View Full Version : Секс без презерватив
XsherminatorX
03-12-2014, 17:06
Здравейте, аз съм на 18 години и имам приятелка на 16. Тя страда от някакво заболяване (не съм сигурен за името) и никога не е имала цикъл. С нея водим полов живот, винаги с презерватив. Не са ставали гафове. Тя ми каза, че най-вероятно, никога няма да може да забременее, макар че докторите не са 100% сигурни. Ние въпреки това се предпазваме, но ми е интересно, дали според вас, ако го направим без презерватив има някаква, макар и малка, опасност от забременяване. Не мога да я попитам, нито някой друг. Това е причината да пиша тук. Благодаря предварително. :)
RapExotic
03-12-2014, 20:49
Най-вероятно не може, защото яйчниците и не действат правилно. Би трябвало лекарите да и поставят диагноза и да я посъветват как да процедира при полов акт.
Щом няма цикъл няма как да забременее реално.
baby_baby
03-13-2014, 10:19
Сиг няма да забременее но по-добре си го правете с презерватив но най-добре я попитай няма нищо лошо
най-вероятно няма как да стане бебе, но това не значи, че може да спрете да ползвате кондоми ей така...ако все пак тя е съгласна и иска да продължите без, задължително ти трябват подробни изследвания на тебе, защото при някаква инфекция/ болест има голяма вероятност да съсипеш и малкия и шанс да има дете...
XsherminatorX
03-13-2014, 17:57
Благодаря ви :)
Justwickeds
03-13-2014, 18:31
Здравейте, аз съм на 18 години и имам приятелка на 16. Тя страда от някакво заболяване (не съм сигурен за името) и никога не е имала цикъл. С нея водим полов живот, винаги с презерватив. Не са ставали гафове. Тя ми каза, че най-вероятно, никога няма да може да забременее, макар че докторите не са 100% сигурни. Ние въпреки това се предпазваме, но ми е интересно, дали според вас, ако го направим без презерватив има някаква, макар и малка, опасност от забременяване. Не мога да я попитам, нито някой друг. Това е причината да пиша тук. Благодаря предварително. :)
Taка,да обсъдиме възможностите:
но първо... Викаш: "не са ставали гафове" - какви гафове? Скъсан презерватив? Споко, случва се. От туй няма да стане белята. Повярвай ми. Първо,че се усеща,второ че тебе като те гледам си бая настръхнал в това отношение тъй,че няма нищо страшно.Т.е. внимателен си съдейки по написаното.
"Докторите не са 100 % сигурни" - първо не знаеш какво е заболяването и си вадиш изводи<-- недей така!; второ: не били сигурни докторите; е аз питам сега - "Кви аджеба, са тия доктори бе?!". Уж напреднала медицината. Трябва да сте абсоютно сигурни. И друго: шанс винаги има за всеки, това с медицината на майтап го казах, за това съветвам тебe, и най-вече приятелката ти** особено, психически и физически да се подготви за това,че може би ще си има дете. Т.е. говоря така,защото хем е напреднала медицината, хем тези неща с "тея проблеми" често са още от зародиш. Някои деца, докато се развиват, някои хормони и разни вещества не им достигат и почват да се "теглят" от други места ( в случая на приятелката ти я е ударило в най-ценното място - да дарява живот ); други ги ударя в мозъка - парализирани са,не могат да говорят и т.н.; но се учат - и успяват ! Т.е. има шанс винаги.
Принципно, ако от половия ти орган тече/пуска много пемза (само не ми казвай,че не знаеш какво е това) - не съм на 100 % сигурен дали не може да стане нещо. Въпреки,че от опита си (понеже на мен ми тече много пемза винаги) не съм имал проблеми до сега. Т.е. не съм напомпал на някоя жена дете :D... Другото вече си го знаеш: контрол върху еякулацията ... контрол....контрол.. Т'ва е.
И не го плашете моля с болести и т.н... сигурно това може да се окаже и първото му момиче. Пък и ако не е, от къдете ВИЕ ЗНАЕТЕ,че той е имал БОЛЕСТИ преди това... и от къде знаете,че ако и прехвърли нещо като болест/инфекция ще "има голяма вероятност да съсипеш и малкия и шанс да има дете.."
Защо дрънкате все най-лошото ? Вместо да кажете нещо позитивно. Черногледство братле...
Успех пич,искрено ви желая късмет на вас като двойка.
аз не разбирам защо не я попиташ при положение че сте си близки водите полов живот и тн..
