Влез

View Full Version : Без Желание За Секс

valtex
03-16-2014, 08:05
Здравейте
Направих този профил,с цел,да ви запозная с нашата история....и в последтстие нашият проблем.Преди да започна,бих искал да се извиня предварително,за това ,че все още не съм сигурен дали поста ми е в правилния подфорум (Секс).
И така.Аз и моята приятелка сме на 20 Години..Всичко започна преди 2 години.С моята приятелка се познавахме отдавна,но изведнъж това прерастна в нещо повече.Решихме да се вземем,и така вече 2 години.Отначало всичко беше хубаво,като във всяка връзка..било то в отношения..тема секс...и т.н.Е и днес немога да се оплача от страна на отношенията ни...Но не и на темата Секс...От преди 6-7 месеца,имаме проблем..меко казано проблем (поне за мен).От този период време,нещата започнаха да се влошават.От често правене на секс,като 4-5-6 на седмица...броят драстично намаля,като на може би 3 до 5 пъти на месец.Причината е,нежеланието за секс отстрана на моето момиче.Разбира се има моменти,когато човек няма настроение за това,никога не съм я карал на сила,и съм я разбирал така както аз ,така и тя...Но при нея това настроение е вече 6-7 месеца,и предвид моята преценка,нещата стават по зле и по зле...Предвид случващото се..започнах да си мисля какви ли не неща,от типа на,че съм и омръзнал....може би и тръпката е изчезнала от нейна страна и всякакви такива мисли,които ме съсипват....Говорил съм не един път с нея на тази тема..и до ден днешен тя твърди ,че не аз съм причината,а просто няма желание за това...

Споделям ви,защото бих искал да чуя и вашите мнения...Каква би била действително истинската причина за това,Защото аз и до днес ,не мисля,че съм намерил правилният отговор.

beauB
03-16-2014, 08:47
Сигурно си й омръзнал вече, нищо лично, но има и такива случай. Опитай се да поговориш с нея, дай й малко време. Може и да ти изневерява.

baby_baby
03-16-2014, 13:31
Сигурно си й омръзнал вече, нищо лично, но има и такива случай. Опитай се да поговориш с нея, дай й малко време. Може и да ти изневерява.

++++

fenastz
03-16-2014, 16:26
Сигурно се друса, зарежи я :?

VintageMorphine
03-16-2014, 20:45
Аз съм с приятелят си от 6 години някъде...Случвало се е да не го правим два-три-пет месеца, а после с месеци по няколко пъти на ден и въобще всякакви крайности, и разно/едно...образности.
В една сериозна, дългогодишна връзка приоритетите са други. Аз съм много сексуална, но животът поднася всякакви неочаквани тревоги, ситуации и състояния...
Радвам се, че приятелят ми е бил с мен, когато не съм имала желанието, но ако това не го е удовлетворявало някога щях да го уважавам повече, ако ме беше напуснал.
Понякога проблемът е бил и в него....Заедно сме, защото сме го преодолели спокойно и като двойка - без значение дали е ставало на въпрос за неговото отношение или проблеми със сексуалността му.

djipsito
03-16-2014, 22:14
Тя ходи ли редовно на гинеколог и има ли някакви проблеми ?
Има неща, които намалят либидото

draid
03-18-2014, 11:45
Ами първо не ти казва цялата истина, аз лично бих се засегнал от това. Жените са доста непостоянни и е вероятно да си и омръзнал, да е започнала да се заглежда по други мъже, че в най-лошият случай и да има друг. Говори с нея, но като цяло ми се струва, че нямаш бъдеще с нея и колкото по-рано го осъзнаеш, ще е по-добре за теб.

AlokiNn
03-19-2014, 21:07
Сигурно си има друга сексуална връзка

KGVlove
03-19-2014, 21:20
Опитай се да я предразполагаш, направи й изненада, обърни й повече внимание, прави всичко, което обича в секса, прави й комплименти и т.н. просто дай всичко от себе си, без да я припираш с думи. Само действия!

DENKAZ
03-20-2014, 21:10
Най-вероятно ти изневерява или си й омръзнал. С други думи - заеби я.