View Full Version : Харесвам го нооо.....
loveangel
03-15-2014, 14:51
Хей! Нова съм но реших да споделя историята си. Всъщност заради нея си направих регистрация. Тааааа така аз съм 7 клас и харесвам едно момче от моя клас, много добри приятели сме. Говорим си, ходим заедно за закуска, седим заедно. Да го наречем М. Но М не ме харесва. Или поне аз не знам. Но знам, че той харесва едно момиче от 6 клас. Те също са добри приятели. Нека тя да бъде Д. Не мислех, че е нещо сериозно, но Д ми каза, че М я е попитал дали иска да са заедно. Все едно ме ритнаха в стомаха. А когато разбрах че тя мисли да приеме направо щях да се разплача. А ние с М преживяхме детска любов в 3 клас. От тогава го харесвам, но сега той само се мъкне с Д и постоянно ми говори за нея. А като го слушам ми иде да я убия. Моля ви кажете какво да правя.
baby_baby
03-15-2014, 14:55
Е кво има да го мислиш?
Момчето си иска другото момиче не се занимавай
Justwickeds
03-15-2014, 15:02
Два варианта: 1. Приеми съдбата си и се пусни по течението. 2.Щом така силно усещаш този човек,и си го усещала преди това и е имало нещо между вас; значи че все още има. Тук отиваме към: изясни си отношенията с човека.Признай му. Не си мълчи и не "дръж на езика си" думите харесвам те и т.н. Или пък,покажи му по някакъв начин,че искаш да си с него.
Само недей да отиваш към: "А като го слушам ми иде да я убия". Не можеш да се намесваш в отношенията на двама човека,които са си паснали,и между които има някакъв зародиш на любов/хлътване. Това означава да се намесиш в пространството им. Хубаво ли ще ти е някои да дойде, и да ти гепи гаджето? Най-вероятно не. За това поговори с момчето и се доизяснете. А не да всяваш раздор, да се караш и с двамата, и да ги напрягаш. Това е безсмислено. И най-вече да не плетеш интриги. Още от сега...толкова малка ако тръгнеш по тоя път... Съветвам те да си признаеш,за да не ти тежи. Защото ако той каже "не",поне ще си наясно и няма да се чудиш,дали той те харесва защото "ти самата не знаеш". Той ще избере. Това е до усещане. Не можеш се меси в усещанията му.
Успех.
.loveangel
03-15-2014, 15:11
Благодаря за съвета и се изразих така защото просто той буквално обяснява пред мен колко е готина тя и ако беше на мое място и ти реагирал(а) така ииии аз хич не съм гепила ничие гадже и не съм всявала раздор и той знае че го харесвам но си мълчи и нищо не казва ооо и ако се чудите за промяната в името ми - смених си регистрацията
Justwickeds
03-15-2014, 15:19
Ти от къде си сигурна, така на 100 % ,та твърдиш,че и аз ще реагирам така като тебе с думите: "да го убия" и че и аз ще се изнервя ако някои говори пред мен "колко е готин" някои щото изпитвам чувства към нея ама тя харесва друг и го казва пред мен и т.н.? Първо,няма да се занимавам с такова момиче. Второ,аз с такива момичета не се занимавам и нямам намерение да се занимавам през живота си. Трето,имам си жена за секс и не ме интересуват такива жени,а и както се изразих: не бих се занимавал.Четвърто: аз не се нервирам за нищо.
Изобщо не четеш какво пиша. Аз не казах-- >"че си всявала раздор", изобщо не казах " че си гепила ничие гадже (а казах дали ще ти е хубаво на теб някои да ти открадне гаджето).Чети малко. Казвам,че щом "искаш да я убиеш" (метафорично,не дай си боже да го извършиш!), значи вече си си помислила отдавна,че ще "всяваш раздор". Друго: и той знае че го харесвам но си мълчи и нищо не казва - ми като мълчи,значи не те харесва или все още се колебае. Обърни нещата в твоя полза. КАЖИ МУ! Не си мълчи. Кажи му го директно,в лицето. Да му видиш реакциите. Ако толкова не смееш, трай си и се мъчи и не ни питай какво да правиш. Защото вместо теб,няма кой друг да го каже.И не прави оная работа с разваления телефон: да кажеш на някоя приятелка да му каже,че страдаш по него и го харесваш много.
Успех.
.loveangel
03-15-2014, 15:26
Ок прав си не трябваше да казвам така и благодаря за съвета
Justwickeds
03-15-2014, 15:35
Не бре момиче,казвай си каквото искаш. Има свобода на словото. Аз ти казвам само,кое е най-правилното и просто ти го казвам за твое добро. Не искам да те засегна и да се почувстваш еди как си.
Пък и има някои неща като: разумни граници, етика, морал и т.н. Ако искаш да те намразят двама човека, и момчето което харесваш още от сега - давай! Това може да стане най-лесно. Най-лесно се заплитат интригите с т.нар. "развален телефон", като се оплачеш на няколко човека или нещо подобно. Но омразата и интригите не са решението.Само ще се измъчвате. Най-вече ти! Ще си викаш на ум: "Защо ми трябваше да го правя?!" и т.н. Просто най-лесно е,когато поговорите откровено. Даже,ако нещо започне момчето,пак "да не те чува" и "да си мълчи" му викни по силно, да му покажеш,че си силно момиче!
Успех отново.
The Cheetah
03-15-2014, 16:00
Но М не ме харесва. Или поне аз не знам.
Той харесва онова момиченце от 6 клас и иска да са заедно. Ти къде? Какво има да му мислиш? Приеми факта.. преживей го.
И е изключително глупаво, че с тоя като сте преживели някво държане на ръчички в 3 клас,продължаваш да го харесваш. Всичко е минало.
RapExotic
03-16-2014, 06:21
Ето типичен премер за това как и момче може да вкара момиче във "френд зоната" и да не изпитва нищо повече към нея.