PDA

View Full Version : Моляви дайте съвет :(

MistarTroll
03-08-2014, 15:39
Начи прoблемат е следният харесвам си момиче да нямам никакав СРАМ в мене ще си говоря с нея ноо проблемат е че незнам какво да си говоря с нея,да тръгна да и разказвам как сме се сабирали на групички и сме излизали вечерта на бием цигани ? или да и говоря как като си шлайфам цилиндара на скутера и като сменя колянов вал,пружинки на саединителя и ролки и така ще варви повече не мисля че ще я заинтригова ? :D
Затова се обръщам към вас ако може да ми помогнете да ми дадете например какви вапроси да и задавам за какво да си говорим ?
П.с момичето което си харесвам е от София и дойде в нашият град да живе от 1 месец вече

PLEYGIRL
03-08-2014, 16:13
Виж сега .. Разговорът трябва да протича от само себе си ... Смисъл не се напрягай да говориш глупости и да си смучеш от пръстите неща ,които смяташ ,че я интересуват и т.н ... Говориш си с нея така както с всички останали ... "Здрасти как си?"; "Кво правиш"; "Искаш ли да отидем да пийнем нещо?" ... примерно ... и така от дума на дума .. пусни някоя шегичка .. не бъди дърво ... и стига тя да ти отговаря с желание тогава всичко ще тръгне от само себе си ;)

djipsito
03-08-2014, 19:41
Разпитвай я за нея. Да ти разказва истории, ти й разказвай истории, ама недей говори за биенето на цигани и такива идиотщини. Момичетата не ни засягат тия неща и не ни се издигате в очите за тва кви биячи сте.

HollyGolightly
03-08-2014, 20:01
Виж, ако и говориш както пишеш, най-добре не се занимавай с момичета.

paradosou
03-08-2014, 20:04
Момчето си троли. Невероятно е, че не усещате :D.

kastielle
03-08-2014, 20:08
Сигурен ли си, че проблемът ти се състои в заговаряне на момиче, а не в правописът?

RapExotic
03-08-2014, 20:55
Аз познавам момичета, които могат да говорят за диференциали, карбуратури, сегменти и окачване повече от мен. Всичко е въпрос на интереси. Разбери какви са нейните интереси и разговаряй на теми свързани с тях. ;)

fenastz
03-09-2014, 17:12
сме се сабирали на групички и сме излизали вечерта на бием цигани ?

Не знам за момичето, но евала

MistarTroll
03-11-2014, 15:22
Мерси много за мненията оказаха се от полза вчера излязохме с това момиче ии се расхождахме,след това отидохме с едни нейни приятели в едно кафене дето има билярд пойграхме малко билярд и след тфа я испратих ии и обещах да я науча да кара скутера ми ии не стана от 1-ва среща да се целунем ;д ноо мисля че се нави за петък пак да излезем. :)