View Full Version : От любопитство..
Mr.Killer
03-19-2014, 21:44
Здравейте!
Пускам темата ,защото ми е интересно вашето мнение по въпроса. Значи с едно момиче ,което го познавах единствено по физиономия започнахме да си пишем. Почти всеки ден си пишем и говорим ,но стане ли дума за излизане "....". Няколко пъти я питах и все оправдания,работа имала ей такива глупости. Казах и ,че ако не иска да излизаме по-добре да ми го каже направо и да приключваме. Обясни ми ,че си общувала много с майка си и още не е казала за мен. За това била цялата работа. Не искала да лъже майка си ,че излизаме,защото после се карали с нея. Абе глупости общо взето. Момичето е на 16 години ако има някакво значение. Та въпросът ми е дали въобще да се занимавам или просто си търси човек с ,който да си споделя нейните си глупости...
Възможно е да си чеше езика само, не нахалствай много ако чак толкова не иска да пренесете разговорите извън фейсбук.
Mr.Killer
03-19-2014, 21:51
Възможно е да си чеше езика само, не нахалствай много ако чак толкова не иска да пренесете разговорите извън фейсбук.
Не мисля и да нахалставам повече. Веднъж ми казваше ,че няма да излиза и беше ходила после на кафе с приятелки. Май,май наистина си чеше само езика.
Възможно е, аз също си пиша с тая и оная позната муцуна от квартала, но щом се стигне до излизане, се оправдавам, че приятеля ми е ревнив и не искам проблеми. Верно е тъпо, но е оттръвка някаква.
lamer4e7o
03-19-2014, 22:22
Срещал съм подобни като нея много. Със същите чалъми. Даже наскоро се занимавах с една такава и накрая какво ме изнерви и директно я махнах от FB.
Ако постоянно си измисля оправдания за това, че не може да излезете, предлагам да спреш да се занимаваш с нея. Излишно губене на време е. Според мен.
Mr.Killer
03-19-2014, 22:35
Срещал съм подобни като нея много. Със същите чалъми. Даже наскоро се занимавах с една такава и накрая какво ме изнерви и директно я махнах от FB.
Ако постоянно си измисля оправдания за това, че не може да излезете, предлагам да спреш да се занимаваш с нея. Излишно губене на време е. Според мен.
Не съм от най търпеливите. Ако продължава така и бия шута и приключваме.
Не съм от най търпеливите. Ако продължава така и бия шута и приключваме.
по-скоро тя ти го бие , вече ..
RapExotic
03-20-2014, 08:06
А защо не я поканиш на живо, вместо през чата? Реакцията и би била съвсем различна. Ако е някоя хубава си нямаш на представа колко покани на ден получава през разните интернет акаунти.
AnarchyBoy
03-20-2014, 08:08
Да й бия шута казва, ще я разкарам казва.. :razz:
Ма тя вече те е разкарала бе мой.
Mr.Killer
03-20-2014, 08:18
Да й бия шута казва, ще я разкарам казва.. :razz:
Ма тя вече те е разкарала бе мой.
Тя ми писа първо уж да се опознаем а/у. Не съм имал никакви намерения към нея дори.
baby_baby
03-21-2014, 14:37
Не иска да има нищо общо с тебе
anonymous708973
03-21-2014, 15:31
Не виждам защо да те лъже, при положение, че си пише с теб толкова много. Какво си пишете? По-лични неща или общи приказки? Кой започва чата?
Кажи й, че не ти е приятно, че имаш чувството, че те мотае. Да си знае, ако наистина си играе игрички. Постави си (МИСЛЕНО, не на нея!!) eдин срок и ако не излезете до края му, просто не комуникирай с нея.
Не мисля, че трябва да се подхожда толкова категорично и веднага да се съди. На 16 е, не е изключено наистина да не иска да лъже майка си, аз също имах такива приятелки. Ти на колко си?
Mr.Killer
03-21-2014, 18:59
Не виждам защо да те лъже, при положение, че си пише с теб толкова много. Какво си пишете? По-лични неща или общи приказки? Кой започва чата?
Кажи й, че не ти е приятно, че имаш чувството, че те мотае. Да си знае, ако наистина си играе игрички. Постави си (МИСЛЕНО, не на нея!!) eдин срок и ако не излезете до края му, просто не комуникирай с нея.
