено, понеже имат празник… ^^

Иначе, сериозно, и аз подкрепям мнението на draid.

anonymous708973
03-08-2014, 11:49
А ако има тяло на Аполон, обаче не се къпе и мирише от километър ? Държи ли тогава на себе си ? Спорта сам по себе си не означава, че държиш външният си вид, защото външният вид е съвкупност от хигиена, облекло, прическа и много други. Определено не се изчерпва с едното спортува.

Ох, ама сериозно ли си толкова дребнав? Ама наистина? Върни се в 9-ти клас, психология и си припомни пирамидата на потребностите на Маслоу.
Сериозно ли искаш да напълним темата с "искам да се поддържа чист, да се къпе и бръсне редовно"? Някак това се предполага по-лесно отколкото дали някой спортува или не. Затова пишем неща, които НЕ СЕ подразбират, иначе ще стават постове по 5000 знака.

Ама хубаво - държа да използва дезодорант или рол-он, да си мие зъбите по два пъти на ден, да се къпе поне по веднъж, да ходи на фризьор редовно, за да не изглежда вратът му обрасъл като гора; държа да си лъска обувките преди да излезе и да си глади ризите; да си реже ноктите на ръцете и краката поне веднъж седмично...

Да продължавам ли или разбра защо не пишем очевидни неща?
Разбрах ти идеята, че "спортува" не е единственият фактор дали някой държи на външния си вид, но разбери и ти моята идея, че е един от НЕподразбиращите се фактори, затова някои от мацките в темата го споменаха :)

xXxPETYAxXx
03-08-2014, 11:56
Мен лично не ми дреме дали спортува или не, стига ми да е с нормално телосложение, а не мистър мускул или някоя фиданка. И ако може да е над 180, че и аз не си падам по по-ниските. Да поддържа лична хигиена, да се облича нормално, не ми харесват "фешън" дрешките, гейски са ми, също и музикалните стиловете на обличане не ми харесват особено. Да има къса коса или там може и да не е чак къса, но да не е дълга определено. Цвета на очите и косата нямат голямо значение. Май досега само зеленоок не е успявал да ми спечели вниманието, но мисля, че няма причина за това, поне не в очите. Да НЕ си боядисва косата!
Това относно външния вид. Относно другите неща - да има обща култура, интереси. Да е амбициозен, упорит, но и да знае кога е времето да се откаже от нещо. Да пише грамотно - е, не държа да е учител по БЕЛ, но поне да не прави очеизвадни грешки. Да има преценка над нещата. Да прави мили неща, но същевременно да не го прави по сладникав начин - това ме отблъсква. Да не е всеки ден в различна дискотека и в различна компания. Да си има приятели, но истински, а не такива за маса. Да може да му се има доверие, както и той да има доверие на мен. Да спазва обещанията си, да не прилага ограничения. Да обича животните. Да знае как да се изразява и как да се държи с различни хора и на различни места. Да има хубав плътен глас или поне да не е прекалено женствен. Да не е стиснат, но и да не е прекалено разхищаващ за глупости. Да има свое мнение, да държи на него, но същевременно да не го налага всеки път - да умее да прави компромиси.

draid
03-08-2014, 12:33
Точно за това казах, че е много по добре да се каже, че човек трябва да държи на външният си вид, отколкото да се конкретизира, тъй като това е събирателно. Отделно имай в предвид, че с напредване на възрастта и поемането на повече ангажименти, на човек рядко му остава достатъчно време и сили за редовно спортуване. Когато бях по-млад се занимавах активно със спорт - тенис, ски, мотокрос, с последните две желаех да започна да се занимавам и професионално, но живота не го бил отредил. След като вече имам доста проблеми с колената активното спортуване ми е тъжна работа, например ако изляза да потичам дори 3-4 км после си плащам със съответните болки. Ще те запитам сега, мислиш ли че след като вече доста рядко имам възможност да спортувам, това значи че ще позволя да стана 100кг ?

Kukuto
03-08-2014, 13:06
Виждам,че повечето женски не одобряват мъж с дълга коса! Какво ще кажете за нещо в стил батко Крис ---> http://www.imdb.com/name/nm1165110/?ref_=tt_cl_t1 ?

anonymous708973
03-08-2014, 16:01
Ще те запитам сега, мислиш ли че след като вече доста рядко имам възможност да спортувам, това значи че ще позволя да стана 100кг ?

