Влез

View Full Version : Малко въпроси относно проблем

sweeettt
03-11-2014, 08:30
Преди някой да е казал, че нямам сексуална култура, греши. Имам, но съм притеснена и искам да се успокоя.
До събота бях в цикъл, в неделя с моя приятел правихме секс без презпазни средства, но той не е свършвал в мен. От понеделник почнах да пия противозачатъчни, които са предписани от гинеколог, като не съм ги пила от 2 месеца. Тази сутрин ми беше гадно на корема и на гърлото, но не точно да ми е било лошо.

И имам няколко въпроса, макар и да им знам отговорите искам да чуя вашето мнение:

1. Възможно ли е да съм бременна, въпреки че това е първия ден след цикъла?
2. Като свършат противозачатъчните и ми дойде следваштият цикъл това категорично значи, че не съм бременна, нали? - глупавия въпрос е свързан с това, че хапчетата нали регулират хормоните ..
3. Има ли нужда да си правя тест за бременност?
4. И ако да може ли да е 1 седмица след рисковия акт?

sofie
03-11-2014, 10:03
Противозачатъчните не се ли почват в първия ден на цикъла? Сигурна ли си, че схемата за започване ти е правилна?
1-Според мен не, при положение, че сте правили секс веднъж
2-да
3- тест се прави само след закъснение на цикъл, предполагам не
4-досега не съм чула някоя да има симптом на бременност 2 дена след акта.

Cloud9
03-11-2014, 10:41
4-досега не съм чула някоя да има симптом на бременност 2 дена след акта.

Това е защото не си чела достатъчно от темите тук!Едната чу сърцето на бебето седмица след акта.Не можем да кажем дали си бременна,понеже си съществува онова малко процентче опасност.Но щом не е свършвал в теб няма какво да се притесняваш.тест направи две седмици поне след акта,но щом ти е дошло и си на противозачатъчни-откачаш си за нищо

DarkTemplar
03-11-2014, 15:55
Вероятно гаденето и неразположението, което чувстваш, са в следствие на противозачатъчните.