View Full Version : Гадаене
never_back_down_
03-13-2014, 19:13
Знаех, че не трябва да го направя, но се съгласих. Гледаха ми на карти, като момичето, което ми гледа каза, че тази гледанка винаги и излизала и аз се съгласих, въпреки че съм много вкирена. Каза ми много хубави неща за връзката ми, че ме обича, че ще сме заедно, но и че ми изневерява. Познавам приятеля си бих казала много добре и от преди, когато е имал и други връзки бяхме приятели и виждах на какво мнение е за това, но аз страшно много се стреснах. Сега знам, че сигурно историята е глупава, но вие бихте ли повярвали?
hey.mistery
03-13-2014, 19:27
Не. Аз лично не вярвам на такива неща. Момичето, което ти е гадало познаваш ли го? Щом те обича не смятам, че би ти изниверил. Както ти каза в предишната тема, имате връзка от много дълго време и едва ли би пропилял дълга връзка с момиче, което очевидно обича, заради " едното е*бане с някоя к*рва" (извинявам се за израза). Аи щом си от малък град все от някъде щеше да се чуе слух.Както и да е, аз лично не бих повярвала на такава тъпанарщина, но ти си решаваш ;)
never_back_down_
03-13-2014, 19:33
Благодаря ти. :)
RapExotic
03-14-2014, 07:13
Възможно е да ти изневерява, възможно е и да не ти. Има достатъчно сигнатюри по които можеш да разбереш това. Някакви си правоъгълни картончета немогат да ти кажат кое е истина и кое не.
Янархия_съм
03-14-2014, 11:52
Не вярвай на тези неща.
Колко сме ги правели тези детски гледанки с карти, как може да се втеляваш за такава глупост. И аз сега мога да ти гледам на пасианс, задай въпрос, ако излезе е да, ако не-не. :)
baby_baby
03-14-2014, 14:34
Не вярай на тиягледанки тва са пълни глупости