View Full Version : Нещастен!
Therealdeal
03-19-2014, 13:37
Здравейте.На 18 съм тя е на 17.Запознахме се преди 4 години,още от тогава аз изпитах много силни чувства.Бяхме близки,но само като приятели.Мина време,колкото и приятелки да имах след това това момиче не ми излизаше от главата.Сега отново възобновихме връзката си.Видяхме се няколко пъти,говореше често за някакво друго момче,колко го харесвала и т.н. Това момиче го обичам въпреки че едва ли тя ще ми обърне внимание.За всичките тези години тя никога не ми излезе от главата.Въпросът ми е какво да правя? Тя ми казва че харесва друг което ме поставя в позицията на приятел на който споделя.Каже те ми какво да направя защото си нямам никаква представа вече с всеки изминал ден се чувствам нещастен защото все повече я обичам а явно тя мен не.
Kitty Bloom
03-19-2014, 13:51
Ако тя не изпитва същите чувства като теб, няма шанс да се получи нещо. Но никога не можеш да си сигурен какво изпитва. Сега не е с теб, а ако поемеш риска да и кажеш, че я обичаш положението или ще си остане същото, или ще се подобри. Така че няма какво да губиш, по-добре сподели чувствата си или само и прати линк за тази тема. Ако не се решиш на действия ще продължаваш да си бъдеш нещастен. Успех! :)
DarkTemplar
03-19-2014, 13:53
Отдавна те е friend zone-нала. Каузата да сте двойка ми се струва изгубена.
RapExotic
03-19-2014, 14:41
Откажи се от нея. Само ще те нарани ако въобще тръгне с теб.
Enchanting
03-19-2014, 17:08
Ти решаваш дали искаш да й бъдеш само приятел.
Другия вариант е да спреш контакт с нея, защото докато си покрай нея- няма да ти стане по- леко.
baby_baby
03-20-2014, 16:42
Не се занимавай след като си харесва друго момче на теб явно няма да ти обърне внимание