PDA

View Full Version : Първата ми любов

rihanna_fenka
03-16-2014, 16:18
Привет пише ви едно объркано на 17 и нещо години момиче.За първи път се влюбих на 15.Според мен е най-силното чуство и вълнение което бях изпитвала някога.Не сме близки приятели но доста пъти сме си тръгвали заедно от училище и сме ходили заедно.Той е едно загадъчно момче.Притеснявам се обаче да заговоря за чуствата си с него за да не ме нарани.Но в трудни моменти съм била до него и съм се опитвала да го разведря и да го накарам да се чуства добре.Стана така ,че като го видях онзи ден се обърнах и беше зад мен и ми се усмихна и му се усмихнах...работата е там ,че той преди време беше с друго момиче и колкото и да ме болеше нищо не можех да сторя ...сега отонов след като е свободен му харасва много друга просто го разбрах....а мен ме боли ,че не към мен чуства нещо а все към други :( ....не знам да.и си заслужава да се опитвам или не...ще си кажете сигурно забрави го но не ми ми е лесно имаме толкова моменти заедно и хубави и не чак толкова хуваби цял дневник почти съм изписала....ии незнам вече как да постъпя .. :(

gamblerpimp
03-16-2014, 16:35
kolko si visoka i kolko kg si

BeTheOne
03-16-2014, 16:55
Говори за чувствата си, но бъди готова да бъдеш наранена. Имай тази възможност предвид. Когато още в началото си наясно, какво може да се случи ти вече си го приела и последствията следва да бъдат далеч по-леки.

Дали може да се случи нещо между вас? Ще разбереш като предприемеш някакви действия. Стоенето и разсъждаването не води до нищо хубаво. Най-големите чудовища си ги създаваме сами в мозъка.

Поздрави!

BeTheOne

RapExotic
03-17-2014, 09:22
Ще се чувстваш по-наранена ако си изпуснеш шанса и го видиш след време с друга. Пробвай да му намекнеш, но не директно щом се притесняваш. Ако му харесваш ще отвърне на чувствата ти.