Влез

View Full Version : ИСКАМ ГО

krissi_to
03-12-2014, 13:04
Харесвам едно момче вече 5-та година.. той си пада плейбойче и може да има всяка наистина. Последните месеци се посближихме, но нищо повече от здравей как си и някакъв обикновен разговор. Правил ми е няколко услуги, освен това като се засечем на някакво място/събитие ме гледа постоянно дори след като сме се поздравили, оставя приятелите си и е с мен.. Неизживяна тръпка ми е и бих направила всичко, за да съм с него, дори ей така само за една вечер.. Знам, че бих зарязала всеки, само и само той да ми "свирне" .. жалко, но факт. Тръпка, любов.. както искате го наричайте. Няма как да отида и ей така да му изръся да бъде с мен.. не знам какво да правя. След няколко месеца пътищата ни се разделят, защото сме 12ти клас и двамата, аз искам да уча в чужбина, а той не. Макар че, заради него дори бих останала тук (което е страшно глупаво да си пилея ей така бъдещето заради някакво си момче) за това искам да изживея по някакъв начин тази тръпка и да си остана със хубавите спомени .. Помагайте :(

baby_baby
03-12-2014, 13:43
Много ще е тъпо заради едно момче да си пропилееш бъдещето но ти си знаеш

Пиши му или му звънни да излезете и ако те харесва ще разбереш по дъранието му

girlwithblueeyes
03-12-2014, 13:49
Не си пропилявай бъдещето заради някой дори да умираш от любов по него .

krissi_to
03-12-2014, 15:41
така е, не мисля да го правя.. имах предвид че съм готова дори на това. но по темата.. :)

RapExotic
03-12-2014, 16:41
Дръж се малко по предизвикателно с него и ще ти пусне. Странно е, че жена не знае как да съблазни мъж тип "плейбойче" и то само за секса.

wanessa94
03-12-2014, 16:46
Знам как се чувстваш, повярвай ми, защото изживях абсолютно същото с единствената разлика, че той беше този, който замина да учи в чужбина, не аз. Бяхме 12ти клас миналата година. Сърцето ми се разби, когато годината свърши и осъзнах, че няма да го видя вече, и че съм си пропиляла времето и шанса. Но заминах да уча в друг град, запознах се с нови хора и започнах да мисля за него все по-малко. Както казват хората, далече от очите, далече от сърцето. И да не ти се вярва сега, така ще стане и при теб. Но ако мислиш, че имаш и най-малката възможност да изживееш тази тръпка, опитай. Кажи му, рискувай. Няма какво да губиш. Ако можех да се върна назад, бих го направила.

marilyn
03-12-2014, 21:31
Пет години толкова ли не намери време да му кажеш, да му покажеш, да направиш нещо. Няма как да ти дадем съвет, защото не го познаваме. Вижте се пък, каквото излезе.

fire_magic
03-12-2014, 21:43
направо си звучи все едно си влюбена в него ама както и да е... (да зарежеш заминаването си в чужбина някви генерални такива промени в живота ти заради него.. :Д )
каниш го да излезете само двамата ии така някак сииии да се държиш по предизвикателно, да му намекнеш ? Щом е бил с много и можел да има всяка едва ли е толкова тъп че да не загрее за какво става дума. Когато една жена те харесва си личи според мен и той ако също го иска не са нужни много думи. : )
може той също да иска да го направите само че да се страхува от последствията ( да си мисли, че ти ще съжеляваш след това ако не сте заедно ) ... макар че предполагам повечето момчета не мислим много за това ; ) ...
Успех.

Rabalka
03-13-2014, 17:06
Пробваите се парво да му правиш свирки и ште видиш как ште реагира

draid
03-14-2014, 08:00

Абе ти не се научи, че така върви само при селските свалячи. Как си я представяш тая работа пробвай да му правиш свирки ??? Нещо да не си мръднала ? Ще хване някоя да ми прави свирки, че да види дали иска да прави секс с мен ли какво ? Ужас просто.

102
03-14-2014, 08:11
Вижте се пък, каквото излезе.

нейно величество запетайката

Justwickeds
03-14-2014, 08:37
Харесвам едно момче вече 5-та година.. той си пада плейбойче и може да има всяка наистина. Последните месеци се посближихме, но нищо повече от здравей как си и някакъв обикновен разговор. Правил ми е няколко услуги, освен това като се засечем на някакво място/събитие ме гледа постоянно дори след като сме се поздравили, оставя приятелите си и е с мен.. Неизживяна тръпка ми е и бих направила всичко, за да съм с него, дори ей така само за една вечер.. Знам, че бих зарязала всеки, само и само той да ми "свирне" .. жалко, но факт. Тръпка, любов.. както искате го наричайте. Няма как да отида и ей така да му изръся да бъде с мен.. не знам какво да правя. След няколко месеца пътищата ни се разделят, защото сме 12ти клас и двамата, аз искам да уча в чужбина, а той не. Макар че, заради него дори бих останала тук (което е страшно глупаво да си пилея ей така бъдещето заради някакво си момче) за това искам да изживея по някакъв начин тази тръпка и да си остана със хубавите спомени .. Помагайте :(

Така... да обсъдиме по ред:

Харесвам едно момче вече 5-та година.. - Въййй ти ебаваш ли се? Пет години? Чакаш, 5 години?!? През т'ва време какво прави? Имам чувството,че си неопитна.И май ще се окажа прав. Най-вече: защото пишеш тук и търсиш помощ от нас... това говори много. И най-вече си несигурна. Както виждам, и момчето е несигурно. Поне от описанието ти.

