Torettozzz
03-18-2014, 18:25
Захванал съм се с две девойки аз съм на 22г. ,а те са на по 20г. и проблема е, че едната е супер готина мацка допада ми и като визия и като характер, харесват ми и колежките й и средата в която е обградена,но с нея трудно комуникирам не усещам заинтересованост от нейна страна! Е, все още не се познаваме добре и желая да не я натискам и да видя как ще потръгнат нещата около нея! Искам да се пробвам, защото има по нестандартно мислене и е по-различна!
Другата е симпатична като излъчване в лицето, но е малко нисичка, но усещам, че иска да опита да тръгнем заедно!Днес я заварих да се гримира специално заради мен и ми стана мило! Прави ми намеци, които не ги долавям при другата девойка!Тя също е мила и симпатична и се разбирам с нея по-лесно,но ако вложа търпение и време може първата да размисли. И се двоумя дали да пробвам по лесното и бързото или да го карам бавно с първата девойка,защото тя наистина си заслужава?
И с двете тепърва се запознавам и не съм общувал с тях много!
Вие как преценявате ситуацията?
Другата е симпатична като излъчване в лицето, но е малко нисичка, но усещам, че иска да опита да тръгнем заедно!Днес я заварих да се гримира специално заради мен и ми стана мило! Прави ми намеци, които не ги долавям при другата девойка!Тя също е мила и симпатична и се разбирам с нея по-лесно,но ако вложа търпение и време може първата да размисли. И се двоумя дали да пробвам по лесното и бързото или да го карам бавно с първата девойка,защото тя наистина си заслужава?
И с двете тепърва се запознавам и не съм общувал с тях много!
Вие как преценявате ситуацията?