Влез

View Full Version : Коя от двете?

Torettozzz
03-18-2014, 18:25
Захванал съм се с две девойки аз съм на 22г. ,а те са на по 20г. и проблема е, че едната е супер готина мацка допада ми и като визия и като характер, харесват ми и колежките й и средата в която е обградена,но с нея трудно комуникирам не усещам заинтересованост от нейна страна! Е, все още не се познаваме добре и желая да не я натискам и да видя как ще потръгнат нещата около нея! Искам да се пробвам, защото има по нестандартно мислене и е по-различна!

Другата е симпатична като излъчване в лицето, но е малко нисичка, но усещам, че иска да опита да тръгнем заедно!Днес я заварих да се гримира специално заради мен и ми стана мило! Прави ми намеци, които не ги долавям при другата девойка!Тя също е мила и симпатична и се разбирам с нея по-лесно,но ако вложа търпение и време може първата да размисли. И се двоумя дали да пробвам по лесното и бързото или да го карам бавно с първата девойка,защото тя наистина си заслужава?
И с двете тепърва се запознавам и не съм общувал с тях много!
Вие как преценявате ситуацията?

OverDrive
03-18-2014, 18:56
Ти гледай да не стане от двата стола на земята. Според мен с първата девойка слагаш тигана преди да си хванал рибата. За мен тя не е възможен избор все още. Може и да не стане. Вярвай ми щом комуникацията не върви от началото, няма да тръгне и занапред. Аз бих оставил и двете и ще търся трета. Ако една от тях е "точната" за теб в този момент нямаше да се колебаеш. От тия ситуации бягай надалеч. Не питай старило - питай патило :)

HollyGolightly
03-19-2014, 01:48
На 22 години си, това е възраст, в която се очаква да можеш да взимаш такива решения сам. Няма как група непознати в тийн форум да ти кажат с коя ТИ би се чувствал по-добре. Нито теб познаваме, нито момичетата, решението си е напълно и изцяло твое.

baby_baby
03-19-2014, 12:33
Няма как да ти кажеме коя да избереш трябва ти да видиш коя повече ти харесва тука ще видиш различни мнения и пак няма да знеи какво да правиш

RapExotic
03-19-2014, 14:42
Аз съм за втората.

tori
03-19-2014, 15:41
Която има по-големи цици. Омфг.