PDA

View Full Version : Обичам го ..а той мен?Момчета помагайтее

brokeninside
03-14-2014, 14:39
Така не знам дали ще ви се чете поредната тийн любовна история ,но се надявам някой да ме посъветва нещо :)
С него се запознахме на рождения ми ден случайно в училище като той ме заговори пръв .Започнахме да чатим и си допаднахме ,говорехме си в училище .Имаме едновременно много общо и много различия ,но някак се привлякохме. Той започна да ми пише много мили и красиви думи ,които всяка би искала да чуе,гледаше ме както всяко момиче би искало да бъде гледано от едно момче..Не ми пишеше ,че съм "сески пиче,яка мацка" или другите клиширани идиотски фрази ,казваше ми просто неща ,които ме правеха щастлива и значима .Една вечер той ми написа ,че много ме харесва ,не знаех как да го приема и му казах ,че като се видим също ще му кажа нещо ,но той не издържа и ми звънна /това се случва в 3 през нощта/ каза ми отново ,че ме харесва ,че мисли за мен от два месеца и куп други неща .Аз също му казах ,че го харесвам и така 2 часа разговори.... Случи се ,така че бяхме на едно парти и знаете как е там атмосферата ,по едно време ме заведе в другата стая /първата ми целувка/ и тогава тръгнахме ..месец и половина бяхме заедно като не винаги той се държеше добре,предпочита да е с приятелите си по-често ..и двамата знаехме ,че не става нещо и тези дни скъсахме .Не знам какво чувства той,дали има друга,дали ме е лъгал ..не знам нищо освен ,че той ми е първата любов и мисля за него постоянно.Той ми каза ,че аз не съм виновна за нищо и вината е в него ,че не се е получило и иска да останем приятели,че държи на мен.Днес го видях в училище ,но не спрях и той ме настигна и ме прегърна пита ме "кво става" и после всеки си тръгна нанякъде ..не знам защо се влюбих толкова ,но просто всяка секунда мисля за това дали няма друго момиче ,дали пише на нея като на мен ...кажете това държание от негова страна как ви се струва и какво да направя аз ,за да забравя..

baby_baby
03-14-2014, 14:44
Явно и той не знае какво иска според мен не се занимавай

brokeninside
03-14-2014, 14:46
Според мен иска да ме има ей така да казва ,че има гадже , а от друга страна не му си иска да изпуска запиванията с приятелчетата и даа..:X

baby_baby
03-14-2014, 14:49
Ако те искаше намаше да скъсате

brokeninside
03-14-2014, 14:54
и аз искам него ,но също се съгласих да скъсаме.. не знам първото ми гадже беше и съм много объркана

RapExotic
03-14-2014, 15:32
Не може да скъсате така без причина. Трябва да е имало нещо или просто не е имало нищо сериозно. Това, че излиза с приятели е нормално. Не може да очакваш да е нон-стоп до тебе. Защо не говориш с него и не решите дали искате да сте заедно или не, вместо и двамата да се измъчвате от съмнения?

Justwickeds
03-14-2014, 15:41
Така не знам дали ще ви се чете поредната тийн любовна история ,но се надявам някой да ме посъветва нещо :)
С него се запознахме на рождения ми ден случайно в училище като той ме заговори пръв .Започнахме да чатим и си допаднахме ,говорехме си в училище .Имаме едновременно много общо и много различия ,но някак се привлякохме. Той започна да ми пише много мили и красиви думи ,които всяка би искала да чуе,гледаше ме както всяко момиче би искало да бъде гледано от едно момче..Не ми пишеше ,че съм "сески пиче,яка мацка" или другите клиширани идиотски фрази ,казваше ми просто неща ,които ме правеха щастлива и значима .Една вечер той ми написа ,че много ме харесва ,не знаех как да го приема и му казах ,че като се видим също ще му кажа нещо ,но той не издържа и ми звънна /това се случва в 3 през нощта/ каза ми отново ,че ме харесва ,че мисли за мен от два месеца и куп други неща .Аз също му казах ,че го харесвам и така 2 часа разговори.... Случи се ,така че бяхме на едно парти и знаете как е там атмосферата ,по едно време ме заведе в другата стая /първата ми целувка/ и тогава тръгнахме ..месец и половина бяхме заедно като не винаги той се държеше добре,предпочита да е с приятелите си по-често ..и двамата знаехме ,че не става нещо и тези дни скъсахме .Не знам какво чувства той,дали има друга,дали ме е лъгал ..не знам нищо освен ,че той ми е първата любов и мисля за него постоянно.Той ми каза ,че аз не съм виновна за нищо и вината е в него ,че не се е получило и иска да останем приятели,че държи на мен.Днес го видях в училище ,но не спрях и той ме настигна и ме прегърна пита ме "кво става" и после всеки си тръгна нанякъде ..не знам защо се влюбих толкова ,но просто всяка секунда мисля за това дали няма друго момиче ,дали пише на нея като на мен ...кажете това държание от негова страна как ви се струва и какво да направя аз ,за да забравя..