Ами... как ще го предотвратиш?
Ама то и дори да не е 100 кг, достатъчно е едно шкембе да отпереш.

За проблемите с коленете те разбирам на 100%, аз също съм така (правила съм си изследвания и т.н.), но си намирам начини да спортувам. Бягането е отвратително за ставите, съгласна съм, повръща ми се от него, но има варианти. Лично аз ги търся, въпреки че откровено ти казвам - ненавиждам спорта, мразя всяка секунда, в която не мога да дишам, в която съм потна и съм на предела на силите си. Коства ми неимоверни психически усилия да се закарам до залата. Ама ми харесва чувството след това.

Относно времето и напредването на възрастта - дори не си семеен още, а вече нямаш време? Няма да съдя, но ще ти кажа, че това са оправдания. Майка ми работи по 10 часа на ден извън вкъщи и въпреки това намира време за спорт 2-3 пъти седмично. Вярно, по 45 минути (уикенда и повече), вярно вкъщи, но съчетано с добро хранене - резултатите си личат. Шефът й (логично) също работи по 10 часа, да не кажа, че и повече. Въпреки това няколко пъти седмично - не съм наясно колко - прави едночасови тренировки във фитнес (в 6.45-7 е там), прибира се да се изкъпе и долита на работа.
И двамата, както можеш да се досетиш, имат деца и домакинство, които също искат внимание и време :)

Има седмици, в които се пропуска, ако се готвят за конференция или нещо такова, но като цяло спорт си има.

draid
03-08-2014, 16:13
Това че не съм семеен не ми пречи да излизам в 7-8 и да се прибирам след 8. А след такъв ден обикновено нямаш желание да седиш, какво остава да спортуваш. Ако смяташ за спортуване ходене, подскачане и някоя друга коремна преса, то много хора спортуват, но за мен това не е спорт. От дълго време вървя всеки ден поне по 2-3км, защото в последните години се придвижвам на 98% с кола. Това за мен обаче не е спорт. Ходенето не натоварва достатъчно. Тичането е най-добрият и ефикасен начин за стягане на цялото тяло. Уви аз се занимавах със спортове които унищожават колената и въпреки това отново не изключвам тичането като форма на спорт. Честно да ти кажа корем трудно се сваля без кардио, да не кажа че е граничещо с невъзможното. Все още често правя планински преходи от порядъка на 8+ часа когато имам свободни дни и се организираме, истината обаче е че принудата да седиш на едно място пред компютър часове наред направо те унищожава физически.

Kukuto
03-08-2014, 19:37
За проблемите с коленете те разбирам на 100%, аз също съм така (правила съм си изследвания и т.н.), но си намирам начини да спортувам. Бягането е отвратително за ставите, съгласна съм, повръща ми се от него, но има варианти. Лично аз ги търся, въпреки че откровено ти казвам - ненавиждам спорта, мразя всяка секунда, в която не мога да дишам, в която съм потна и съм на предела на силите си. Коства ми неимоверни психически усилия да се закарам до залата. Ама ми харесва чувството след това.

Решението е в плуването!Няма да имаш никакви проблеми със ставите и ще тренираш цялото тяло. От опит ти го казвам. Сега някой да ми отговори на поста от миналата страница,моля! :D

mayaaa
03-08-2014, 20:21
Айде, да се разпиша.
За външен вид: Харесвам груби черти. Черни/кафяви, но може и светли очи, ТЪМНА коса. Харесва ми да са по-високи от мен, но няма да върна заради ръста. :cool: Харесвам стегнато тяло с нормални килограми. Колкото не харесвам дебели, толкова не ме кефят и прекалено слаби, ужасно не естетически е за момче.
Характер: Харесва ми да мога да съм му опора. Да не е с кой знае какъв опит и да се чуди как да ме покани да излезем, какво да каже, какво да направи, просто ми е ужасно сладко това. Като цяло да не е някакъв "мъжкар".

lamer4e7o
03-08-2014, 20:52
Идеално, един за друг сме! ^^

ragnarokus
03-08-2014, 20:55
Харесва ми да мога да съм му опора. Да не е с кой знае какъв опит и да се чуди как да ме покани да излезем, какво да каже, какво да направи, просто ми е ужасно сладко това. Като сяло да не е някакъв "мъжкар".

