View Full Version : Педофилски истории...
К'ви са тия педофилски истории навсякъде?! Аз съм на 15 и момиче ,което е с година по-малко от мен не се занимавам ,а тук гледам някакви 25 годишни опъват 13 годишни момиченца!
baby_baby
03-16-2014, 19:23
Е такъв е живота :д
Аз съм на 21 а приятеля ми на 30 ( не е голяма разликата ) и не виждам поне при нас да е проблем ама аз съм пълнолетна виж са тва дето ти каза 25 годишни да си хващат гаджета на по 15 не е добре
RapExotic
03-17-2014, 09:08
Това е синдрома "Чичкофилия". Масово разпространен е в последните 10-тина години.
anonymous908491
03-17-2014, 11:27
К'ви са тия педофилски истории навсякъде?! Аз съм на 15 и момиче ,което е с година по-малко от мен не се занимавам ,а тук гледам някакви 25 годишни опъват 13 годишни момиченца!
Комплексиран си, че не ти обръщат внимание ли ?
Много оправдания се намират, когато си залупено човече.
Обзалагам се че и ти си 1от тия чички дет не си знаят мястото
Има разлика да си на 40 и да си заедно с 32 годишна да кажем ама друго е да си на 12 и да ходиш с момче на 20 ... разликите на интереси възможности и мислени и на още неща са прекалино много в тинейджърските години айде 2-3 години се приема за нормална разлика вече 4 в определени случаи ама с тия естории някве брадати с бизнеси ходят с момичета дет могат да са им дъщери е ненормална раота
mlakniwe
03-17-2014, 14:01
Аз съм на 20,а приятелката ми е почти на 17 и не мисля, че съм педофил-4 години разлика е нормално, просто аз вече съм по зрял мисля за работа, университет и такива неща, а тя още мисли само за ебане, но се надявам да мисли по зряло след 2-3 години, явно е в такава възраст просто, но сигурно ще се промени, като почне работа и има повече отговорности и тнт
DarkTemplar
03-17-2014, 14:11
Няма да е зле да си изясните значението на думата педофилия, преди да я употребявате наляво-надясно.
Масово младите момичета искат внимание и глезотии, които обаче не могат да си позволят. И понеже ги мързи да работят, предпочитат някой да им ги осигурява наготово, а те да плащат в натура. Съответно има и платежоспособни мъже, които си разнообразяват живота, захващайки авантюри с подобни девойки. Общо взето отдавна познатото секс срещу материални облаги, само дето границите във възрастта са размити.
По-добре 15-годишна с 25, за да си начешат и двамата крастата и да си ходят по живо по здраво, отколкото такива като теб да си правят бебета наляво-надясно
По-добре 15-годишна с 25, за да си начешат и двамата крастата и да си ходят по живо по здраво, отколкото такива като теб да си правят бебета наляво-надясно
Най-голямата глупост, която някога съм чел в този форум.
То точно България се нуждае от деца, защото живеем в ЦИГАНСКА държава. Там е проблема, че мъже на над 30 въобще не мислят за деца.
RapExotic
03-17-2014, 15:56
Май се припозна в темата :D
anonymous908491
03-17-2014, 16:04
Обзалагам се че и ти си 1от тия чички дет не си знаят мястото
Има разлика да си на 40 и да си заедно с 32 годишна да кажем ама друго е да си на 12 и да ходиш с момче на 20 ... разликите на интереси възможности и мислени и на още неща са прекалино много в тинейджърските години айде 2-3 години се приема за нормална разлика вече 4 в определени случаи ама с тия естории някве брадати с бизнеси ходят с момичета дет могат да са им дъщери е ненормална раота
Какво ходене, едно ебане и това е.
С под 25 годишна бих легнал само срещу пари, но не знам защо никоя не ми е предлагала.
Не, не съм се припознала в темата, разликата с приятеля ми е само 5 години, а що се отнася до циганската държава - дали ще се роди циганче или ще се роди българче, което не може да бъде отгледано е все тая. Циганския манталитет ходи и по българите. Като искаш толкова българи можеш след време да го кажеш на 13-годишната си дъщеря.
Дa ,със сигурност си момиче с тези ник и aвaтaр...
Казах,че аз не им обръщам внимание,не те!
