View Full Version : Може ли да е бременна
Здравейте! Момче съм. Вчера с приятелката ми правих ме секс за трети път. Като преди това и двамата бяхме девствени. Предишните два пъти аз не свършвах, въпреки че го правим с презерватив си ме е шубе. Този път обаче свърших, но члена ми не беше в нея, а си го изкарах предварително и свърших в презерватива. Решихме да продължим и махнах този презерватив и сложих нов. Но се притеснихме че може докато съм махал стария и слагал новия да съм пипнал спермата и да съм я пренесъл по новия и заради това го махнахме и него. Решихме тя да ми го сложи. И въпроса ми е възможно ли докато го е слагала да е докоснала пениса ми, а по него да е останала сперма от предишния презерватив. И по този начин да се е пренесла и по новия и после като продължихме с акта сперма да е попаднала вътре в нея и по този начин да забременее?
П.п Може би ви звучи много некадърно и тъпо, но аз наистина съм супер притеснен.
DisappointedDreamer
03-15-2014, 13:17
Ти си луд 8-)
Едно, че сперматозоидите не могат да живеят отвън толкова дълго; друго, че им трябва скорост, за да достигнат някъде.
Излишно се шашкаш.
Изобщо не е било нужно тя да слага нов. Тцтц.
Образовайте се малко, та да не се притеснявате.
Имаш бъдеще на режисьор или писател. Виждам го!
HollyGolightly
03-15-2014, 13:29
Другият път вместо да си подавате презервативите един на друг, просто си измий ръцете.
Justwickeds
03-15-2014, 13:43
Бременна е със сигурност.Това и при мен е ставало, и така на втория път ДАЖЕ ОТ ЗАСЪХНАЛА сперма направих дете на една жена.Добре,че тогава бях на почивка в Коста Рика,та не ме интересува за детето. Ако се случи така че до довечера повърне,значи ще има близнаци. Вземайте по бързо противозачатъчни,много е опасно. Под карантина сте.
baby_baby
03-15-2014, 14:41
Не е бременна
Неопитен съм и просто се бях притеснил, но благодаря за отговорите.
RapExotic
03-16-2014, 06:12
А защо се притесняваш да свършиш в нея, когато си с презерватив? Нали това е най-яката част от секса..
По-необразован може ли да си? Човек, сперматозоидите не могат да живеят толкова дълго отвън. Нищо й няма.
Ами не искам да свършвам в нея за да не стане някой гаф :D
Justwickeds
03-16-2014, 07:26
Абе не лъжете момчето. Аз ти казвам @hcii - от ЗАСЪХНАЛА сперма може дори да забременее! Как мислиш?!? ТА ТОВА Е ВЕЩЕСТВО ! Как може от засъхнала отрова да се натровиш?!? Мисли малко,остави ги тея.
Малко вероятно е, но както казват по-горе не могат да живеят толкова дълго.