PDA

View Full Version : Еднакъв въпрос към двата пола.

OverDrive
03-11-2014, 21:41
Здравейте съфорумници,
отново искам да задам едно въпросче и към двата пола. Първо ще задам въпроса към моите колеги мъжете. Представете си ситуацията: Повечето от момичета, освен приятелския ви кръг, ви пишат само и единствено с цел секс. Предлагат ви се постоянно. Повечето, които не са получавали достатъчно женско внимание, може би, биха казали, че това е супер и биха действали. Но лично на мен започна да ми се догажда, това поведение да ме отвръщава. Вие как бихте реагирали при такова поведение от момиче? Бихте продължили контакт с мацката?
Сега въпроса към момичетата. Какво в мъжете ви подтиква да се държите така? Потвърждавам, че може би част от тези момичета се вписват автоматично в категорията курви, но има такива, които по един или друг начин съм опознал и съм сигурен, че не се държат така обичайно. Та, какво ви подтиква? Физически черти? Характер? Някакви чувства?

Tsukuda_Hiroshi
03-12-2014, 04:41
Лично аз съм се обградил и общувам само с хора, за които секса не е просто разменна монета - както мъже, така и жени. Курвите и бройкаджиите не са хора, които искам да познавам и да са ми в компанията. Според мен това с какви хора общуваш е въпрос на личен избор. Друг е въпроса, че скапаняци има доста и няма начин да не засечеш някой от тях.

LadyDi
03-12-2014, 05:51
Какво в мъжете ви подтиква да се държите така?
Сексуално привличане?

Hilary_
03-12-2014, 06:01
Какво в мъжете ви подтиква да се държите така? Физически черти? Характер? Някакви чувства?
Никой не може да ме подтикне да се държа някак, въпреки принципите си, които съм изградила.
Трябва ми нещо повече от pretty face, за да пожелая да спя с него, а повечето с такива черти, са свикнали да не влагат много и ми действат разочароващо. Относно характера - познавам само безхарактерни плужеци. Колкото до чувствата, биха ме накарали да повярвам в самия него, не да му предлагам секс, но повечето пъти и това ми усещане изчезва бързо, заради въздуха под налягане, който крият в себе си, тези "мъжленца".

RapExotic
03-12-2014, 08:46
Определено не ме привличат такива момичета, които ми се предлагат на готово. Самият факт, че се предлагат на мен ме навежда на мисълта, че го правят и на много други и това ме отблъсква. Не бих прекратил приятелството си с тях, но бих им показал ясно, че няма да постигнат целта си. Според мен една дама, когато харесва един мъж е по-добре да използва други средства за да спечели вниманието му - чар, интереси, разговор, а не да се възползва от сексуалните му инстинкти.

FlowerOfTheSun
03-12-2014, 10:06
Най-вероятно момичетата ,за които не е характерно да се държат така го правят заради флирта ,изживяването ,играта ,може би.Ако са били наранявани в миналото търсят лесното в отношенията ,повърхностното ,което със сигурност няма да им навреди.За някои хора да разкриеш същността си е много по-трудно от това просто да се съблечеш.Не мисля ,че е правилно ,но поне според мен част от проблема се корени тук. :)

Cloud9
03-12-2014, 10:54
Лично аз съм се обградил и общувам само с хора, за които секса не е просто разменна монета - както мъже, така и жени. Курвите и бройкаджиите не са хора, които искам да познавам и да са ми в компанията. Според мен това с какви хора общуваш е въпрос на личен избор. Друг е въпроса, че скапаняци има доста и няма начин да не засечеш някой от тях.

+1

Колкото и да ми се е правило секс никога не съм се предлагала на някой ей така.Имала съм мимолетни връзки,но не е било от типа "Ела,Вълчо,изяж ме". Абсолютно съм съгласна че днес за много сексът е разменна монета,която няма никаква стойност!стоя далеч от такива хора.случва се да сбъркаш,да се отдадеш на желанието,човешко е.Ама само това да ти е желанието вече не е нормално.

sofie
03-12-2014, 13:42
Жените станаха толкова агресивни, че после се чудим защо мъжете били женчовци...Ами все някой трябва да е жената във връзката. :) Не съм се държала така никога мен ме отвращава подобно поведение като жена, но има мъже които позлват такива момичета за едната бройка и за спорта.

toad
03-12-2014, 17:59
Именно въпросната агресия е някак отблъскваща, поне за мен. Жените са създадени за да са нежни и мили създания, не нахакани и агресивни. Мода, какво да правиш.

ПС: Мили и нежни не означава безхарактерни. Много бъркат, като си мислят, че агресивното поведение означава човек с характер.

FAKE IT
03-12-2014, 21:09
Попадал съм в такива ситуации, в някои съм го приемал, в други не. Зависило е от настроението ми. Като цяло обаче в повечето случаи ме е дразнило такова поведение, доставя ми мн по-голямо удоволствие да си легна с момиче, за което съм се постарал поне малко, иначе се убива тръпката.