Ех.. защо не мислят всички като тебе

mayaaa
03-09-2014, 19:02
Ех.. защо не мислят всички като тебе
И аз т'ва се чудя. :cool:

Miami Vice
03-10-2014, 10:36
WHAT THE FUCK?! Всички момичета пишат кой или какво искат, а като го видят го friendzone-ват и забравят за него...

DENKAZ
03-10-2014, 20:08
Ейй, много сте си вдигнали критерия бе, "високите".

За външен вид винаги съм харесвал високи, бели, руси, със светли очи и оформено тяло (не и кльощи).
За характера няма да ми стигне поста 8-)

Kukuto
03-10-2014, 20:25
Виждам,че повечето женски не одобряват мъж с дълга коса! Какво ще кажете за нещо в стил батко Крис ---> http://www.imdb.com/name/nm1165110/?ref_=tt_cl_t1 ?.

Masquerade
03-10-2014, 23:01
Ръст поне колкото моя (1,70), ако не и повече. Слабо или атлетично тяло, но без крайности от типа нацепена батка или бирено шкембе на 20. Нямам претенции за коса, очи, кожа. Относително пропорционални черти.

И сега важната част: интелигентност. Не мога да опиша колко се кефя на умни хора. Обща култура. Човек, който има гледната точка на дете и сериозността на възрастен. Чувство за хумор. Тактичност и директност.Човек, с когото си заслужава да се спори.

HollyGolightly
03-10-2014, 23:11
Виждам,че повечето женски не одобряват мъж с дълга коса! Какво ще кажете за нещо в стил батко Крис ---> http://www.imdb.com/name/nm1165110/?ref_=tt_cl_t1 ?
Ето ти отговор - на мен лично не ми харесва. Косата му изглежда немита и мазна, което никак не е привлекателно. Ако я постриже 1-3 номер може и да заприлича на човек.

Kukuto
03-11-2014, 03:57
Ето ти отговор - на мен лично не ми харесва. Косата му изглежда немита и мазна, което никак не е привлекателно. Ако я постриже 1-3 номер може и да заприлича на човек.

Значи мислиш,че http://www.imdb.com/media/rm2899490816/nm1165110?ref_=nmmi_mi_all_evt_250 > http://www.imdb.com/media/rm1898165248/nm1165110?ref_=nmmi_mi_all_sf_128

102
03-11-2014, 07:59
най-обичам да си сплитам косата

girlwithblueeyes
03-11-2014, 08:01
.

Не става .

Kukuto
03-11-2014, 18:45
Не става .
Защо не?! :D

black pearl
03-11-2014, 19:07
Да помечтая малко :Д
Да е по-висок от мен, което не е трудно защото съм нисичка , да е с тъмна коса , но и по-светла няма да върна, да не е дълга или с някакви прически стил Джъстин Бийбър . Очите няма значение , стига да ме гледат с любов :Д Да спортува и да уважава моя спорт :Д Да не се държи като "големия женкар" и да се лигави постоянно. Адски много ме дразнят момченца , които не знаят какво е мама и тате да не са до теб за да ти помогнат . Да има собствено мнение и да можем да спорим:Д Да знае как да ме накара да се усмихна. Да го чувствам и като най-добър приятел. Да е интелигентен . Когато си постави цел да се бори за нея . Иии мога да си пиша още много дълго, но такъв човек не съществува. :Д
П.П - Противни са ми момчета с увиснали дънки :

lamer4e7o
03-11-2014, 21:58
А какви дънки харесвате, госпожице? Обяснете, ако желаете.

anonymous708973
03-11-2014, 23:19
И аз ненавиждам смъкнати. И това ли е огромен критерий?
Не сме казали на никого "не ги носи", само казваме, че не ни харесват. Мен лично ме избива на агресия, като видя хубаво момче със смъкнати дънки, дето го правят късокрак и безформен. Сега... мъничко смъкнати на дупето - ясно, че ще са, все пак е деним и се отпуска. Вярвам, че и мадамата говори за гадно смъкнати дънки.