като се засечем на някакво място/събитие ме гледа постоянно дори след като сме се поздравили, оставя приятелите си и е с мен.. - мии, какво значи това? Той те харесва бре,момиче! Това е сигурно. Иска нещо да си имате! Когато двама души искат нещо - ТО СЕ УСЕЩА. Ама май са ти притъпени усещанията на тебе. Но тук --> той не знае как "да ти го покаже". Уж е плейбойче? Защо тогава: "не настъпва по фронта". Според мен се притеснява,може би. А може би не е толкова заинтересован! Накарай го да се заинтересова,повече. Топката е в твои ръце,щом си стигнала до това да пишеш тук и да признаваш,че го искаш. Значи - ти си човека с целта. Ако не беше, той щеше да пише тук, за теб ;) !

Знам, че бих зарязала всеки, само и само той да ми "свирне" .. жалко, но факт. - т'ва звучи ужасно. Аз не го разчитам изобщо като тръпка. И кв'о?.. Ти си мислиш,че проявяваш характер? Не. Ти си слаба и надута и честно казано, един по силен мъжки характер (защото не е лицето му,не е тялото му,а самия заряд на енергия който има, те привлича) --> направо ще те отнесе; ще си му като играчка в ръцете. Ти за такава ли се смяташ,за играчка? Жалко,наистина жалко. Но фактора: "подценявам се" е винаги на лице. Хората сме толкова несъзнателни.

което е страшно глупаво да си пилея ей така бъдещето заради някакво си момче - БРАВО! Единствената разумна приказка и с това се изчерпва всичко. На земята има колко... ? Няколко милиарда мъже. Точно пък за един дрисльо (с извинение),от България ли ще се хванеш? Мислиш,че само той ще е тоя дето ще те привлече така силно ли? Бил съм свидетел как една супер яка мацка, се хвана с 1 момче, видя друго след няколко седмици и към него изпитваше същото каквото изпитваше към гаджето си, а уж гаджето си..много го обичаше. И на края се обърка цялата работа и стана любовен триъгълник. Не си попаднала на друг майстор просто :D Тъй,че.. кв'о ти говори това? Айде моля ти се. По важна от ТЕБ НЯМА. Нито той,нито Аз, нито който и да е. Единствената важна си ти! Сега ти е времето. Не се подавай на чувствата си. Чувствата са едно временно нещо. Чувствата постоянно се менят. Утре ще го забравиш. И ако те напъне мисълтта: "К'во ли щеше да е, ако си бях останала в България?!". Нищо. Ето какво! Просто наблюдавай тая мисъл и не се впускай в размисли,ми действай - учи си,отиди в чужбина както желаеш и си разцъквай. Щото.. е оня викаш,плейбойче е? И к'во? Ако по натам ти изневери?? Нали е плейбой,може да има всяка една??! АЛо,ехо? Мислиш ли трезво?

за това искам да изживея по някакъв начин тази тръпка и да си остана със хубавите спомени .. - както казах по-горе,момчето е несериозно. Ти също си несериозна. А той --> т.е. несериозно е в отношение на това,че не знае к'во иска. Не знае и как да си го поиска. Той 100 % усеща нещата както и ти,ама не му стиска да си признае. И сега представям ви: ПРОСТОТИЯТА НА ВЕКА --> мъжете винаги трябва да действат първи. Ха-ха-ха-ха.......ужас.По нелепо нещо от туй няма. За това ако толкова искаш да изживееш момента си - ми действай ти, покажи му.

Как ще му покажеш? Чрез сигнали на тялото. Вървейки към него,като го видиш отново може да приложиш следните неща:
-намигване с усмивка, може + лека,загатната целувчица (това показва изцяло намерението ти към човека)
-може да инициираш въздушна целувчица,което е сладко и романтично
-просто едно намигване - което означава много; човека отсреща веднага ще отвърне!!! Ако не се усмихне,или не те е забелязъл,или просто не се интересува. Аз този загадъчен жест на жените винаги го прилагам, и по това разбирам отношението и ;)
-намекни му чрез езика на тялото,че искаш флирт;
-навлез в интимната му зона,когато говорите - как ? Докосни го някъде. Небрежно.. уж да махнеш нещо от рамото му/косата му. С косата е много ефектно,може да го похвалиш дори.
-навлизайки в интимната зона - ще видиш какво е неготово отношение и намерение - дали ще се притесни,дали ще се отдръпне или ще следва играта ти. Когато навлезеш още повече, започни да го закачаш по-честичко. Какво означава това? Като каже нещо забавно,погали го, потупай го по рамото; нещо ефектно: пипни го за паласките! Възбужда.
-може да то ощипеш по бузката - това пак е навлизане в интимната зона;
-може да го дръпнеш леко за ушенцето с усмивка и да се притиснеш о него;
и т.н. по веригата!!!

