PDA

View Full Version : Какво да правя??

elena.a.nacheva
03-06-2014, 15:18
Хора , знам че някой от вас дават хубави съвети ( защото съм чела много) и бих искала да дадете и на мен съвет. Така знам че може би спамя , но все пак ... Така преди 5 години си харесах едно момче , проблема е че не беше точно харесване а даже и обич . Всяка Неделя почти го виждах ( не е от моето село) и всеки път като го видех корема ми се преобръщаше и исках да го виждам по често . Е до миналата година , когато той веднъж беше в село и се запозна с една от моите приятелки и се влюби в нея . Поне доколкото разбрах - писал й съобщения , търсел я ( все още ) по скайп , харесва и снимки в фейсбук и какво ли още не . Не искам да навлизам чак толкова навътре , та бях мн зле за около 1/2 месеца . След това малко ми отмина и започнах да говоря за него все гадни неща и да го обиждам пред приятелите ми . Та харесах друго момче той пък на 19 год. Пишехме си по скайп , фейсбук и веднъж когато Стефан ( момчето което харесвах) ме обиди той ме защити . После разбрах за него много гадни неща , все още го харесвах , но после разбрах , че се е влюбил в друга моя добра приятелка и това беше края на този романс с него . Та сега харесвам едно момче сладък , забавен , с руса коса, една година по-голям от мен и въобще не мога да го опиша ^_^ Много го харесвам ( аз и преди съм го харесвала) Живеем на една улица все се виждаме , да не казвам какви жертви е правил за мен - карал се е с приятели , позволи ми да го гримирам само защото нямаше какво да правя , слушали сме любимите ми песни ( той не ги харесва обича рок ) и какво ли още не. Та въпроса ми е какво да правя , харесвам го , срам ме е да му го кажа , но просто сърцето ми се къса , много искам да знае , но ме е страх че ще си развалим дългогодишното приятелство и въобще самия факт ме плаши. Мерси предварително :) Приемам всяко мнение

DarknessAngel
03-06-2014, 16:27
Ако си сигурна, че го харесваш и е взаимно, пробвай. Помисли добре все пак, струва ми се, че се самонавиваш, донякъде.

elena.a.nacheva
03-06-2014, 16:32
в смисъл какво имаш предвид с това самонавивам иначе мерси

DarknessAngel
03-06-2014, 16:37
Срещнала си добро отношение, но струва ли си да си рискуваш "дългогодишното приятелство"?

elena.a.nacheva
03-06-2014, 16:47
Ами не знам просто си мисля , че ако ме отбегне ( в смис да не сме "близки" ) и няма вече да сме приятели

baby_baby
03-06-2014, 17:52
Не се занимавай

elena.a.nacheva
03-06-2014, 19:01
Може би си права

SuNsEt
03-06-2014, 19:30
Остaви в минaлото всички ,които си хaресвaлa и не сa ти обърнaли внимaние,всички ,които сa те нaрaнявaли. Гледaй сегaшното време.Колкото до момчето,с което сте близки приятели,рaзбери дaли и той те хaресвa по този нaчин. Опитaй се дa го опознaеш отвътре кaкъв човек е,кaкъв тип момичетa хaресвa.Aко усетиш,че имa интерес към теб,признaй му. Aко видиш,че изпитвa сaмо приятелски чувствa,остaви времето дa мине и си нaмери друго зaнимaние.

strave
03-06-2014, 19:48
Писането ти е едно такова объркано,май и ти си объркана.Хем го гримираш(това ми изглежда притеснително без бой момче да се даде така) хем не можеш да му споделиш чувствата си.По-добре изчакай още няколко дни дали момчето ще направи крачката да си признае,че те харесва и ако не действай смело.

RapExotic
03-06-2014, 20:47
Не, не действай. Изчакай да се влюби в най-добрата ти приятелка и започни да го обиждаш ..

fenkaaa
03-06-2014, 22:09
Като гледам бая момченца си харесвала. Само не мога да разбера, защо си започнала да обиждаш 1-вият, който си харесвала, само защото е харесал някоя твоя приятелка? Момчето каква вина има, че ти го харесваш, между вас не е имало никакъв "романс" както ти казваш, романса е бил от твоя страна.