Не мисля, че трябва да се подхожда толкова категорично и веднага да се съди. На 16 е, не е изключено наистина да не иска да лъже майка си, аз също имах такива приятелки. Ти на колко си?
Ами пишем си и лични неща не само празни приказки. Но не съм и писал тези дни въобще. Иначе аз съм на 17.
sramejlivkaa
03-21-2014, 19:28
И аз имах подобен проблем с момче, коета постоянно ми пишеше, но не искаше да се видим. Явно ти пише за компания, ей така просто.
Говорите ли си неща друго осван общи приказки, за вас двамата като двойка например. Незнам освен да и поставиш ултиматом, така може би ще разбереш дали и пука за теб.
Мда, тва с ултиматума е перфектна идея ако искаш да се отървеш от някого. Или прави еди-кво-си, или няма да направя еди-кво-си.
Mr.Killer
03-21-2014, 19:43
И аз имах подобен проблем с момче, коета постоянно ми пишеше, но не искаше да се видим. Явно ти пише за компания, ей така просто.
Говорите ли си неща друго осван общи приказки, за вас двамата като двойка например. Незнам освен да и поставиш ултиматом, така може би ще разбереш дали и пука за теб.
Ами ако ме има само за компания по-добре да не ми беше писала. Иначе до сега никога не се е споменавало за нас двамата ,като двойка. Вече и аз не знам какво да правя...
sramejlivkaa
03-21-2014, 19:52
Ами ако ме има само за компания по-добре да не ми беше писала. Иначе до сега никога не се е споменавало за нас двамата ,като двойка. Вече и аз не знам какво да правя...
Ами аз давам само предположение, не съм казала, че е така. Затова питай я директно, ако не си или и постави ултиматом.
Mr.Killer
03-21-2014, 19:57
Ами аз давам само предположение, не съм казала, че е така. Затова питай я директно, ако не си или и постави ултиматом.
Звучи ми удачно да я попитам дали ме има само за компания. Точно този въпрос ще и задам.
sramejlivkaa
03-21-2014, 20:01
Звучи ми удачно да я попитам дали ме има само за компания. Точно този въпрос ще и задам.
Попитай я, ако има нещо пак може да пишеш.
Mr.Killer
03-21-2014, 20:17
Имала си ме е за приятел ,с който да си общува и споделя. Писнало ми е да съм такъв карък. Тъкмо си изградих някакви надежди и ето ,че пак на дъното. "A MOMENT OF SILENCE TO OUR DEAR BROTHER IN THE FRIENDZONE". :|
anonymous708973
03-21-2014, 21:27
А тя с приятелите си не излиза, така ли?
Не бързай сам да се слагаш във френдзоната. Физическият контакт играе огромна роля.
или е разбрала, че си бастун
или е срамежлива
по-скоро второто
sramejlivkaa
03-22-2014, 09:31
Имала си ме е за приятел ,с който да си общува и споделя. Писнало ми е да съм такъв карък. Тъкмо си изградих някакви надежди и ето ,че пак на дъното. "A MOMENT OF SILENCE TO OUR DEAR BROTHER IN THE FRIENDZONE". :|
В такъв случай и ти се опитай да я приемеш като приятел. Ако пък имш толкова силни чувства към нея, просто спри да общуваш с нея, ако трябва я блокни, само така ще можиш да я забравиш. Не се привързвай толкова лесно без да си сигурен в чувствата на едно момиче. Явно не си срещнал правилния човек.
Misheto_iw
03-22-2014, 09:48
Аз също си пиша с един просто и той иска да се видим, но аз не искам... Причината е, че излиза със ВСЯКАКВИ и е еднодневка... аз примерно по тази причина не излизам с момчето, не искам да съм му поредната в списъка, а до колкото знам, наистина има списък :D Момичето може да не иска да излезе с теб, защото знае, че ще се спече на живо ...
Mr.Killer
03-22-2014, 14:45
В такъв случай и ти се опитай да я приемеш като приятел. Ако пък имш толкова силни чувства към нея, просто спри да общуваш с нея, ако трябва я блокни, само така ще можиш да я забравиш. Не се привързвай толкова лесно без да си сигурен в чувствата на едно момиче. Явно не си срещнал правилния човек.
От една друга случка с едно момиче до сега не съм изпитвал силни чувства към някоя. Явно наистина не съм срещнал правилния човек! Много благодаря за мненията ,които ми дадохте! :)