Та... извинявайте, аз мога да бъда груб,критичен жесток но винаги помагам. Хокам хората( в случая момичето) защото ние безкрайно много се подценяваме,притесняваме се за..глупости! А не трябва!Ейй! За това стигам и до по-груби форми на ирония. За това подлагам всичко на опустошителна критика,защото виждам невежеството на хората в няколко кирливи думи.

sofie
03-14-2014, 11:14
Лабалка, много лабава :)

anonymous708973
03-14-2014, 13:03
защото виждам невежеството на хората в няколко кирливи думи.

Явно го сънуваш това си умение, защото да изтълкуваш "Знам, че бих зарязала всеки, само и само той да ми "свирне" като "авторката си мисли, че проявява характер" е изключително некадърен анализ. Тя си знае, че е жалко и че е слаба. Как това е проява на характер, хаха.

"Щипване по бузката" е нещо, което ще хвърли изключително много мъже в потрес. Това да не й е малкото братче, че да го щипва по бузката?!

А за това с паласките искрено се надявам да си се шегувал, щото просто няма как да го изкоментирам.

girlwithblueeyes
03-14-2014, 13:20

Рабалке тъпа си .

Justwickeds
03-14-2014, 14:26
. Тя си знае, че е жалко и че е слаба.

И ако не е тайна,какво каза по-различно от това,като ме повтори отново с думите си :"тя си знае,че е слаба"? И к'во ? Да си слаб,не е ли проява на характер? Значи,че е слабохарактерна! Тая дума да си я чувала? Или по-точно кв'и ми ги дрънкаш?
И да - тя си мисли,че по тоя начин,като се прави на "играчка в ръцете му" проявява именно характер; че именно за този и вид държане, "че на всяка цена би му се пуснала" си е проява на характер,на човек който не мисли трезво и човек който се подава изцяло на страстите си,за които може и да съжалява после. Та, кой прави некадърен анализ? Изключително ти. Аз не говоря празни думи.

"Щипване по бузката" е нещо ...

Ти мъж ли си? Колко мъже си ощипала до сега по бузката? Колко от тях реагираха в потрес? От къде съдиш за "малкото и братче" ? Алооо? Какво братче,те гони бе? От къде знаеш,че няма различни мъже? От къде изобщо знаеш,че НЕЙНОТО момче,ще реагира в потрес?! От къде изобщо си вадиш изводите?!? Колко опит има на дъното?

А за това с паласките...

Паласките - къде видя шега? Може да го изненада по този начин като му мине зад гърба и го пипне там. Мен са ми го правили много момичета. Дори са ми го правили момичета,които "уж си имат гаджета", но просто имат интерес към мен и така показват намерението си. + това го казах категорично,ясно и точно - това място възбужда. Това е интимна зона там.Може да го пипне там дори когато е пред него/до него... Това също съм го изпитвал,и е много възбуждащо,защото там има едни нервни окончания,които като ги пипне човек... ии "ухаа!". Тъй,че не дрънкай отново щуротии,моля. И пак ще те питам: колко мъже пипна там? Колко мъже реагираха странно и по какъв начин ? Ти мъж ли си? От къде знаеш,че на нейното момче, няма му хареше? От къде знаеш изобщо, какво точно харесват мъжете? Брей... Ти ше се окажеш,жена спала с над 100-тина мъже и вече си развенчала мъжката тайна бре! Въййй!

Абе хора,имам чувството,че за вас има някакви "бариери на възприятия" относно тялото на хората?! Алоо? В 21 век ли сме или, ще се правиме на "хора в потрес" и т.н. Абе... хахаха.. смешна история.

п.п.: ей,аре само да не говорите някои неща,дето не ги разбирате.По-добре си замълчете.

И не мила, не го сънувам това умение, аз съм господар на това умение,защото съм го развил в себе си. И ти можеш.Просто не обръщаш достатъчно внимание на тялото и емоциите си.

MasOyama
03-14-2014, 15:48
нео от матрицата тва с паласките звучи мноо гейско :smt023 съгласен съм за гърдите примерно или врата,ама паласките :?:

Justwickeds
03-14-2014, 15:58
"Абе хора,имам чувството,че за вас има някакви "бариери на възприятия" относно тялото на хората?! Алоо? В 21 век ли сме или, ще се правиме на "хора в потрес" и т.н. Абе... хахаха.. смешна история."

Пак ще се повторя. И още мноогоо пъти ще го направя,ако трябва. Абе,честно... кв'и са тия изкривени възприятия ?

