View Full Version : Много ли е лошо?
Значи вчера с "приятелката ми" тръгнахме да правиме секс ама тя нещо не можа да се овлажни както трябва и я болеше. Нямахме лубрикант под ръка и за това тя предложи да използваме някакъв нейн лосион за тяло. Така и направихме и всичко беше наред ама днес ми влязаха някакви мисли в главата че нещо може да и е станало. Почнах да се ровя из нета и много хора предупреждаваха това да не се прави. Аз още повече се притесних и и звъннах да я подпитам как е, каза че усещала някакво напрежение в областта на бъбреците както и долу ниско в корема. Може ли нещо да и е станало от лосионът и ако да какво да правиме?
Знам, че темата е повече за раздел "Здравни Проблеми" но този се посещава повиче а и ми трябва бърз отговор.
TheSaint
03-19-2014, 06:36
Най-добре се консултирайте с лекар, покажете и лусиона, може да съдържа нещо което е вредно. Специалист трябва да каже според мен.
AnarchyBoy
03-19-2014, 08:22
Лекар веднага! Може да е имало нещо в лосиона, към което тя да реагира, било то - алергично, възпалително или по друг начин. Пращай я на доктор, даже отиди с нея, доктора да ти набие в главата малко акъл.
И така ли не се научихте бе, кат няма влага, слюнка му е майката.
girlwithblueeyes
03-19-2014, 08:28
А и колко ли трябва да си глупав и необразован за да ползваш лосион за тяло никой не знае какъв за овлажняване .
baby_baby
03-19-2014, 11:54
Толкова ли не можа да купиш един лубрикант или да я овлажниш както трябва?
До къде стигнахте с лосион за тяло да си мажете работите :д
RapExotic
03-19-2014, 14:24
Толкова ли нямахте слънчогледово олио в кухнята?
The Cheetah
03-19-2014, 15:20
Следващия път вместо лосионче, ползвайте някакво кремче за лице/ръце.
The Cheetah
03-19-2014, 15:21
Или си го дръж в гащите.
Умник
Да пие повече течности. Нищо и няма ;)
Не се прави така. Ако усеща нещо неприятно, да отиде на лекар.
sramejlivkaa
03-21-2014, 19:59
Не се прави така. Ако усеща нещо неприятно, да отиде на лекар.
+