PDA

View Full Version : Студени чувства.

WakaFlocka
03-17-2014, 16:09
Здравейте, момче съм и си имам приятелка от един месец. Предполагам всеки знае чувството в началото, което е невероятно, но ето, че и тук се появиха поредните проблеми. В последната седмица не чувствам нищо към приятелката си и гледам да отделям повече време за собствените си занимания от колкото за нея. Може би това се дължи на факта, че постоянно иска да съм с нея, да си говорим или дори, когато си чатим "не ми дава" да играя на игри колкото да си пиша с нея. Задушавам се. Чувствата ми се сведоха до нула и дори вече мисля да дърпам чертата. Според вас това ли е правилното решение или грешката е в мен, че предпочитам да прекарвам свободното си време не винаги с нея, а с неща, които ме влекат, но в същото време тя да продължава да се оплаква, че има нужда от внимание. Благодаря на всички, които ще се отзоват и ако възрастта има значение и двамата сме на 15 години.

fenastz
03-17-2014, 16:31
Щом държанието ѝ те отблъсква и не изпитваш нищо към нея, късай я.

WakaFlocka
03-17-2014, 16:38
И аз смятам това да направя. Благодаря за изказаното мнение.

beauB
03-17-2014, 20:04
Опитай се да поговориш с нея, сподели й какво чувстваш. Надявам се те разбере, а ако не е така явно нямаш друг избор. Внимавай какво ще й кажеш…, все пак момичетата са нежни.

TheMan9191
03-17-2014, 20:06
Опитай се да поговориш с нея, сподели й какво чувстваш. Надявам се те разбере, а ако не е така явно нямаш друг избор. Внимавай какво ще й кажеш…, все пак момичетата са нежни.

Това.

xXxPETYAxXx
03-17-2014, 20:52
Оставил си я да ти се качи на главата. Може да поговориш с нея да се опита да не е толкова досадна(само не употебявай тази дума, обясни ѝ, че прекаленото ѝ вманиачаване и настоятелност да прекарва толкова време с теб просто те отблъсква), ама едва ли ще има ефект.

RapExotic
03-18-2014, 12:14
Има един такъв период на "дупка" след като трънеш с някого. Когато се запознавате и флиртувате интересът ви един към друг е голям. Когато я спечелиш се чувстваш много щастлив и мислиш постоянно за нея, но след известно време свикваш с "победата" и започваш да я приемаш като даденост. Затова и се чувстваш безразлично. Това е временно и постепенно връзката ви ще улегне. Ако я скъсаш сега може после да съжаляваш. Радвай се на интересът и сега, защото с времето ще намалее и ще го търсиш след това.

FAKE IT
03-18-2014, 17:09
Според мен пък не се насилвай да си с някой, само защото така е редно. Ако не ти харесва, нямаш тръпка към нея, това е първата предпоставка за изневяра така или иначе. Правилното решение по принцип е да поговориш с нея, върху този проблем (че те задушава), но това е в случай, че наистина държиш на нея и не ти е безразлична!

WakaFlocka
03-18-2014, 17:41
Днес поговорихме. Обясних й как се чувствам от всичко това, но тя ми каза, че може да имам време за себе си, но за нея не и просто ме остави без думи, след което си тръгнах. Мисля, че всичко ще приключи утре, когато сложа чертата. Благодаря на всички отзовали се. :)

baby_baby
03-19-2014, 12:35

Напълно съгласна !

invisible_girl
03-19-2014, 15:34
На 15 години да не би да очакваш истинската любов?!
Ако не те оценява това,което правиш за нея или изобщо вниманието,което й обръщаш...може би няма смисъл да продължаваш напред.