Кое е гейското? Ти мъж ли си,жена ли си последно? Какъв си? Ако си мъж, кой те пипа там? Жена или мъж? Пипали ли са те там, харесало ли ти е? Тук става въпрос за --> ЖЕНАТА --> МЪЖА. Луди хора. По-точно,деца. Било гейско да те пипа жена!!! Това е най-голямата простотия която съм чувал някога. + това като те гледам тебе,се страхуваш от момчетата и не приемаш обратните. Значи си дискриминационен тип. Отричаш себеподобните си.

Зигмунд Фройд...казва....че хора... които говорят за нещо,че е "гейско" и се притесняват от това, и се нервират от това --> говори,че ги е страх че те МОЖЕ БИ СА С ГЕЙ наклонности. Може би се притесняваш,че можеш да станеш гей? И че могат да те нарекат - гей? Хааа!!! Така че..ти какъв си/каква си последно? :D :D :D

girlwithblueeyes
03-14-2014, 16:02
Щипане по бузата ?

:lol:

Успех на момичето ако тръгне да го възбужда по тоя начин.

Justwickeds
03-14-2014, 16:05
Щипане по бузата ?

:lol:

Успех на момичето ако тръгне да го възбужда по тоя начин.

Maлоумен отговор,след малоумен отговор.
Горе ясно казах: навлизане в интимната зона. Езика на тялото. Чувал/а ли си за езика на тялото изобщо,та дрънкаш? (къде съм казал,че ще го възбуждаш с това?! Мълии ..). Това е за да му покажеш,че имаш някакви наклонности. Това са сигнали бе хора... СИГНАЛИ! Демонстрация,чрез езика на тялото. Гледате,че един човек: "казал нещо, критикувал ме" и айде и вие да се изкажете компетентни, да се хванете на хорото.Само,че не четете това което пиша. Пичове им викам аз.

п.п. абе честно,тука дечурлигата сте много зле. Уж сте разкрепостени тва онова...

MasOyama
03-14-2014, 16:10
"Абе хора,имам чувството,че за вас има някакви "бариери на възприятия" относно тялото на хората?! Алоо? В 21 век ли сме или, ще се правиме на "хора в потрес" и т.н. Абе... хахаха.. смешна история."

Пак ще се повторя. И още мноогоо пъти ще го направя,ако трябва. Абе,честно... кв'и са тия изкривени възприятия ?

Кое е гейското? Ти мъж ли си,жена ли си последно? Какъв си? Ако си мъж, кой те пипа там? Жена или мъж? Пипали ли са те там, харесало ли ти е? Тук става въпрос за --> ЖЕНАТА --> МЪЖА. Луди хора. По-точно,деца. Било гейско да те пипа жена!!! Това е най-голямата простотия която съм чувал някога. + това като те гледам тебе,се страхуваш от момчетата и не приемаш обратните. Значи си дискриминационен тип. Отричаш себеподобните си.

Зигмунд Фройд...казва....че хора... които говорят за нещо,че е "гейско" и се притесняват от това, и се нервират от това --> говори,че ги е страх че те МОЖЕ БИ СА С ГЕЙ наклонности. Така че..ти какъв си/каква си последно? :D :D :D

значи извинявам се , не помислих и се изразих грешно. всеки като индивидуална личност си има предпочитания за цвят,тип обличане и т.н. абе схвана :smt023 и оттук следва че и при секса е така при хората. примерно теб явно те кефи да те държат за паласката като жена , тоест да се чувстваш женствен какъвто си :smt023 или да ти бъркат с пръст в дупката на гъза явно е невероятно изживяване за теб :smt023

мен ме кефят по мъжки работи примерно адски много ме кефи да ме целуват или лижат по врата или гърдите , или ме кефи като чукам някое момиче мисионерската да си заключи краката на задника ми и да натиска :smt023 теб обаче от другата страна те кефи да те натискат с вибратор в гъза :smt023 виж имаше една такава тема , посети я , ще ти е много интересна 8-) 8-) 8-)

MasOyama
03-14-2014, 16:11
не ме кефят гейовете и ме отвращават да тъй е , по твойта логика като видя едно лайно на земята трябва да го обичам , в противен случай и аз съм лайно :?: виж колко си тъп бастун 8-)

Justwickeds
03-14-2014, 16:17
Уауу! Егаси подробностите даваш. Браво. Да ти ръкоплясам ли колко си несъзнателен сега? И изобщо, на кой му пука, какво харесваш ти? И като гледам,много ти е развинтено въображението - вибратори,гъзове,пръстове. Ти действително си с гей наклонности. Пък и тея неща "дето ги обичаш с жените" май само си ги мечтаеш все още. А това лайно на земята,е там просто защото е там. Теб някои пита ли те какъв си? Кой се интересува?
Ти сам се самоизтъкваш без изобщо да те е питал някои.Това говори,че те е страх от частта да те нарекат гей. Само това доказваш с приказките ти. Това по-горе,беше твоята защита,която прозира от всякъде колко те е страх,всъщност. Тоест за това и бързаш да се похвалиш колко си "важен" и какво "обичаш" (нещо което никой не засяга тук) и бързаш да се защитиш.