За това момче, което харесваш, ако си мислиш, че той също има чувства към теб, повече от приятелски, кажи му за твоите.

elena.a.nacheva
03-07-2014, 18:17
Остaви в минaлото всички ,които си хaресвaлa и не сa ти обърнaли внимaние,всички ,които сa те нaрaнявaли. Гледaй сегaшното време.Колкото до момчето,с което сте близки приятели,рaзбери дaли и той те хaресвa по този нaчин. Опитaй се дa го опознaеш отвътре кaкъв човек е,кaкъв тип момичетa хaресвa.Aко усетиш,че имa интерес към теб,признaй му. Aко видиш,че изпитвa сaмо приятелски чувствa,остaви времето дa мине и си нaмери друго зaнимaние.
Първо мерси за съвета и второ аз го познавам добре и имам представа какви момичета харесва - съвсем обикновени момичета в смисъл на кифли , SWAG-ърки или нещо подобно съвсем обикновени

elena.a.nacheva
03-07-2014, 18:18
Писането ти е едно такова объркано,май и ти си объркана.Хем го гримираш(това ми изглежда притеснително без бой момче да се даде така) хем не можеш да му споделиш чувствата си.По-добре изчакай още няколко дни дали момчето ще направи крачката да си признае,че те харесва и ако не действай смело.
мерси и да много съм объркана :)

elena.a.nacheva
03-07-2014, 18:22
Като гледам бая момченца си харесвала. Само не мога да разбера, защо си започнала да обиждаш 1-вият, който си харесвала, само защото е харесал някоя твоя приятелка? Момчето каква вина има, че ти го харесваш, между вас не е имало никакъв "романс" както ти казваш, романса е бил от твоя страна.

За това момче, което харесваш, ако си мислиш, че той също има чувства към теб, повече от приятелски, кажи му за твоите.
първо той знаеше че го обичам и все пак , а и това са си 5/6 години ??!!?? и мерси :)

elena.a.nacheva
03-07-2014, 18:23
Не, не действай. Изчакай да се влюби в най-добрата ти приятелка и започни да го обиждаш ..

Не бих го обиждала дори и да стане защото ми е много добър приятел , а и той не харесва особено моите приятелки :)

catwomann
03-07-2014, 18:24
Признай му... така или иначе приятелство между момче и момиче няма.

Rza
03-08-2014, 09:25
Не си разваляйте приятелството,той не те харесва,както ти него,ако искаш да сте на една улица и да се подминавате му признай

elena.a.nacheva
03-08-2014, 15:43
Аз мисля , че има приятелство м/у момче и момиче и все пак не мога да му кажа , но рано или късно ще разбере щото вече много хора разбраха , че го харесвам. Продължавам обаче да вярвам в думите: Колкото по-малко хора знаят за щастието ти , толкова по-дълго ще продължи то :)

RapExotic
03-08-2014, 17:47
^ Мислиш, че рано или късно ще разбере, защото си казала на много хора и в същото време твърдиш, че "Колкото по-малко хора знаят за щастието ти , толкова по-дълго ще продължи то" ?? Не разбирам защо предпочиташ да го научи от някой си, вместо да му го кажеш ти?

djipsito
03-08-2014, 19:38
Действай! В момента, в който единия в приятелските отношения започне да изпитва нещо повече от приятелство, приятелство вече няма. Или поне не такова в чистия смисъл на думата! Риск печели, риск губи! Може и той да те харесва, но никога няма да разбереш докато не предприемеш нещо. Да, рискуваш много, ама пък е по-добре отколкото да тънеш в неведение и да чакаш вселената да ти свърши работата.

Престанете с глупостите и бъдете по-смели. Само когато предприемате крачки напред за това, което искате, само тогава ще го получите. С бездействие и чуденки няма да стане.

elena.a.nacheva
03-08-2014, 20:24
Действай! В момента, в който единия в приятелските отношения започне да изпитва нещо повече от приятелство, приятелство вече няма. Или поне не такова в чистия смисъл на думата! Риск печели, риск губи! Може и той да те харесва, но никога няма да разбереш докато не предприемеш нещо. Да, рискуваш много, ама пък е по-добре отколкото да тънеш в неведение и да чакаш вселената да ти свърши работата.

Престанете с глупостите и бъдете по-смели. Само когато предприемате крачки напред за това, което искате, само тогава ще го получите. С бездействие и чуденки няма да стане.
Благодаря ти много за това , което написа , накара ме да се замисля :)