View Full Version : Да му призная ли?
tHe_COolEst_GIrl
03-12-2014, 17:58
Здравейте! Харесвам едно момче, което е от класа и с което сме добри приятели и искам да му кажа, че го харесвам. В края на месеца ще ходим на зелено училище, а там ще има дискотека, смятам там да му кажа. Но той е много популярен и харесван сред момичетата. Освен това на Св. Валентин гаджето му го заряза, докато той беше на колене и й даваше подаръка си и сега е наистина наранен и ме е страх да направя някой гаф. Наистина държа на него и дори започваме да се сближаваме. Освен това си писахме веднъж и стана въпрос кой си харесваме. Той каза никой и започна да ме пита. Аз не му казвам и той ме тормози 2 часа да му кажа и затова искам да му призная. Постоянно се закачаме и шегуваме в училище. Според вас харесва ли ме и да му кажа ли, че имам чувства към него?
BlackEyedPeas
03-12-2014, 18:20
Не ти ли казахме, че ако темата е винаги една и съща да пишеш просто в старата? Не е нужно да правиш нови теми, тъй като целият форум те научихме. Да, той бил харесван от бившите ти приятелки в класа ти, които не можеш да траеш и той е спрял да ти обръща внимание, после пак ти обръща внимание, но бил хладен, сега вече било по-добре. Няма ли да се изясниш най-после с това дете, защото от половин година се чете само това. Така ще си и остане май накрая.
~LadyCrawley~
03-12-2014, 18:23
Това не бяха ли терзанията на тема "Може ли да ме хареса, ако по принцип се държи гадно с другите момичета?" И как разбра, че гаджето му го зарязало, докато той бил на колене?
RapExotic
03-12-2014, 20:54
Те са на по 12г. . За тях думата зарязвам има съмсем различен смисъл.
Кажи му и то още сега. Няма какво да овърташ до зеленото. Щом е толкова "популярен" може някоя друга да се възползва от него преди теб.
tHe_COolEst_GIrl
03-13-2014, 03:34
Това не бяха ли терзанията на тема "Може ли да ме хареса, ако по принцип се държи гадно с другите момичета?" И как разбра, че гаджето му го зарязало, докато той бил на колене?
Бяха на рожден ден на една съученичка и той и е дал подаръка си на колене, но тя го е зарязала пред всички. Една приятелка, която беше там ми разказа, той също, докато си писахме.
Те са на по 12г. . За тях думата зарязвам има съмсем различен смисъл.
Кажи му и то още сега. Няма какво да овърташ до зеленото. Щом е толкова "популярен" може някоя друга да се възползва от него преди теб.
Мислих да му кажа, преди да заминем на зелено, но мисля, че още е наранен, защото разни момичета са му задавали въпроси от рода на "Искаш ли да имаш гадже?" и той е отговарял "Не, защото не искам да нараня някой или тя мен, но в зависимост от кой може да направя компромис" Затова ме е страх да действам все още. Зеленото е след има-няма 1 седмица, освен това ние така и така се закачаме и шегуваме, така че може би може да се изчака :) Но ти благодаря за съвета, ако се отвори удобен случай, ще му кажа веднага :)
Янархия_съм
03-13-2014, 10:08
Изчакай зеленото и там го напий! ;-)
tHe_COolEst_GIrl
03-13-2014, 11:29
Изчакай зеленото и там го напий! ;-)
Точно това ще направя! :D
baby_baby
03-13-2014, 11:43
Кажи му нищо не губиш
tHe_COolEst_GIrl
03-13-2014, 12:23