Както и да е, репортвам ти мненеито,защото считам,че ме обиждаш, което на практика си е така. Това показва,че си и един пубертер,който е доста изнервен.

п.п. нямам намерение да спамя повече в темата на момичето; доказах си гледните точки; с пубертети няма да се занимавам повече;

просто чета извратените теми и желания на такива като тебе и констатирам , тъпанарев :smt023

питай майка ти дали ги мечтая 8-) ама да не останеш учуден и леко смутен :smt023

знаеш ли кой репортва мнения :?: тва досущ като ИЗКАЗВАНКА НА ГОСПОЖАТА В УЧИЛИЩЕ , хомяците го праят тва , дето не могат да се защитят сами а викат други , демек госпожата да им решава проблемите

смуче ли ти се :?:

А това е отчаяния отговор, на несъзнателния човек дами и господа,който се опитва да се защити ..някак си... Но освен да говори цинизми и да се изказва като селски простак,нищо друго не може да направи.Защото е слаб, защото такава е природата му. Не бъдете глупави като него.Благодаря.

MasOyama
03-14-2014, 16:21
просто чета извратените теми и желания на такива като тебе и констатирам , тъпанарев :smt023

питай майка ти дали ги мечтая 8-) ама да не останеш учуден и леко смутен :smt023

знаеш ли кой репортва мнения :?: тва досущ като ИЗКАЗВАНКА НА ГОСПОЖАТА В УЧИЛИЩЕ , хомяците го праят тва , дето не могат да се защитят сами а викат други , демек госпожата да им решава проблемите

смуче ли ти се :?:

MasOyama
03-14-2014, 16:32
Мухахах сега ти изчетох и другите постовете и ся ям замалко да се задавя да ми влезе в кривото гърло :-s мноо ме забавляваш разбери по голям бастун от тебе не бях виждал отдавна 8-) мноо си изсухлен продължавай все така да пишеш с такъв стил тип -хомо бандит- 8-)

anonymous708973
03-14-2014, 17:50
Не разбираш. Прочети ми пак поста. Авторката НИКЪДЕ не казва и не мисли, че проявява характер. Съгласна съм с останалата част, която каза ("ще си му като играчка в ръцете. Ти за такава ли се смяташ,за играчка? Жалко,наистина жалко. Но фактора: "подценявам се" е винаги на лице. Хората сме толкова несъзнателни."), само казвам, че тя вече я знае.

Идеално знам какво е език на тялото и нещо повече - знам как да го използвам.
Просто изказвах лично мнение, че твоето мнение не струва. Не означава, че съм развенчала мъжката тайна - означава, че по МОЕ МНЕНИЕ и според МОЯ ОПИТ, да щипнеш мъж по паласките или бузките е дебилно. Това не са единствените начини да му навлезеш в "интимното пространство", нали така? Просто смятам, че има много по-добри, които много по-успешно ще провокират сексуално желание.
Вратът, ушите, гърдите са много по-ерогенни зони от паласките, извинявай. Дланите, пръстите... има много начини да докоснеш небрежно тези зони. Лично аз смятам, че са далеч по-добре от това, което ти предложи. Не ми обяснявай, че не разбирам концепцията само защото не съм съгласна с примерите ти. Доста от нещата, които изписа, звучат все едно претендираш да откриваш топлата вода - еми, сори, отдавна е открита. "Чували ли сте за ЕЗИК НА ТЯЛОТО... това са сигнали, СИГНАЛИ!" WOW. Изненада. Просто има по-добри от тези, които предлагаш. Да, помагаш наистина, щото авторката наистина не е в час, верни са нещата, но недей с това самочувствие, че другите не разбирали.

girlwithblueeyes
03-14-2014, 18:12
Justwickeds

Бузата е последното място където ако го докоснеш един мъж ще се възбуди . Повечето мъже и като цяло хората свързват пощипването на бузата доста по различно от сексуален намек . В обкръжението си имам основно мъже и досега не помня някой да е споменавал че се възбужда когато го пощипват по бузата . Дори не съм и попадала на статия из интернет и списания ,че бузатa може да се счита като ерогенна зона . Смешно е да раздаваш квалификации на хораат тук на теб, не ти и ясно май, май ,че това е форум в който главно пишат пубертети . Ти като искaш да си пишеш с възрастни ,и зрели хора има други форуми за тази работа . На 29 години голямата претенция обаче се апострофира s 15 годишни деца .

anonymous708973
03-14-2014, 18:22
апострофира*, Мони, иначе съм съгласна.

girlwithblueeyes
03-14-2014, 18:23
Дам мерси за корекцията :)

Justwickeds
03-14-2014, 18:40
Не разбираш. - Напротив,напротив.Разбирам много добре. И също така разбирам,че хич не ме разбираш и не вникваш в това което пиша. Разбирам също така и че си противоречиш.

