View Full Version : леко тъжна
music_box
03-13-2014, 18:40
Здравейте! След дълги размисли дали да я пусна тази тема най-накрая се реших. На 18 съм и в момента завършвам. Вече започнах да се замислям колко бързо минава времето. Няколко години минаха ей така...Както и да е, исках да споделя факта, че още си нямам приятел...Когато другите момичета на моята възраст си говорят за гаджета имам чувството че съм от някакъв различен свят. Аз попринцип съм по срамежлива и не обичам много да говоря. Някак си се затварям в себе си. Нямам и толкова много приятели, даже никак. Единствената ми приятелка, която наистина обичам и уважавам живее в друг град, а това означава че и нямам с кой да изляза и да се забавлявам. Преди няколко дни се бяхме заговорили и тя каза че просто няма как да си имам гадже чак като стана на 25. Съгласна съм, но какво ли да направя? Бтв не си мислете че бързам, това не е така.
Ще се радвам да видя какво мислите.......:)
lamer4e7o
03-13-2014, 22:20
Ами не се затваряй в себе си, контактувай с повече познати и т.н. Не може от училище да нямаш няколко приятелки… странно ми изглежда това. Не мога да повярвам, че има човек, който да няма приятели. А това, което е казала уж единствената ти приятелка, е пълен булшит. Даже не мисля да го коментирам.
Ако плановете са ти да учиш някъде, след като завършиш, ти се отваря страхотен шанс да се запознаеш с нови хора (момичета и момчета) и от там всичко ще си дойде на мястото. Според мен. Успех!
RapExotic
03-14-2014, 07:09
Ще имаш. В днешно време за момичетата не е толкова трудно да си намерят гаджета. Само гледай да не се отдадеш на първия, който ти предложи само и само за да си с някой и после да съжаляваш.
харесва ми заглавието хаха
и аз бях като теб.Хванах си първото гадже на около 18.Само че не защото не можех до тогава,просто не исках.но на 18 реших че ми е време и се прецаках хаха.Има време за гаджета,не се безпокой.Излизай повече,намери си друга приятелка.Сега,след като завършваш,предполагам ще продължиш обучението си някъде другаде или пък може работа да започнеш.Ще намериш нови хора,търси си нова компания и излизай по-често.
Сега като влезеш да учиш студентка (ако смяташ) ще смениш средата и ще си намериш нови приятели.
Янархия_съм
03-14-2014, 11:11
Как пък го е изчислила, че точно на 25 ще си хванеш гадже? хахахаха, да не е медиум?
baby_baby
03-14-2014, 14:48
Ще имаш. В днешно време за момичетата не е толкова трудно да си намерят гаджета. Само гледай да не се отдадеш на първия, който ти предложи само и само за да си с някой и после да съжаляваш.
+++
xXxPETYAxXx
03-14-2014, 15:39
Приятелства си завържи, стани по-контактна личност. Гадже ще се появи, когато срещнеш някой, който да харесаш и той да хареса теб. Това обаче трудно ще стане, след като си толкова асоциална. :)
neveroqtnoribochetinqche
03-14-2014, 16:46
Не се притеснявайй аз съм на 22 брачедке и не съм виждал женска плът май ще се окажа като във филма 40 годишен девственикк толкова съм злее че искам да си прережа вените жените ме мразят само защото съм леко закръглен 1.67 120 декара толкова ли съм тлъст и гнусен за вас мили дами
Много ми е странно едно нещо..момичето пише,че е срамежливо,затваря се в себе си,а вие и давате съвет-Контактувай,прави нови запознанства,това много и помогна и тя се едно не го знае (това,което сте написали си е така,но..) ;д Аз бих попитал-Защо се затваряш в себе си,от къде идва тази несигурност,защо си така срамежлива и има ли причина? :)
Сама виждаш, че със срам нищо не се постига. Прави си изводите.
Много ми е странно едно нещо..момичето пише,че е срамежливо,затваря се в себе си,а вие и давате съвет-Контактувай,прави нови запознанства,това много и помогна и тя се едно не го знае (това,което сте написали си е така,но..) ;д Аз бих попитал-Защо се затваряш в себе си,от къде идва тази несигурност,защо си така срамежлива и има ли причина? :)
Няма значение защо е затворена и несигурна. Житейският и път и същността и са я направили такава. Ако тръгнеш с малко по-позитивна нагласа в студентските си години и леко се ъпгрейднеш света ти ще се промени. Не си го поставяй като фикс идея и не подръжавай на другите. Успеха при приятелството е да си позитивен, да се държиш приятелски с всички и да се интересуваш от другите (най-малкото от учтивост, разбира се).
И колегата по-горе е прав, за вас жените е толкова лесно да си намерите някой в днешно време, че понякога ви завиждам благородно :P .
FlowerOfTheSun
03-15-2014, 12:23
Знаеш ли и аз бях такава и дори на моменти все още съм. Но нещата се промениха малко по малко. Сега, ако смениш средата ще ти се наложи да излизаш повече, да вършиш много неща сама . Постепенно ще осъзнаеш колко лесно е станало да общуваш с хората и тази стеснителност ще намалее. Дори и да не се случи съм сигурна ,че все още има момчета ,които намират срамежливите момичета за сладки. Въпрос на време е , ще видиш (и то съвсем скоро :) )
Justwickeds
03-15-2014, 12:41
Не бъдете леко тъжни. Бъдете леко весели : ) Бъдете леко... out of контрол. Бъдете фриволни. Бъдете... обичани и обичайте себе си ... бъдете смели... Не съдете, за да не бъдете съдени ...Бъдете силни: 365 дни в годината....Бъдете активни...спрете с натрапчивото усещане да бъдете перфектни... никой не е...Бъдете непоклатими!... Бъдете... ЩАСТЛИВИ : )