PDA

View Full Version : Помощ!!

tokiohotel4e
03-07-2014, 20:04
Здравейте казвам се Яница и съм на 16.Проблема ми е следния,преди 4 месеца се случи нещо което преобърна прецтавите ми за обичта,всичко започна от една игра Истина или Предизвикателство накараха ме да се целуна с едно момче и така след тази целувка дойдоха още много за вечерта,на другия ден той ми предложи да отидем зад училището да се натискаме и аз се съгласих.Малко по малко започнахме да прекарваме все повече време заедно и да си споделяме,целува ме много страстно,гали ме и ми казва неща от сорта на това че може би започва да ме харесва.Но нещата не са талкова прости колкото изглеждат,когато сме в училище той прегръща и опипва други момичета пред мен натиска им се и им предлага да правят секс,но след училище винаги е мил с мен и ме търси,преди 5 дена си хвана гадже но пак мен търси накара ме да отида с него на плажа (живея в Гърция),започна да ме целува и ме бутна на пясъка за да не избягам като го попитах защо целува мен ми каза че с мен му харесвало повече,когато сме на саме ме прегръща но когато сме около други хора се държи ужасно.Преди 2 часа ми съобщи че е скъсал с гаджето си а ние се бяхме уговорили утре да ходим в града заедно. Моля ви дайте ми съвет какво да правя испитвам огромни чувства към него и не знам какво да правя дали и той испитва нещо както казва или ме лъже.

TROLLDADLOLCAKE
03-08-2014, 07:49
Бройкаджия,намерил наивно момиче.Бягай далеч от този.Ще се отнася мило с теб за определено време,докато му пуснеш - след това,ще те "скъса" , както е направил с предишната.

RapExotic
03-08-2014, 12:37
Не само, че ви върти по няколко на веднъж, ами не се и крие :D Е на това се казва смелост.

mcfe
03-08-2014, 20:57
Тъй и тъй ни каза си името, дай поне името и адреса на тоя дрисльо да го вкараме малко в правия път, а после и неговите родители, че не са го възпитали както трябва.

~Krisi~
03-09-2014, 14:29
По-хубаво не се занимавай с този и аз бях в такова положение и с времето спрях да го харесвам питах го защо прави така той си мисли че е интересен но погледнато от страни е смешно и да станете гаджета той пак ще продължава да го прави в твое отсъствие. Опитай се да го забравиш иначе ще страдаш след като те използва...! :)

gamblerpimp
03-09-2014, 14:32
kude jivee6 v gurciq az sum ot giannitsa

fenastz
03-09-2014, 17:09
Е какъв е проблема - излезте, натискайте се и се забавлявайте. Ти също можеш да се натискаш с други момчета.

tokiohotel4e
03-28-2014, 07:22
na ostrov KRIT

fok u
03-28-2014, 07:35
Това момче си играе с теб,доста ми е чудно как не си го разбрала до сега. Тегли му една майна и не се занимавай,не позволявай да се подиграват с теб

102
03-28-2014, 10:05
спрях да чета на 'прецтавите'
чети книги моме

baby_baby
03-28-2014, 12:52
Играе си с теб не се занимавай

lovefootball
03-28-2014, 13:25
Търси си играчка момчето :D Не се превръзвай към него и не се занимавай с него, защото ти ще плачеш накрая.

The Cheetah
03-28-2014, 14:48
Кооолко си наивна..