Авторката НИКЪДЕ не казва и не мисли, че проявява характер. - Не мила моя. Тук не става въпрос,че МИСЛИ.Става въпрос,че тя вече го е проявила.Тва дето прави тя - е проява на характер. Всичко което е направила до тук,до тоя съществен момент за да пише във форума, е проява на характер. Тя вече дори го изживявва това,че "би би била играчка в неговите ръце". Казвам,че е слаба и надута именно заради това,че се е подала на чувствата и емоциите си,заради които най-вероятно ще страда един ден, и най-вече защото си съсипва бъдещето,заради едно необмислено решение: да си начеше крастата: секс,секс и още секс. А само ако знаехме,колко сме несъзнателни по отношение на секса! Секса е едно от най-неконтролируемите неща,категорично несъзнателно.Защото превръща хората като животните. Т.е. животинското се проявява,вместо човешкото,вместо разума.И не само! Както и да е,не би ме разбрала и грам за какво говоря.Ако ме разбираше,точно за това нямаше да ми се запеваш и грам. Но все пак, искам да те убедя в нещо,което го имам в опит, и съм чел научни статии и не само - експериментирал съм,за да твърдя че съм прав.

Ето ти и противоречието: "Съгласна си с останалата част от това което съм казал" но в същото време твърдиш,че "не анализирам правилно" и че "моето мнение не струва". Е тогава,защо си съгласна ? :D Виждаш ли как си противоречиш,ама яко ? Пък и не ме разбираш изобщо какво искам да кажа. Сега ще ти кажа,защо:

но първо: да твърдиш,че "Идеално знам какво е език на тялото" и как да го използваш,отново е противоречие и е трагично смешно.Трагично смешно. Пример за това мога да дам,че един мъж може би го сърби отзад на врата. Ти в претендиращата на "идеално знам какво е език на тялото" може би ще кажеш,че този човек ЛЪЖЕ за това което говори в момента,защото "познаваш езика на тялото" и знаеш,че този жест означава: "човека лъже,щото като лъже там се появяват едни нервни окончания". И кво? Човек нищо,никога не знае идеално.Нищо. Най-малкото,не познаваме себе си.Oще хиляди примерми мога да ти дам като тоя... пример със скръстени ръце/ама го боли корема,а не е отбранителна позиция и т.н. Но кв'ото и да ти дам само ще откриеш,че нищо не знаеш и не познаваш.Дори експерти които се занимват дълги години с това,често пъти грешат. И не само -->

И противоречието ти идва от това,че казваш,че "Знаеш как да го използваш" - Алоха, ако беше толкова "Знаеща" нямаше да предлагаш тези безсмислени думи: "да предизвика сексуално желание у него" и нямаше да предлагаш момичето да го ГЕПИ за "врата и гърдите" (което в случая изобщо не е уместно,на такава опознавателна среща, с цел да си покаже намеренията момичето без да се стига "до секс" на момента), нито пък да го "държи като малоумна за дланите,просто щото иска ДА ПРИВЛЕЧЕ СЕКСУАЛНОТО В НЕГО" - виж само какви глупости пишеш. Къде видяхте да пиша:СЕКСУАЛНО бре дейба ? Ако беше прочела правино, нямаше да кажеш това,защото аз имам съвсем съвсем друго в предвид! И пак ще ти кажа: не разбираш концепцията,именно поради противоречията по-горе. И отново не четеш,това което пиша.Пак си дрънкаш твоите щуротии. Това което искам да кажа с примерите по-горе, е само с цел да си покаже намеренията момичето. Пък от там на там,те знаят какво да правят. Просто ги дадох като ПРИМЕР с цел навлизане в интимната зона,нищо повече. После каквото ще става,ще си го покажат и двамата. Тук моята цел с примерите,не беше ВЕДНАГА ДА МУ ПОКАЖЕ: "Ей ше прайме секс, тва искам!". Тук не става въпрос ЗА ВЪЗБУЖДАНЕ. Ахх,кво мръсно подсъзнание имате. Виждаш ли сега, как не си ме разбрала? И не само! Това,че го смяташ ЗА ДЕБИЛНО --> си е лично твое мнение. Това е в твоята глава. Не и в моята глава. Не и в главата най-вероятно на много мъже. Това само показва,колко си ограничена във възприятията си. Това означава, че се отъждестяваш с някаква си дума: "дебилно". Разшири кръгозора на възприятията си. И НЕ САМО! Мога да те критикувам още. Но е безсмислено. Мисля,че казах главното.

Къде се изтъкнах,че откривам топлата вода? Някъде казах ли го? Щом ти го казваш,и щом ти е минало през главата говори само едно - че в момента ТОЧНО ти се опитваш,да се самоизтъкнеш че "си открила топлата вода и че моето твърдение е погрешно". Тоест в случая, ти си вдигаш самочувствието тук,пред всички.

