View Full Version : Влюбвaния,с проблемa-нисък
Aз съм момче нa 13 години.Винaги излизaм с големи-около 9 клaс . Слушaм Метъл и хорaтa кaкто и aз стрaним един от друг. Постоянно гледaх кaк моите приятели си имaт гaджетa-и знaете нaтискaт се целувaт се .... - но нa мен не ми пукaше .
По едно време ми стaнa гaдно че съм сaмотен.Връсниците ми ме избягвaт и ме нaричaт джудже.Aз също ги избягвaм и не хaресвaм никой, но винaги си имa изключения. След време когaто игрaх нa компютaрa се зaпознaх с едно момиче . Знaм много зa нея рaзбирaм,че се зaбaвлявa кaто мен (много) . Обaче не сме се виждaли и тя не знaе нищо зa мен.Тя ми нaписa ,,искaм дa стaнем гaджетa в игрaтa" с товa мнение човек не знaе кaкво дa отговори.
Хорa имaм проблем нисък съм тя ми прaти нейнa снимкa нямa дa ме хaресa точно зaрaди товa мисля че нямa дa ме хaресa. Ето го брaт ми дядо ми бaщa ми все високи хорa сaмо единия ми дядо е нисък . Много я хaресвaм не знaм дaли ще ме хaресa . Aко съм по нисък от момичето тя нямa дa ме хaресa. Не знaм кaкво дa прaвя имaм чувството че ще си умрa сaм. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ ПИШЕТЕ !!!!!
ChristineV
03-12-2014, 19:39
Когато се опознаете и имате общи интереси,ръстта и външността като цяло няма да имат значение :)
shmatarok
03-12-2014, 20:12
Ако пушиш, спри цигарите.
Освен това си на 13, тепърва ще ставаш висок, споко. Всичките ми съученици до 15-16 години бяха по-ниски от мен, при това доста, в рамките на 1-2 години дръпнаха супер много и внезапно се оказах ниска, а съм 1,68 ;) Не се тревожи чак толкова, особено след като ти е заложено да си висок.
RapExotic
03-12-2014, 21:11
Колко си висок? Ако се сравняваш с деветокласниците е нормално да си по-нисък от тях, но за възрастта си се съмнявам да си чак толкова нисък.
Янархия_съм
03-13-2014, 10:50
Спокойно, тепърва ще растеш! Не бива да позволяваш ръста да ти стане комплекс.
baby_baby
03-13-2014, 12:43
Когато има любов ръста няма значение
Но това ващо не е любав първо се вижте на живо и тогава може да кажеш че е "любов"
цъкай си играта
не се занимавай с момичета
girlwithblueeyes
03-14-2014, 13:28
Вярваите си че няма значение .
Ще дойде момент в който и ръста и каквото се сетите ще има стойност.
Вярваите си че няма значение .
Ще дойде момент в който и ръста и каквото се сетите ще има стойност.
даа !
+1
И за ква любов говорите при положение, че те дори не са се виждали?
А към автора: В стария ми клас имаше едно момче, което беше суууупер ниско. Като се има предвид, че аз тогава съм била 155см, той беше по-нисък от мен. Това до 7ми клас (14 години). Сега, след две години, той е с две глави по-висок от мен, така че и той не вярваше, че може да порасне и т.н., обаче стана чудо и порасна 8-).
anonymous708973
03-16-2014, 08:47
Авторе, имах познат, който до 7-8 клас беше доста нисичък - 1.55-60. В 9-ти направо ахнах, като го видях - 1.75.
Сестра ми, дето е момиче, е пораснала с 14 см за последната година. През юни става на 15.
Спокойно. Ама спри тия цигари и простотии, че не си помагаш.
BeTheOne
03-16-2014, 09:11
Пич на 13 си - споко целият живот е пред теб.
Първо, това че има хора на твоята възраст, които си имат гаджета не означава, че всички на тази възраст трябва да имат.
Второ, това че слушаш метъл означава, че имаш интерес в определена сфера. Метълът с нищо не е по-различен от която и да е друга музика. Виж начина на обличане е друг въпрос. Можеш да си слушаш метъл, но да се обличаш с дрехи, с които да те възприемат нормално. За жалост обществото ни е такова, че по дрехите посреща и ако не си облечен според ограничените възгледи на хората, шанса да бъдеш отхвърлен е голям. Тъжно, но факт.
Не можеш да отбягваш вечно хората, трябва да се научиш да живееш с тях. Човекът е стадно животно - той има нужда от стадото. Това е дълбоко закодирано в нас.
Относно момичето. Това, че ти виждаш проблем, не означава, че има такъв реално. Вместо да се чудиш дали ще се получат нещата и дали ще те хареса, просто действаш и разбираш. Самият процес на чакане и чудене не води до нищо хубаво. Остави момичето да реши дали те харесва такъв, какъвто си.
Поздрави!
BeTheOne