Всичко което се е случило между вас е било просто някакъв типичен тийн романс.Нищо повече. Само дето - ти си хлътнала повече. И повярвай ми моля те... това не е влюбване. Просто ти е обсебено вниманието от "тоя пич". Ако започнеш да се занимаваш с нещо друго,така както си правиш обикновено в ежедневието,няма да го мислиш толкова,не смяташ ли?

Да,излиза с приятелите си,както казва #RapExotic но ми намирисва,че е възможно да е тръгнал с тебе само заради това,да се покаже пред приятелите си,щом като все с него си била и много не ти е обръщал внимание и т.н.Т.е. това е типичен случай на незаинтересованост,или просто на: "не зная какво да правя?! Уаууу?!". Т.е. момчето ти и е притиснително и не е знаело как да изкаже чувствата си по-натам. В миналото много пъти съм бил свидетел на подобно явление: момчето си дрънка сладко с приятелите му, а на момичето..никакво внимание не обръща.Сякаш я взима с него,щото му е шлифования диамамант,да си го показва. Всичко идва от несигурността...също така.

Не знам какво чувства той,дали има друга,дали ме е лъгал - не те е лъгал,просто тогава е бил под влияние на чувствата си,емоциите си. Дали има друга? Кво ти пука? Нали не ходите вече заедно? Плюс това,спри да го мислиш толкова. Фиксираш вниманието си някъде другаде с нещо интересно за тебе и си готова.

а нищо и вината е в него ,че не се е получило и иска да останем приятели,че държи на мен

ми ето - признава си че вината е в него; перфектно; значи няма нужда да обвиняваш себе си; то по принцип и НЯМА нужда да обвиняваш себе си за каквото и да е,защото това е неразумност; иска да си останете приятели - това ясно показва намерението му или несигурността която го изпълва;

кажете това държание от негова страна как ви се струва и какво да направя аз ,за да забравя..

ми това кеото казах,мисля,че е достатъчно; Струва ми се,че е объркан,не на ясно с чувствата си и че тогава е говорел просто под влиянието на силни емоции,което е нормално; и сега всичко в един момент е утихнало; + това,че е несигурен..то си е ясно.

Как да го забравиш?

Приемане.Приемане.Приеми просто че се е случило. Има много момчета. Скоро и твоите страсти и емоции ще отминат,и на хоризонта ще дойде друго момче. Просто приеми съдбата си. Трудно ли е? Не. Приемането е най-добрия начин. Без да ти пука. Бъди щастлива и се върни към нормалния си ритъм на живот и принца на бял кон ще дойде.

Успех.

brokeninside
03-14-2014, 16:14
въпроса е ,че го приемам ,но нещо малко в мене ме ръчка няква надежда ,че може да усети ,че му липсвам и че ще се оправим....сама си знам ,че едва ли ще се случи ама е тва е забило ми се е...

Justwickeds
03-14-2014, 16:30
въпроса е ,че го приемам ,но нещо малко в мене ме ръчка няква надежда ,че може да усети ,че му липсвам и че ще се оправим....сама си знам ,че едва ли ще се случи ама е тва е забило ми се е...

"Надеждата крепи човека". Това е най-големия враг на човека. Всъщност,това е нашия Ум. И кой казва това цялото изречение?! Твоя разтревожен ум. Имаш грешка в мислите. Поправи ги. Или просто действай - предприеми нещо; не стой така; изчисти отношенията си докрай --> бъди искрена с човека; колкото повече чакаш...толкова повече ще боли. Давай. За това опитай,не боли! По-добре да знаеш и да си сигурна с намеренията му още сега, от колкото да чакаш и да се мъчиш.Вярвай ми,ще ти падне товар от плещите. Успех!

Хубавите неща...стават бавно.
А най-хубавите: СТАВАТ НА МОМЕНТА!

Ти си!

neveroqtnoribochetinqche
03-14-2014, 16:31
Обича те просто си прикрива чувствата защото е срамежливо копеле и го е страх да не го помислят за обратен1