И не го казвам със самочувствие, а просто ХОКАМ хората. И не от чувство за собствена значимост (както ти в момента се изяви,само и [u]само и само за да защитиш компетентното си мнение,даде един тон недомислени до край добре неща) а просто защото обичам да помагам и винаги давам най-точния израз на нещата. И просто защото ми е кеф. Кеф ми е. Важността за мен,отдавна отмина.Ако исках да бъда важен,с това знание което предлагам тук,изобщо нямаше да пиша в тоя форум. Изобщо нямаше да се занимавам с интернет.Просто ми е интересно и толкоз. Ти що го правиш? За да се почувстваш значима,барем тука ти "свирне" и на тебе някое момче. :D ? Или завържеш публика?

Сега,ще е добре ако си разбрала,че не си права.И колко не вникваш в писанията на хората.

anonymous708973
03-14-2014, 18:48
[Това което искам да кажа с примерите по-горе, е само с цел да си покаже намеренията момичето. Пък от там на там,те знаят какво да правят. Просто ги дадох като ПРИМЕР с цел навлизане в интимната зона,нищо повече.

Аз направих същото. Прочети ми първото удебелено изречение - "Това не са единствените начини да му навлезеш в "интимното пространство", нали така?" А сега си прочети твоето последно от цитата. Е, сериозен ли си?!

Не съм аз тая, дето влиза и пише една камара, отхвърляйки всяко чуждо мнение, за да се направи на значима. Нямам нужда никой да ми свирка от доста време :)

Един мъж и едно момиче досега ти казаха, че идеята с щипването на паласките е глупава. Ти си знаеш твоята - ама окей, да кажем, че е въпрос на възприятие. Ако толкова разбираше от език на тялото, щеше да знаеш колко небрежно могат да се докоснат и врат, и гърди, и длани, така че да не е "малоумно" (дам, можеш да си разшириш кръгозора). Едно от най-добре действащите неща, които са ми правили, е било масаж на раменете - супернепринудено, показващо интерес и суперсекси. Не можах да си избия ръцете му от главата си. На същия този човек му се заиграх с пръстените - казвал е много пъти, че в тоя момент е усетил, че имам интерес. Да ти кажа... бая добре е подействало.

Това, че не го разбираш, не значи, че трябва да го отхвърлиш.
И трябва да имаш самочувствие, за да ХОКАШ, драги.
Този спор е безсмислен. Нека авторката прочете мненията и си направи сметка кое би могла да използва без да изглежда нагласено и неудобно, защото това се усеща, а пък и е най-важното всъщност да разбере какво да прави.

Justwickeds
03-14-2014, 18:56
Много погрешно поведение: "да имам самочувствие да хокам". Това е изцяло погрешно. Самочувствието е лош съветник. Трябва да се полагат постоянни усилия,егоманията да изчезне.Явно при теб не работи. Но аз съм смирен и те разбирам. Аз не тръгвам със самочувствие,точно това не можеш да разбереш,защото смяташ че това което ти казвам тук те обижда,защото се смяташ за много важна. Аз не смятам постъпките на хората за важни. Но ти го правиш. Просто се опитвам да ти покажа,че грешиш.Сърдиш се на хората, когато смяташ, че постъпките им са важни. Аз вече не смятам така.

И ти пак не ме разбра.

Всичко започна от тук,че момичето не знае КАК ДА МУ ПОКАЖЕ,че иска да си имат нещо. Аз предложих това,че минавайки покрай него,когато се засичат... може да започне с--> "намигване с окото" и т.н. Може да го тупне по рамото минавайки покрай него,просто за закачка. Може да го изненада отзад като го пипне по паласките. Може с ръцете също така,да мине отзад зад него и да му закрие очите. ТОВА Е ! ТОЛКОВА ЛИ НЕ ГО РАЗБРАХТЕ ? Вие наистина сте малоумни. Просто предложих старт на момичето,вие НАПРАВО СЕ ХВЪРЛИXТЕ ДА ПРАВИ СЕКС МОМЧИЕТО. Ейййй.. сега кой е дебил? :D :D :D

"Един мъж и едно момиче досега ти казаха, че идеята с щипването на паласките е глупава. Ти си знаеш твоята - ама окей, да кажем, че е въпрос на възприятие. Ако толкова разбираше от език на тялото, щеше да знаеш колко небрежно могат да се докоснат и врат, и гърди, и длани, така че да не е "малоумно"

както казах и по-горе--> това си е твоето виждане на нещата,твоето мнение.Това е вече мнението на един мъж и едно момиче. Но не и моето мнение,не и мнението на момичетата които са ми го приложили,както и аз съм приложил. Но това е ...друг въпрос. Не започнахме ли от там, как тя може да МУ ИЗКАЖЕ НАМЕРЕНИЕТО СИ? Пак не ме разбираш и пак си дрънкаш твоето.

Това не са единствените начини да му навлезеш в "интимното пространство", нали така?"
Да,но тук започнахме от това,че тя търси начин как да си покаже намерението. Да,и това което ти каза също е вариант... но какво значение има? Защо трябва ДА СПОРИШ С МЕН? Ти завърза целия спор,като каза че "моето мнение не струва" и също така,твърдиш че си съгласна. И просто искам да ти покажа,колко си противоречиш..от там на там си разбирай как искаш нещата. Пак не четеш какво пиша. Боже...