Щото се притеснявал... глупости. Човек от нищо не трябва да се притеснява. Особено когато иска нещо. Аз това намекнах по-горе --> да говори с нея и да се подготвят. Повече от това на къде да му даваме съвети? Излишно е.
krissi_to
03-13-2014, 19:08
аз не разбирам защо не я попиташ при положение че сте си близки водите полов живот и тн..
Ами принципно не може да забременее, но когато го правиш без презерватив, просто не свършвай вътре и работата е чиста.
Можи да я пробваш отзад без но според мен както каза драйд сваршвай вън
Justwickeds
03-16-2014, 08:30
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/841/5vsc.jpg (https://imageshack.com/i/nd5vscj)
anonymous708973
03-16-2014, 08:37
Принципно, ако от половия ти орган тече/пуска много пемза (само не ми казвай,че не знаеш какво е това) - не съм на 100 % сигурен дали не може да стане нещо. Въпреки,че от опита си (понеже на мен ми тече много пемза винаги)
Абе... аз случайно поназнайвам какво е пемза и... ако наистина това ти тече от половия орган, те съветвам да се консултираш с уролог, евентуално и психолог.
https://www.google.de/search?q=%D0%BF%D0%B5%D0%BC%D0%B7%D0%B0&client=firefox-a&hs=DSo&rls=org.mozilla:de:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=3W8lU6jFAuiVywPriICwBA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=863&dpr=1 - Пемза.
Това, което ти имаш предвид, се нарича предеякулационна течност.
Авторе, посъветвай се с лекари дали можете да махнете презерватива, ако за това ви е зорът. А ако решите сами да го махате, не свършвай вътре въпреки диагнозата, че да не се окажете късметлии.
Justwickeds
03-16-2014, 09:01
^ @PinkPan7her както винаги,избързваш с мненията.Това,че някои термин го няма в интернета...не значи че го няма в учебници по Медицина и т.н.,след като живея със съквъртиранти от Медицинска. Браво,поне си се погрижила да погледнеш в гуугъл.Както вика Иво Сиромахов: "Който не го е страх,пита мъжа си,а не гуугъл". Психолог не ми трябва,определено. Май,че на теб ти трябва обаче да се съветваш с уролог и евентуално психолог,заради отношението ти към хората.Правиш се на мила,обаче отвътре много важна.Е не може да знаеш всичко.И аз не знам и си го признавам,а не споря като леке.И ти, в качеството винаги на спореща,ако искаш да спориш пиши на ЛС.
Само се заяждате,и за какво? Къв е смисъла? Странни хора. Тука,като дойде един нов човек,гледате на пух и прах да го направите.И обиждате по най-жесток начин. Т'ва отношение ли е? На това ли му викате приемственост? И е озаглавено: ТийнПроблем. И сте млади хора. Тук изобщо, ако става въпрос за морал,етика и изобщо: тийн отношение,не може и дума да става.По груби сте и от някакви хулигани! Отношението на всеки тук е ужасно. Може буквално,някои човек заради вас, да се обиди много на приказките ви. Това не е форум за решаване на проблеми,а за псуване на ляво и на дясно и адски грубо отношение,граничещо с насилие направо.Това си е жив тормоз.Т'ва не е нормален форум.Далеч от това е
Пфф.. дай да си излееме злобата в интернет! Юпиии! /Само дето при мене тоя номер не минава,и не може да ми повлияете по какъвто и да е начин.И това мен ме забавлява.Давай,спори. Винаги ще те оборя и винаги ще ме забавлява това.От спора се ражда - консенсус,точно както става и в Народното събрание по дебати по законопроекти.
anonymous708973
03-16-2014, 09:37
Ама каква злоба изливам, просто ти казвам, че като за човек, дето държи да помага, терминологията ти е грешна.
Ето, и аз ти помогнах - съвсем възпитано те поправих.
Хайде да не молим Калпазанката да идва да сподели къде в учебниците, аджеба, предеякулационната течност се нарича "пемза", което по моето скромно мнение (непроверено) беше тип варовикова скала. Вероятно повечето момичета знаят какво е пемза, защото го използваме да си трием петичките с него в банята, нямам нужда от гугъл, благодаря за загрижеността.
Не знам защо съвсем възпитаната ми корекция на неправилната ти терминология предизвика цяла пледоария по темата. Жестоки обиди? Какво насилие? Какъв тормоз? Вземи се в ръце, моля те. И не ми минавай с глупостите за тийнейджърството, след 3 месеца ставам на 20 :) Не е като да съм суперголяма, но отдавна не съм на 15 с криви хормони и светът да ми е виновен за всичко.
