PDA

View Full Version : ТОЙ! Помощ!

marli122
03-11-2014, 18:05
Той е прекрасен...Няма думи, които да го опишат. По-големият проблем се състои в това, че е две години по-голям от мен. От едно училище сме и всеки ден, когато мине по коридора, едно такова чувство ме човърка. Странното е това, че аз искам приятелство с него, нищо повече, не мога да си го представя по този начин. Не мога да го заговоря, защото той е срамежлив, свит. Има и една тъмна страна, която няма да спомена, но тя не е от значение. С времето ми става все по-неловко. Той знае коя съм, знаят и всичките му приятели, знае че искам да се запознаем, той няма нищо против, но след разговора ни по телефона, той си беше същият - притеснен, минавайки покрай мен, усмихващ се след като ме подмине. Дали се чувства специален, или му е смешно държанието ми? Често се случва да вървя зад него, да му изрека името достатъчно силно, но да няма отговор, дори не се обръща. Не знам какъв съвет бихте ми дали, или може би исках да споделя начина си на живот, смисълът на който предава ТОЙ от месеци насам, моля ви да не ме съдите за държанието ми и подобни.

xmancho1
03-11-2014, 18:30
Честно не мисля , че искаш само приятелство с него. Начина по-който го преследваш ми говори за друго. И да, ако е срамежлив и несигурен в себе , а ти го притискаш , е напълно нормално да се държи така , а може и да не те харесва.. Ако можеш да конкретизираш държанието му , ще мога да ти кажа малко по-конкретно какво мисля.

marli122
03-11-2014, 18:51
Не знам какво чувствам. Но не мога да си го представя да се целуваме например. Когато минава и аз го гледам право в очите, засичаме погледите си, той си навежда главата. Осъзнавам че се държа много обсебнически, случвало се е да се изненада много, че съм по едно и също време, където е и той, то не е случайност де. Усмивката му е просто...не мога да отлепя очи от него, въпреки начинът, по който ми влияе, успехът ми пада, защото не ми излиза от главата. Аз просто не знам какво чувствам!

The Cheetah
03-11-2014, 18:54
Най- малко имаш симпатии към него..

marli122
03-11-2014, 19:10
Ами може да се каже, но не се надявам на нещо повече от приятелство, но няма да понеса да бъде с друга, но ако ще е щастлив, защото му искам доброто.

xmancho1
03-11-2014, 20:29
Определено ми звучиш като доста хлътнала :) И замисли се - не можеш да отлепиш поглед от него , там си където и той , това не са малки намеци, но според мен доста си го притеснила момчето. Това, което според мен е най-добре е да му дадеш малко свобода, а и на себе си. Пробвай с друг подход, най-хубаво ще е да излезете и да поговорите- кажи му какво чувстваш! :) Успех

RapExotic
03-12-2014, 07:27
Определено искаш повече от приятелство, но не отговаря на представите ти за гадже. Точно това е най-истинската форма на харесване - когато изпитваш нещо към някой въпреки недостатъците му. Щом казваш, че е срамежлив значи определено ти трябва да действаш първа. Иначе постоянно ще си мятате разни погледи и никой няма да реагира адекватно. Предложи му да излезете само двамата или с някого, когото и той познава. Говорете за някакви приятни и общи неща, за да се отпусне в компанията ти.

FlowerOfTheSun
03-12-2014, 10:58
Казваш ,че "придава смисъл на живота ти от месеци ".. може би не го осъзнаваш напълно ,но действията ти говорят ,че го харесваш :))) Надявам се да вземеш нещата в свои ръце и да поговориш открито с него ^^ Ако не се получи ,най-малкото поне, ще спреш да хвърляш емоции в грешната посока .Успех!