п.п. Ако ще го обръщаме на спор, айде да го обърнеме на лично съобщение? Нямам намерение да спамиме темата на момичето,за щяло и нещяло. Какво ще кажеш/кажете?

Хъх. Между самочувствие и егомания има огромна разлика о.О

Напротив,разлика няма.... оф повече няма да се обяснявам.

Това,че моето мнение няма "да свърши" работа отново е в твоята глава и твоите възприятия,защото ПАК не вникваш в това което пиша.

anonymous708973
03-14-2014, 18:58
Хъх. Между самочувствие и егомания има огромна разлика о.О

Да,и това което ти каза също е вариант... но какво значение има? Защо трябва ДА СПОРИШ С МЕН?

ЗАЩОТО изказах мнение, че твоето предложение няма да свърши работа. Защото смятам, че е по-скоро ПРИЯТЕЛСКА ЗАКАЧКА, а тя не иска това. Защото за момчетата, с които съм говорила, а аз съм предимно в мъжка компания, това е все едно да му каже "ооооой, колко си сладък" с интонацията, с която би го казала на бебе пинчерче на улицата. От момче на момиче е едно, но в обратната посока нещата трябва да са много премерени и право в целта. И това не значи да му се нахвърли да правят секс.

Fisherman
03-14-2014, 19:06
носферату сигурно си много смешен на живо

girlwithblueeyes
03-14-2014, 19:06
Потупването по рамото също се води за вид приятелска закачка . Нямащо нищо общо със желанието за съблазън и нещо повече извън френдзоната . Така че пак говориш глупости .

Justwickeds
03-14-2014, 19:09
Потупването по рамото също се води за вид приятелска закачка . Нямащо нищо общо със желанието за съблазън и нещо повече извън френдзоната . Така че пак говориш глупости .

Абе вие,за привличане на внимание чували ли сте? ... Така,че ти говориш глупости.

girlwithblueeyes
03-14-2014, 19:11
В случая привличането на вниманието когато искаш нещо повече от приятелско отношение с някога потупването по рамато е последното нещо което би го наракарала да разбере намека . А и не става дума за деца по на 12 години все пак .

Justwickeds
03-14-2014, 19:13
Ей вие сте опасни. Като искаш да привлечеш вниманието на някои,кой е най удобния начин за навлизане в личното му пространство? Да му кажа здрасти, да го хвана за ръката...да му потупам рамото... какво? Това са просто ПРИМЕРИ,като се види с него... какво може да направи,първоначално!Т'ва ми беше идеята. Закачакта за рамото,може да стане докато си говорят. Това е с цел, да се покаже, близостта помежду им. Или по-скоро,това,че тя се докосва до него - може да значи нещо за момчето! ......... Просто дадох примери,какво да прави. Толкова ли е "лошо". Въйй.. Защото тези неща могат да се повторят в по кратък интервал от време. Целта е,показване на някакво намерение за близост. Т'ва е. И е важен елемента: повторение.

Какво се случи с този форум.........все по-зле става, вече няк'ви тролове от Матрицата има.

Платен провокатор!

А, ето това, ако го беше уточнил, нямаше да стигаме до такива спорове. Дойдохме си на думата!

+++ Ей тв'а е.Благодаря ти,и пак прощавай ако има нещо.

chushkopek
03-14-2014, 19:47
Какво се случи с този форум.........все по-зле става, вече няк'ви тролове от Матрицата има.

DisappointedDreamer
03-14-2014, 19:49

8-)

anonymous708973
03-14-2014, 20:16
Ей вие сте опасни. Като искаш да привлечеш вниманието на някои,кой е най удобния начин за навлизане в личното му пространство? Да му кажа здрасти, да го хвана за ръката...да му потупам рамото... какво? Това са просто ПРИМЕРИ,като се види с него... какво може да направи,първоначално!Т'ва ми беше идеята. Закачакта за рамото,може да стане докато си говорят. Това е с цел, да се покаже, близостта помежду им. Или по-скоро,това,че тя се докосва до него - може да значи нещо за момчето! ......... Просто дадох примери,какво да прави. Толкова ли е "лошо". Въйй.. Защото тези неща могат да се повторят в по кратък интервал от време. Целта е,показване на някакво намерение за близост. Т'ва е. И е важен елемента: повторение.

Платен провокатор!

А, ето това, ако го беше уточнил, нямаше да стигаме до такива спорове. Дойдохме си на думата!

MasOyama
03-15-2014, 08:58
носферату сигурно си много смешен на живо

едно нещо е сигурно на този свят , че няма нищо сигурно , ухаткарев :smt023

аз съм един от малкото примери на този свят че съм напълно непредвидим и при мене има само питанки

сигурно ще ти се усмихна приятелски , сигурно голямата ми ръка ще се устреми към главата ти и сигурно ще спре плътно в носната ти кухина , все много несигурни,или пък сигурни работи , кой знае 8-)