PDA

View Full Version : Не ми се прави секс

Maketitaaa
03-13-2014, 14:45
С приятеля ми сме заедно от 11 месеца, но от скоро правим секс, правили сме го около 20 пъти, но мен така и не ми харесва, а и като стане дума за секс въобще не ми се прави, дали е защото не ми доставя удоволствиe.. или може да е от стреса и умората... искам да е ок, като слушам другите как правят по 2-3 пъти на ден.. а аз.... тъжно е. Той винаги много се старае преди да правим, ласки, пипане и т.н .. но все пак не е така да умирам от желание.. не знам нещо сбъркано ли има в мен...

Didko_Beats
03-13-2014, 15:16
дали е защото не ми доставя удоволствиe.. или може да е от стреса и умората... искам да е ок,

Не знам , това ти ще го кажеш 8-) ...

Може би просто това не е човека за теб :\

Rza
03-13-2014, 15:39
Няма привличане,режи :D

Eagle 123
03-13-2014, 15:54
В теб надали има сбъркано нещо, щом се чувстваш нормално здравословно и хормонално. Просто запитай се дали към този човек изпитваш истинска любов, чувства, дали наистина те задоволява той .. Ако всичко си е в реда на нещата, времето ще покаже дали сте един за друг :) Всичко хубаво и на двама Ви ;)

DisappointedDreamer
03-13-2014, 16:41
Аз пък ще ти дам друг съвет - стресът и умората наистина оказват огромно влияние върху желанието за секс. Ако наистина и двата феномена са присъствали често наскоро в живота ти, то надали не изпитваш любов или сексуално влечение към приятелят си.

Девствена ли беше преди тези 20 пъти? Защото и това оказва влияние върху удоволствието от секса, което изпитваш. Нормално е началото да не гориш от еурофория. Опознай тялото си сама или се опитай да го опознаеш заедно с приятелят ти и виж какво ти доставя наистина удоволствие.

Не на последно място - не очаквай приятелят ти да прави всичко. Всички се избиха да ти повтарят как в него е причината. Аз пък смятам, че трябва да положиш и ти малко усилия да забравиш за всичко, да откриеш какво ти харесва и да започнеш да го практикуваш с приятелят ти. Лежейки в една поза, на тъмно, докато той върши цялата работа е ясно, че няма начин да ти хареса.

Покажи малко усилие и желание от своя страна, тоест подходи по-добре към ситуацията.

RapExotic
03-13-2014, 16:52
Явно нещо те спира да се отпуснеш и да се наслаждаваш на удоволствието. Може и самият човек да не те привлича сексуално, въпреки че го обичаш, а може и нещо в теб да те подтиска. Не мога да те посъветвам да пробваш с друг, но пробвай да мастурбираш и да откриеш кое точно ти харесва в секса. След това го практикувай и с него.

sofie
03-14-2014, 09:31
Според мен между вас няма химия, за толкова много пъти едва ли всеки един от тях си била еднакво стресирана или изморена.

G3GaSa
03-14-2014, 09:40
По заглавието:
И на мен не ми се прави, ама изобщо.

girlwithblueeyes
03-14-2014, 13:44
Аз пък ще ти дам друг съвет - стресът и умората наистина оказват огромно влияние върху желанието за секс. Ако наистина и двата феномена са присъствали често наскоро в живота ти, то надали не изпитваш любов или сексуално влечение към приятелят си.

Девствена ли беше преди тези 20 пъти? Защото и това оказва влияние върху удоволствието от секса, което изпитваш. Нормално е началото да не гориш от еурофория. Опознай тялото си сама или се опитай да го опознаеш заедно с приятелят ти и виж какво ти доставя наистина удоволствие.

Не на последно място - не очаквай приятелят ти да прави всичко. Всички се избиха да ти повтарят как в него е причината. Аз пък смятам, че трябва да положиш и ти малко усилия да забравиш за всичко, да откриеш какво ти харесва и да започнеш да го практикуваш с приятелят ти. Лежейки в една поза, на тъмно, докато той върши цялата работа е ясно, че няма начин да ти хареса.

Покажи малко усилие и желание от своя страна, тоест подходи по-добре към ситуацията.

+1

Прекрасен коментар

baby_baby
03-14-2014, 14:17
От много работи може да не ти се прави не е само оо стреса и умората

Maketitaaa
03-14-2014, 17:24
Девствена ли беше преди тези 20 пъти? .

Да,бях девствена и той също.. Може ли да е предизвикано, ако не усещам удолоствие то секса.. Смисъл, ако ми харесва много ще го искам нали? ;dd

DisappointedDreamer
03-14-2014, 19:08
Може ли да е предизвикано, ако не усещам удолоствие то секса.. Смисъл, ако ми харесва много ще го искам нали? ;dd

Кое да е предизвикано?
Не разбирам какво искаш да кажеш.

G3GaSa
03-14-2014, 19:11
Kо-кО-РечЕ Ко?