И суперизбелени широки дънки ненавиждам лично аз. И джинси от времето на дядо ми - имам познат, който само такива носи.
Тесни или прави сравнително тъмни, неизбелени, нескъсани дънки. ТОЛКОВА ли е трудно да имаш 1-2-3 такива чифта?
Адмирирам и момчета с по-смели цветови решения за панталони - тъмнозелено, бордо, тютюн/горчица.
Поне в моята възрастова "таргет група" момчетата вече влизат в час и започват да се носят като мъже - по-изчистено, по-сериозно, по-стилно. За една 14-годишна сладурка може би смъкнатите скейтбордистчета са по-готини.

https://fashionmix.eu/bg/m-zhki-d-nki-s-klasicheski-dizajn - съвсем нормално.

Достатъчно изчерпателна ли бях по темата с панталоните?

HollyGolightly
03-11-2014, 23:26
А какви дънки харесвате, госпожице? Обяснете, ако желаете.

Какъв ти е проблемът на теб, че всичко, което се напише тук го приемаш толкова лично?

lamer4e7o
03-12-2014, 01:33
Кой го приема лично, просто питам. ^^ Проблемът е, че не четеш между редовете. ;)

black pearl
03-12-2014, 05:02
Пантерата ти го обясни точно. Не виждам смисъл да се заяждаш за нещо , което дори не е отправено към теб ;) В крайна сметка всеки може да се облича както си иска. Но както на вас момчетата не ви харесва някакъв стил на обличане в едно момиче или дадена дреха ,така и ние момичетата.

girlwithblueeyes
03-12-2014, 06:34
Смъкнати дънки разни широки тениски и блузи толкова са ми грозни . Иил такива полепнали по тялото УАУ за момче е ужасно .

anonymous708973
03-12-2014, 07:18
Проблемът е, че не четеш между редовете. ;)

Не, проблемът й е, че не ти знае историята и защо подскачаш като ужилен на някакви съвсем нормални неща.

lamer4e7o
03-12-2014, 11:37
Историята ми? Хахахаха, моля те, спри с глупостите. И не намесвай неща, които пряко не ти влизат в работата. Ако имаш някакъв проблем с мен, дай на ЛС да го разрешим.

peace! ;]

102
03-12-2014, 15:04
какви типове дънки харесвате уе
аре отговаряйте

granger
03-12-2014, 15:06
Скъсани.

IronGirl
03-12-2014, 17:29
Ако се отнася за външен вид харесвам високи момчета. Все пак съм 1.82 и някак си някои от по-ниските момчета са комплексират. Обожавам сини очи, толкова са ми красиви и винаги са ми били слабост. Кожата да е светла, а за коса претенции нямам, но ако е черна ще е най-добре. :)

Сега по-важната част: характера. Харесвам интелигентни и възпитани момчета. Момчета, които не са надути и превзети. Изключително много, ама изключително харесвам скромни момчета. Много са мили и в повечето случаи са възпитани и се държат добре. В очите ми винаги се издигат момчета, които уважават другите и са широко скроени. Да има чувство за хумор, но не черен хумор! И да не печели точки на свой гръб като унижава другите. Това е толкова отвратително! Да не е подигравателен. Не си падам по прекалено надъхани типове. Просто ме отблъскват. И също прекалено романтичните не ги харесвам. Някак си ми идват в повече. :D Хубаво е да е здраво стъпил на земята, да на бъде мамино синче и лигльо, който чака всичко на готово. Харесвам когато момчето е с характер, а не някакъв подлизурко, на който каквото му се каже това прави. Трябва да има собствено мнение и да уважава моето. Да е търпелив и тактичен. Трябва да може да ми изтърпява странностите, да ми понася сарказма и характера, защото изглежда за някои това е доста трудно.

