Влез

View Full Version : Проблеми с майка ми

galimaca
03-04-2014, 12:27
Здравейте :) ,
От известно време имам проблеми с майка ми.Тя не харесва компанията с която излизам и за това реши да ми наложи нови правила...намали ми вечерния час и джобните.Постоянно ми звъни и нямам никаква лична свобода.Преди нямаше проблем,ако и кажех че ще закъснея или да ми даде повече пари.Вършех си задълженията и нямахме никакви проблеми,но от 1 месец в къщи не може да се живее,постоянно сме на нож.Не може да стоим в една стая без да се скараме,за това аз направо си се заключвам и почти не се виждам.От училище направо на вън,прибирам се и се затварям...Кажете ми какво да направя,защото не искам да са ни такива отношенията!

RapExotic
03-04-2014, 13:22
Никъде не спомена причината поради, която не ги харесва.

Lighting
03-04-2014, 18:23
Зaщо? Дa не би дa прaви нещо нередно- дa пуши, дa пие? И зaщо мaйкa ти не я удобрявa

kastielle
03-04-2014, 19:05
Поговори с майка си и я запознай с компанията. Като се запознае с тях, може да си промени мнението.

KGVlove
03-04-2014, 20:18
Въпреки, че не знам за какво става въпрос е много вероятно майка ти да е права, защото от личен опит знам, че когато майка ми е не е харесвала компанията в която съм и аз естествено не съм я слушала много съм патила от тези хора. Така, че ако споделиш по подробно може да получиш и други мнения и да преосмислиш кои отношения си заслужават повече, тези с майка ти или с компанията.

Mickey G.
03-11-2014, 11:56
И моята маминка не одобряваше една бивша компания :x И имаше право де.. с времето разбрах, какви тъпотии съм вършила с тях и заради тях.
Но ако компанийката ти не е с лоши хора, действай така както каза kastielle. Дано имаш успех :3

Cloud9
03-11-2014, 12:41
И моята маминка не одобряваше една бивша компания :x И имаше право де.. с времето разбрах, какви тъпотии съм вършила с тях и заради тях.

Ще дойде време когато ще осъзнаете че мама почти винаги е била права.предполагам и в твоя случай е така.

Mickey G.
03-12-2014, 11:19
Ще дойде време когато ще осъзнаете че мама почти винаги е била права.предполагам и в твоя случай е така.

Мда, осъзнах че мамето винаги е права за всичко, и като се сетя колко съм се карала за подобни глупости с нея и ми става конфузно, че не съм е слушала...

dulcinea17
03-12-2014, 13:25
Поговори с нея, колкото и да ти е трудно. Обясни й твоята гледна точка, ти как се чувстваш и така. Дано се разберете :)

JustaLittleKid
03-21-2014, 13:16
Аз пък се чудя защо повечето родители смятат, че със забрани и караници ще постигнат нещо положително. Най-много да отдалечат децата си от себе си.
Моята майка никога не ми е забранявала нищо, но пък аз много добре знам какво не би й харесало и избягвам да го правя. И мога да кажа, че сме колкото майка и дъщеря, толкова и много добри приятелки.
По темата: каква е причината да не харесва твоята компания? Както казаха и другите, трябва да помислиш върху това дали пък не е права. Ако не смяташ, че има основателна причина за неприязън, поговори с нея. ^_^

preslava94
03-22-2014, 17:00
Никъде не спомена причината поради, която не ги харесва.

+

desperedbob
04-01-2014, 11:12
хахах "запознай майка си с компанията" по добре да я поканят в компанията да ходят всички в мола (smartass)