PDA

View Full Version : Как да разбера дали има симпатии към мен ?

silvenkaa
03-11-2014, 12:12
Здравейте! Искам да ви разкажа моята история. По-миналата седмица видях едно много симпатично момче, което ми грабна очите в училище. Карахме физическо с неговия клас. Той играеше също. Преди да вляза в час, минавам покрай мъжката съблекалня. Той ме видя от далеко и почна да ме гледа. Когато минах покрай него пак ме загледа. Влизам в час.
Той играеше футбол и видях, че се огледа за мен. Не отделяше поглед от мен. Аз играех волейбол иси изтървах топката(нарочно) и тя отиде до него и той с усмивка на лице ми подаде топката . Така два пъти беше. После изобщо не съм го виждала в училище.Въпросът ми е : Дали ме е харесал или има симпатии към мен ?

fenkaaa
03-11-2014, 14:17
Може би има симпатии към теб, от това, което казваш, така излиза.

lamer4e7o
03-11-2014, 14:19
Мда, и според мен е така. Действай (те).

BeTheOne
03-11-2014, 14:57
Не се притеснявай, че си момиче. Отиваш и се запознаваш с него. Като си говорите ще разбереш дали той има интерес, дали на теб ти е интересен или пък само е било моментно.

Поздрави!

BeTheOne

RapExotic
03-12-2014, 07:11
До колкото разбирам още не се познавате. Предполагам те е харесал визуално. След като е така намери повод да се запознаете и ще разбереш какви са му намеренията.

elena.a.nacheva
03-12-2014, 18:58
Това е просто една случка , няма как да разбереш какво точно изпитва към теб от една случка . Завържи разговор и ще видиш пък може да излезне нещо :) Успех

Tsukuda_Hiroshi
03-12-2014, 19:19
Въпроса е - връска ли иска или само секс.