RagioL
03-12-2014, 18:06
Явно одъртявам щом в последно време ми прави повече впечатление характера на момичето. :D
Тъй де повечето сте описали физически характеристики.

kirkata1
03-13-2014, 22:57

хах Това най-много ми хареса...всеки иска голям и силен с длани като на Йети...а отсреща фигурата пирамида!Не говоря конкретно за някоя от дамите...но в повечето случаи е така.То е хубаво човек да си иска,няма лошо

lamer4e7o
03-13-2014, 23:13
Бе мани, ама това си е истината… не при всички е така, да, но ми писна да гледам някакви дебелани да искат яки и набити батковци. Поне в моя град има подобни момичета, а мисля, че не само тук е така. Не може едно момиче, което не се поддържа на външен вид и яде по 5 баници на ден, да иска подобно момче… нереалистично ми изглежда някак.

anonymous708973
03-13-2014, 23:35
Аз пък една такава не познавам.
Подбирай си обкръжението :)

lamer4e7o
03-13-2014, 23:40
Кво да подбирам, аз като вляза във FB и само подобни „случаи“ виждам. Странна работа е, да ти кажа. Тук на всяко едно момиче му се е*е, че две не вижда, ама и ги търсят яки, набити, задължително да карат BMW и т.н. Какво да ти кажа… не те лъжа. :)

anonymous708973
03-13-2014, 23:55
Еми, не е голям зор да си организираш една чистка на "приятелите" във ФБ. Аз като седнах последния път, за 20 минути заминаха стотина. Сега почти нямам кифленски постове и простотии. Сам си го избираш :) Затова много се дразня на оправдания със "средата". :)

lamer4e7o
03-14-2014, 00:00
И да ги махна от фейсбук, те си остават такива, нали знаеш? Логиката ти в случая не е от най-добрите. Помисли реално.

Не искам да се отклоняваме от темата все пак.

anonymous708973
03-14-2014, 07:44
Хах, ти искаш да ги промениш ли? Помисли ти реално.

102
03-14-2014, 08:47
прочетох само последните 2-3 поста
за курви ли говорите ? :)

anonymous708973
03-14-2014, 10:55
Нямам никаква представа за какво говори. Аз хора, които са ми неприятни, не държа във Фейсбук, пълно лицемерие ми е. Камо ли пък да общувам с такива.

Курва е субективно понятие, обсъждали сме го намалко пъти :)

102
03-14-2014, 11:33
значи си алергична

lamer4e7o
03-14-2014, 11:48
Хах, ти искаш да ги промениш ли? Помисли ти реално.

Въпроса не е до промяната, а просто защо искат някакви набити батки, след като те самите не се поддържат. Не говоря за к*рви в случая, старая се да не се отклонявам от темата много.

fUcKsMiLe
03-14-2014, 12:39
Не ме интересува като цяло, принципно ми харесва да е по-висок, щото си имам комплекс за височината ми. Иначе ми е достатъчно уважението, да ме разбира и да не ми изневерява. Да се поддържа.. и т'ва е.

Сега, че всеки си има някакъв идеален човек, или някакви високи критерии, далеч не значи, че ще му се падне такъв, какъвто го очаква. Аз доста се радвам, че критериите ми се препокриват с човека, с който съм. <3

AnakinSkywalker
03-14-2014, 12:42
brei, brei, brei... nqma da moga da si namerq priqtelka v toq forum :D

lamer4e7o
03-14-2014, 14:07
Ха-ха, абе тук всичките са мацки, но както виждаш, някои имат големи изисквания и така… :D Е, все пак като цяло това не е и сайт за запознанства, въпреки че знам, че от този форум са се запознавали доста двойки, които и до днес са заедно.

girlwithblueeyes
03-14-2014, 14:38
Какво ще рече големи претенции ?
Аз не прочетох никой да има чак толкова големи претенции , както твърдиш ти . Всеки си има някакви изисквания за това каква полвинка иска . Дали ще бъде нещо свързано с външноста или в характера е без значение .

RapExotic
03-14-2014, 16:00
Ха-ха, абе тук всичките са мацки, но както виждаш, някои имат големи изисквания и така… :D

На мен по-интересното ми е, че тука всички момичета пишат разни идеали за това как трябва да се държи момчето до тях, а в действителност тръгват с хора, които не отговарят и на половината от написаното. Доста често нормални и възпитани момчета биват отхвърляни от мацките, защото ги смятат едва ли не за скучни и глупави. В същото време се лепят на разни кретени, на които на челото им пише "нещастник", но самочуствието им до небесата. После започват да се оплакват, да пишат теми от рода на "Защо ме заряза .. Защо ми и зневери" и стигат до констатацията, че всички мъже са еднакви. Тук визирам основно момичетата между 14 - 24г.

xXxPETYAxXx
03-14-2014, 16:23
Въпроса е зададен какви момчета/момичета ХАРЕСВАТЕ, а не какви "заслужавате". И някоя 130 килограмова е нормално да харесва добре изглеждащи момчета, въпреки и те да не харесват нея.