AnarchyBoy
03-16-2014, 09:49
Ина само да те питам, окей аз и Лина сме наивни, лапета, тъпи и прочие, но ъм нали знаеш, че нямам как 95 % от форума да грешим, че ти си злобна? Смисъл един, двама да го кажат, да кажеш, че е просто е така заяждане няк'во, но целия форум ти го казва, злобна си.. Изливаш адската злоба постоянно.. :)
И ти пак твърдиш - ама аз не злобея, е извинявай, щом всички го забелязваме или наистина си мега злобарката или масова психоза и халюцинации са поразили форумното пространство.
anonymous708973
03-16-2014, 10:09
Дефинирай ми "всички", защото много добре знаеш, че не си прав.
Неслучайно в София пропуснах да се видя с теб. Можеш да попиташ Плам обаче, сигурна съм, че тя ще потвърди колко съм злобна. Или Влади, Чачо, Илия, Маги, Мерилин, Зайчето, Naive..? Допълнително една камара потребители, на които съм помогнала относно въпроси покрай балове, кандидатстване в чужбина и т.н. Нали... 95% 8-)
Хайде сега прочети как поправих човека, дето претендира да дава акъл на малките, заблудените, недокоснатите от върховна мъдрост, влез наистина в ситуацията, виж му мненията и пак кажи.
Излизала му ПЕМЗА, моля ти се, от половия орган и така... отвисоко вметва "ако не знаеш какво е, провери", еми, давам му най-учтиво линк, за да се образова, че няма как варовик да му излиза от члена. Ако наистина може... вероятно ще е добре да се консултира с уролог (за да оправи проблема) и с психолог (за да излекува психическата травма). Как това е грубо, жестоко и не знам си какво? Сериозно, прочети ми мнението още веднъж.
След това си спомни как под снимка на непознато момиче в темата за снимки написа "Оле, колко си грозна". И се измъкна като пръдня (без извинение) от ситуацията с "Let the drama begin". И после ми кажи, че съм злобна.
AnarchyBoy
03-16-2014, 10:15
В темата за снимки беше ебавка и казах, че предизвиквам шитсторм нарочно! И бту успях, следващите 5 страници бяха брутален спам и хулене между двата фактора, които се образуваха...
А аз не говоря конкретно за това мнение, ми като цяло, злобееш и двамата знаем, че е така.
Ъм обаче ся не ми се спори, та си пиши там к'вото искаш, аз излизам ае ластик. ;)
anonymous708973
03-16-2014, 10:15
Е, че и аз нарочно му казвам да не дава акъл, като използва малоумна терминология, да не е без да искам :lol:
AnarchyBoy
03-16-2014, 10:20
Не не, ти се заяждаш, аз даже не бях отварял снимката, моето не беше заяждане, нарочно исках да ви покажа какви ОВЦЕ сте в тоя форум, казах ви го с капс лок и болд - ЩЕ ПРЕДИЗВИКАМ ШИТСТОРМ, след което с мънички букви написах, че е грозна и вие всички като едно добро стадо направихте темата мазало.. :) Ае ся верно ставам, буе! :D
Ина, що продължаваш да се занимаваш с тъпотии, мацко ? :lol:
AnarchyBoy
03-16-2014, 10:23
^ Каза елементарната селянка дошла у Софията "живот" да види, а бе да те питам не те ли гризе съвестта малко поне? Знаеш за какво говоря..
Оф затварям тъпия проблем деба! :D
Безскрупулна съм, така че си го изтълкувай сам, а ''елементарната селянка'', родена в град с много повече хора и възможности от теб (в Кюстендил черешите аз не ги броя за голяма възможност) , не е дошла за ''живот'' в голямото село. Аз живот си имах и преди това, и все още си го имам. Човек с развинтено въображение, куп лъжи, за които дори ''приятелката'' му разбра, голямо самочувствие с никакво покритие не мисля че може да е толкова надъхан, така че ще те посъветвам да се поуспокоиш.
edit:и няма да ти отговарям повече на тъпотиите, така че не се хаби излишно
Justwickeds
03-16-2014, 10:43
^ Каза елементарната селянка дошла у Софията "живот" да види, а бе да те питам не те ли гризе съвестта малко поне? Знаеш за какво говоря..
^Благодаря за подкрепата #AnarchyBoy. Няма нужда да се караме,и да спориме.Спорят само несъзнателните хора.