Canis_Dirus
03-17-2014, 19:02
Като проходят и си губят чара. :(
Putinka Ник-а ти говори за теб .. само 5 години ако си на 13 а той на 18 малко ще ви се разминават световете ... при по възрастни не се усеща толкова и 10 години ама в тия ранни години кво до говорим тряя да е няква неземна любов и нз си кво за 4 години за да успяват без задни мисли а като виждам 90% от тия пикли кат теб с батковци са просто разглезени принцески прехласнати по поредната мутра дет им бие задника с пачки така че айде тихо че си толко ясна ква си лека че няма накъде
lubomir.v.ivanov
03-17-2014, 20:59
А с година по-малки момченца от тебе занимаваш ли се? :D
Годините не са плашещи,защото цял живот може да си прекараш в смятане на разлики и дали ти си съзрял за човека до теб с 15 години разлика.На 15 е страшното,че си мислиш,че човек и той е с твоя акъл и мислене.От тук и идват драмите и проблемите.Не случайно е казано,че всичко е с времето си.На 15 не е времото да задоволяваш физическите и психическите желания на човек,който е с 15 години по-голям от теб.
..
Здравей И. :oops:
То щото на акъл голяма част от 20-25 годишните се различават от 14-15 годишни :lol:
Просто не им вързват 20+ годишни на глупостите и затова се ориентират към следващите по ред.
Няма да е зле да си изясните значението на думата педофилия, преди да я употребявате наляво-надясно.
Масово младите момичета искат внимание и глезотии, които обаче не могат да си позволят. И понеже ги мързи да работят, предпочитат някой да им ги осигурява наготово, а те да плащат в натура. Съответно има и платежоспособни мъже, които си разнообразяват живота, захващайки авантюри с подобни девойки. Общо взето отдавна познатото секс срещу материални облаги, само дето границите във възрастта са размити.
Е все пак друго е да дойде някой батко на 20+ да те вземе със старото BMW от даскалото, да те води насам натам и съученичките ти да завиждат.Не мога да го разбере това явление при хлапетата да си търсят батковци на по 20+ при положение, че шанса те да искат нещо повече от секс е кажи речи никакъв, ама сами си дробят попарата, сами си я сърбат. Аз като се замисля някоя под 20 ми идва малка, какво остава за 15...
DarkTemplar
03-18-2014, 11:28
Наивни са и бързат да пораснат, както и да се докажат пред обкръжението си (най-често с някоя простотия).
AKJSDHLX
03-18-2014, 18:37
годините са наистина много относително нещо.С приятеля ми имаме г/д 6години разлика...аз съм почти на 18 той е на 23(за това и казах г/д ;д) , но е до мислене.Разбираме се повече от перфектно.Да, вярно е, че живеем в малко различни светове, но никога не ни е пречело.Мога да си обсъждам и дискутирам всякакви теми с него, но колкото до 12-15годишните момичета,на които им личи, че не могат да си кажат дори лафа, да са с няк'ви 25+ мъже...и аз не го разбирам..дори се чудя за какво си говорят, ако изобщо го правят.Ноооо все пак, разни хора, разни разбирания, разни предпочитания :)))
Аз съм на 20,а приятелката ми е почти на 17 и не мисля, че съм педофил-4 години разлика е нормално, просто аз вече съм по зрял мисля за работа, университет и такива неща, а тя още мисли само за ебане, но се надявам да мисли по зряло след 2-3 години, явно е в такава възраст просто, но сигурно ще се промени, като почне работа и има повече отговорности и тнт
Като си зрял, а тя мисли само за ебане за к'во си с нея? :?
от кога зрелите не мислят за ебане
AnarchyBoy
03-18-2014, 18:48
Е може и на човека да му се ебе де..
мъжете чу**ат по - малки момичета, защото те са девствени и са тесни, явно. вулгарно е, но е истината. в момента, в който дадено момиче е вече из****но то не става за нищо и те си търсят следващата. масово са загорелите беци, които постоянно си търсят по - малки пикли, на които да угаждат, но и тяхното време ще дойде, и на тях ще им се нараждат дъщери и ще видят, че не е приятно някакъв 25 годишен да се занимава с малко момиче.
Момичетата според мен се хващат с мъжете, защото не са възпитани добре, мислят се за инати и за много великите като си разтварят крачетата на поредния, който може да има какви ли не болести, но ако е фрашкан с пари и "готин" няма значение...
anonymous708973
03-18-2014, 18:56
мъжете чу**ат по - малки момичета, защото те са девствени и са тесни, явно. вулгарно е, но е истината.
Да съм на 40 и да съм курвяла из страната 20 години - окей.