Auriss
03-14-2014, 16:25
IQ > 120, рядкост са :(

Masquerade
03-14-2014, 21:02
IQ > 120, рядкост са :(

Ти скромно го раздаваш. :D
Но това определено звучи по-разумно от "мерки 90/60/90", пък и повечето такива са и страшно интересни като личности.

tonique
03-14-2014, 21:17
На външен вид нещо такова: http://hotnews.bg/uploads/tinymce/w04/%D0%B3%D0%B5%D0%BD.jpg

за вътрешната красота ще го мислим по-натам ;d

stynioo
03-14-2014, 21:21
най - различни , което е странно.

stynioo
03-14-2014, 21:22
На външен вид нещо такова: http://hotnews.bg/uploads/tinymce/w04/%D0%B3%D0%B5%D0%BD.jpg

за вътрешната красота ще го мислим по-натам ;d

т'ва беше опит за провокация , май.

HollyGolightly
03-14-2014, 21:25
Въпроса не е до промяната, а просто защо искат някакви набити батки, след като те самите не се поддържат. Не говоря за к*рви в случая, старая се да не се отклонявам от темата много.
Моят въпрос пък е, ти би ли тръгнал с някоя от тези, които описваш? Момиче с наднормено тегло би ли те привлякло? И ако не, то тогава защо въобще те интересува какво искат те? Всеки има правото да иска, независимо дали според теб го заслужава или не, и ако някой "набит батко" е решил да тръгне с дебело момиче, то тогава това си е тяхна работа.

stynioo
03-15-2014, 08:21
Момиче с наднормено тегло би ли те привлякло?

според мен , той няма откъде да знае.

lamer4e7o
03-15-2014, 10:53
Моят въпрос пък е, ти би ли тръгнал с някоя от тези, които описваш? Момиче с наднормено тегло би ли те привлякло? И ако не, то тогава защо въобще те интересува какво искат те? Всеки има правото да иска, независимо дали според теб го заслужава или не, и ако някой "набит батко" е решил да тръгне с дебело момиче, то тогава това си е тяхна работа.

А ти ще спреш ли след всеки мой пост да си ми контра? Изказвам си мнението и не съм длъжен след всеки мой пост да ти отговарям на въпросите. Помисли малко.

HollyGolightly
03-15-2014, 14:08
А ти ще спреш ли след всеки мой пост да си ми контра? Изказвам си мнението и не съм длъжен след всеки мой пост да ти отговарям на въпросите. Помисли малко.
Искаш да спра да те копирам значи, така ли да го разбирам? Ти поне в един свой пост отговори ли по темата? От самото начало не си спрял да се оплакваш за високите изисквания на момичетата.

lamer4e7o
03-15-2014, 16:20
Изказвам си мнението. Проблем ли има някакъв или просто се засягаш от написаното от мен? :)

toad
03-15-2014, 16:28
Симпатични, нежни, възпитани, позитивни, скромни и естествени. Общо взето ценя подобни качества. Жалко,че все по-рядко виждам такива. Не е модерно явно.

ivana.rashkova
03-15-2014, 23:09
Дългокос .. (метъл).. предпочитам черна коса ..или .. рижава .. да е хубава поддържа коса ..очи всякакви без сини .. висок около 1.75 до 1.80 .. да е нормален не много слаб но и не много дебел .. да не е нацепен ..с мускули на краката .. да е най - много на 25 ..и най - важното да е фен на GUNS N ROSES ..

ddd95
03-16-2014, 18:36
Тъмни, изразителни очи, тъмна коса, висок 180 и нещо, красива усмивка, с чувство за хумор, мил, обичащ кучета :д, умен, да разговаря доста, да има сериозно отношение с мен. :)
Това е, не че ще го открия, но мечтите са безплатни..