@ PinkPan7her Да,знам че това което правя е в графа: "непоискана помощ". Но просто,ми е кеф да помагам на хората. Аз никога не говоря напразно,никога не си позволявам да дрънкам празни приказки. Точността ми идва от опита,и проницателността която имам.Точка. Аз не съдя никой,а иронизирам хората,за да се видят отстрани.Запетайка.Аз харесвам това,което правя,просто защото го усещам,че мога да го правя и ми е част от характера. Tи също ми даваш АКЪЛ,нали така? Тогава какво лошо ИМА и аз да давам АКЪЛ? А бе? Ще ми забраняваш ли сега,щото си "от много време от форума".Ама моля ти се. Плюс това казах самата истина за форума, а и за самата теб: ти си злобарка.Аз поне това качество съм го отстранил преди много години от моя характер. Остави ме просто да бъда,и да помагам.Като не ти е приятно,не чети.
#Злобарка#Боб #Яжзоб #Зоб#ЯкоЗоб #notcooolforAgirlLikeyourself
п.п.: И вместо да попитате..абе защо тоя човек aджеба използва думи като: "Съзнателен живот" , "Настояще" , "Несъзнателен" , "Ума ви пречи" и т.н., вие продължавате да си сипите още злоба и още злоба. Ми,поздравления.
TheNormalGuy
03-16-2014, 11:02
Безскрупулна съм, така че си го изтълкувай сам, а ''елементарната селянка'', родена в град с много повече хора и възможности от теб (в Кюстендил черешите аз не ги броя за голяма възможност) , не е дошла за ''живот'' в голямото село. Аз живот си имах и преди това, и все още си го имам. Човек с развинтено въображение, куп лъжи, за които дори ''приятелката'' му разбра, голямо самочувствие с никакво покритие не мисля че може да е толкова надъхан, така че ще те посъветвам да се поуспокоиш.
edit:и няма да ти отговарям повече на тъпотиите, така че не се хаби излишно
Само аз ли виждам, че Анархито ви ебава всички с "голямото си его" ? Изумително е колко умело ви гаври всичките и после се депресирате за.. и вие не знаете какво.
П.П - А относно Пантерата не мога да кажа много, защото не я познавам, но е вярно че помага на много хора, просто в писането и се усеща една негативна емоция, и за това на повечето потребители прави впечатление, че е леко злобничка.
Анархито и той е голям непослушник на моменти ;д
kalpazanka
03-16-2014, 12:46
Така, и без да ме викате, цъфнах!
Засега ще се въздържа от триене, но ако решите да си ги мерите пак, ще има наказания!
Авторе, вземи уточни с твойта какво са й казали докторите, щото ако няма матка и влагалището завършва сляпо, няма как да има деца, обаче ако е някакво функционално нарушение, може да те изненада някоя овулация и да станеш татко на майтап.
djipsito
03-17-2014, 22:24
Авторе, вземи уточни с твойта какво са й казали докторите, щото ако няма матка и влагалището завършва сляпо, няма как да има деца, обаче ако е някакво функционално нарушение, може да те изненада някоя овулация и да станеш татко на майтап.
Може ли да й я отстранят толкова млада ? Матката де. И тя нали се самолекува до 25тата година на момичето, възможно ли е по-късно да започне да й идва ?
kalpazanka
03-18-2014, 10:18
djipsito, определено не си разбрала какво съм имала предвид. Визирах Майер-Рокитански-Кюстер-Хаузер синдрома.
Матка се маха, ако е имало индикации за това.
Не разбрах за кого става въпрос, та се самолекува до 25 години.
djipsito
03-18-2014, 10:58
Матката се самолекува докато момичето навърши 25, т.е всяка аномалия може да е временна и да се оправи от самосебе си.. Тва имах предвид. За това и питах ако сега не й е дошло, може ли след време да й дойде.
Колкото до другото, разбрах за кво говориш, просто ми беше интересно дали при толкова млади момичета може да се случи.
kalpazanka
03-18-2014, 11:00
За пръв път чувам, че матката се самоизлекувала до навършване на 25 години. Не вярвах, че точно от теб ще чета такива постове.
^Има възможност просто да не се изразява правилно с това "самолекуване", ама ако няма матка, няма как да се случи да забременее или ще е доста интересен медицински субект девойчето :D
djipsito
03-18-2014, 12:52
Ами повтарям думи на гинеколог, защото ми отказваха цитонамазка докато не навърша 25, поради тази причина. Накрая с викове и крясъци от моя страна ми каза да се съблека...
Ей сега вече се потресох. Смени си гинеколога по най-бързият начин.
Ей сега вече се потресох. Смени си гинеколога по най-бързият начин.
Тва и беше за оправдание като разбра чи са е изложила
kalpazanka
03-18-2014, 17:15
Ами повтарям думи на гинеколог, защото ми отказваха цитонамазка докато не навърша 25, поради тази причина. Накрая с викове и крясъци от моя страна ми каза да се съблека...
Цитонамазка знаеш ли от къде се взима?