Ама да съм на 20, да правя секс от 4 години и въпреки това да ползвам мини тампони, щото останалите са ми огромни, а да ми заявиш, че щот веднъж съм из**ана, не ставам за нищо, най-много да се разсмея със сълзи.
ЕБАТИ тъпата логика, честно.
Казвам, че така третират малките момичета, Божке...
Не разбирам защо излизаш от целта, с която е създадена темата, но както и да е. И в случая не става въпрос за теб, понеже не си центъра на вселената, а става въпрос за това, че авторката на темата е възмутена от това, че 25 годишни спят с малки момичета.....
klimatronik
03-18-2014, 19:09
Ми хубаво е да си изясните, че момичетата спят с дърти, защото те им предоставят повече опит, наслада, кеф и всичко свършва до тук. Няма нищо странно младите да са по-привлекателни в някои отношения от дъртите. Пък някога на 15 годишна възраст момичето да бъде жена на 50годишен се е считало за нормално. Да, интересите и зрелостта се разминават, но в повечето случаи никой не е с намерение да се жени с малката.
Ама да съм на 20, да правя секс от 4 години и въпреки това да ползвам мини тампони, щото останалите са ми огромни, а да ми заявиш, че щот веднъж съм из**ана, не ставам за нищо, най-много да се разсмея със сълзи.
И ти ли си в цикъл, душа?
anonymous708973
03-18-2014, 19:18
Казвам, че така третират малките момичета, Божке...
Не разбирам защо излизаш от целта, с която е създадена темата, но както и да е. И в случая не става въпрос за теб, понеже не си центъра на вселената, а става въпрос за това, че авторката на темата е възмутена от това, че 25 годишни спят с малки момичета.....
И как излизам от темата? Къде казах, че става въпрос за мен?
Казвам само, че причината, която изтъкваш, е малоумна, защото не само девствените са тесни, ще ме извиняваш.
За съвсеееем друго става въпрос при момчетата/мъжете, които спят с малки, няма физически характеристики намесени.
Е тука се похвали малко :D
anonymous708973
03-18-2014, 20:11
В никакъв случай не исках да прозвучи така, нито смятам, че съм единствена и уникална.
Аз сам сагласна тука с пантерата много е права
В никакъв случай не исках да прозвучи така, нито смятам, че съм единствена и уникална.
Е не съм казал такова нещо. Малко ми прозвуча, като аз ползвам презервативи, въпреки че са ми малки и едвам ги слагам :D
Браво, Рабалке! Гордеем се с теб!
AnarchyBoy
03-19-2014, 08:30
Курвентии, курвентии everywhere..
The Cheetah
03-19-2014, 15:25
Оооо, рабалка с нов аватар
точно това се опитах да кажа вие сте съзряли идвамата големи хора можете да мислите и всеки да си се издържа лл приемливо е такава разлиа НА ТАЗИ възраст ... Друго е на 13 да се качиш в БМВ на някяв вече чичка и айде голяма си ... разбира се винаги има някви изключения за тякива връзки но тези които са истински изключения и става въпрос за старо приятелство зазвило се в голяма истинска любов са страшно рядки ... а и ако беше любов малките курвички нямаши да искат да гивзимат с готините коли право от даскало ... Всичко е за имидж пред околните както се спомена за пари за комплекси и за заблуда че има истинска любов ...само в може би 10% от тези двойки има нещо истинско .. за мен тези 13 годишни момиченца да ходят с 25 годишни напомпани брадати батковци са платени и леки момичета а тия мъже трябва малко да ги е срам щото са яко педофили и яко си плащат за секс
точно това се опитах да кажа вие сте съзряли идвамата големи хора можете да мислите и всеки да си се издържа лл приемливо е такава разлиа НА ТАЗИ възраст ... Друго е на 13 да се качиш в БМВ на някяв вече чичка и айде голяма си ... разбира се винаги има някви изключения за тякива връзки но тези които са истински изключения и става въпрос за старо приятелство зазвило се в голяма истинска любов са страшно рядки ... а и ако беше любов малките курвички нямаши да искат да гивзимат с готините коли право от даскало ... Всичко е за имидж пред околните както се спомена за пари за комплекси и за заблуда че има истинска любов ...само в може би 10% от тези двойки има нещо истинско .. за мен тези 13 годишни момиченца да ходят с 25 годишни напомпани брадати батковци са платени и леки момичета а тия мъже трябва малко да ги е срам щото са яко педофили и яко си плащат за секс
^
Мисля, че този коментар е достатъчен за да отговори на автора на темата.