PDA

View Full Version : Как да започнем чат с "момчето"?

krissi_to
03-12-2014, 11:39
Здравейте. Предполагам има много такива темички, но тъй като повечето са затворени реших да пусна нова. Ами много харесвам едно момче от супер дълго време.. в последните месеци направих няколко крачки(поне вече се поздравяваме и говорим). От едно даскало сме и се виждаме от време на време. Много искам да му пиша нещо по интернет(за да започнем да си пишем и евентуално да излезем), но как точно да започна разговора.. сещам се само за кво прайш и тем подобни, ама все ми звучат тъпо. Помогнете :(

xoxi
03-12-2014, 11:53
При мен ''здравей'' винаги върши работа като за начало.

girlwithblueeyes
03-12-2014, 13:48

Мдамм. Не е нужно да пишеш нещо особено .

102
03-12-2014, 14:24
здравей
сещаш ли се коя съм
усмивка
мял мял мял
и ще тръгне разговора

BeTheOne
03-12-2014, 15:37
Аз бих казал да започнеш да си говориш с него на живо. Чата не е сериозна работа и там нещата не винаги са така, както изглеждат. Не че не стават свалки и така, но може да останеш с грешно впечатление.

Без значение дали си говорите на живо или по друг начин основното правило е едно - трябва да ви е интересно и на двамата. Това означава общи теми. Хората ценят, когато ги изслушват, ценят хората, които имат собствена позиция (не е задължително да е обратна на всичко и на всички) и могат да я защитят, без да засегнат другата страна.

Ако искаш да му покажеш, че имаш интерес към него, то просто наистина трябва да се интересуваш от това, което прави, което говори и т.н. Не ставай обаче нахална, хората си имат лично пространство и никой не обича да му се бъркат. Интересът се показва и с правилен поглед в точния момент, с усмивка пак в точния момент, лек еротичен намек и други подобни.

Поздрави!

BeTheOne

krissi_to
03-12-2014, 16:10
благодаря ви за отговорите, сега по-скоро си мисля нещо като причина да му пиша и след това вече е ясно разговора тръгва.. но да не стигнем само до здравей как си а ти и това да е..

RapExotic
03-12-2014, 16:32
За да има основание за започване на чат трябва да има тема. Когато се познаваш с човека, с който си пишеш лично това не е трудно. Можеш да обсъждаш неща свързани с ежедневието ви, разни интересни случки за които и двамата знаете, неща които сте правили заедно или смятате да правите.
В случаите, когато не познаваш човека лично е малко по-трудно. Трябва да имате някакъв общ интерес, който да ви обединява и да дискутирате неща свързани с него. Примерно играете една и съща игра в нета, интересувате се от един и същи спорт, занимавате се с едно и също изкуство и тн. Тогава може да допълвате отсрещния с опита си и разговора ще върви гладко.
В противен случай наистина след баналното "здр. , как си, кво праиш" разговорът се изчерпва и става една неловка ситуация в която и двамата седите втренчени пред монитора и чакате другия да пише.

Tsukuda_Hiroshi
03-12-2014, 20:36
How about: "Здравей! Струваш ми се свестен. Искаш ли да излезем на кафе някой път?"

blabber
03-12-2014, 20:41
'' Здравейй! Знаеше ли, че полярните мечки са left-handed?! ''

Ако имате обща тема за разговор- супер! Ако не, може и такива рандъм неща :D Успех !!

stynioo
03-12-2014, 20:54
зависи кой клас сте?

Tsukuda_Hiroshi
03-13-2014, 04:50
'' Здравейй! Знаеше ли, че полярните мечки са left-handed?! ''

Ако имате обща тема за разговор- супер! Ако не, може и такива рандъм неща :D Успех !!

50% от котките също!! :)

baby_baby
03-13-2014, 12:49

+++

sladki64eto
03-13-2014, 16:06
При мен разговора започна с ''Здравей'', после '' как си'' , ''какво правиш'' и т.н :) Действа!

fevoos
03-14-2014, 16:09
защо не: - Искаш ли да усвоим контакт чрез постоянни тупаници шутове.? :D

fUcKsMiLe
03-14-2014, 16:13
защо не: - Искаш ли да усвоим контакт чрез постоянни тупаници шутове.? :D

:lol:

"Здравей!" и после гледаш във фб има много неща, които ще ти дадат hint какво му харесва, от филми, до игри и книги (най-вероятно има поне едно харесано, което се показва в профила му от всички изброени) и избираш нещо, което и на теб ти харесва и почваш да лафиш за него, ако забие разговора, това ще отвори и други теми. Започни с нещо елементарно, ако има някакъв интерес ще си проличи още в началото.