PDA

View Full Version : Кое точно да направя ?



Georgiev98
03-20-2014, 01:36
здравейте,трябва ми един съвет.Ситуацията е такава : Със едно момиче се познаваме от 5-6 месеца.Ходим във едно и също училище и сме във съседни класове,но компанията в която движим е една съща и затова сме приятели отдавна.С нея по някой път дори се засичаме на тръгване към даскало и си приказваме доста често.Имам голямото чувство , че тя ме харесва защото доста пъти съм забелязал неща които сега няма да ги споменавам тъй като ще стане дълго като роман.Та въпросното момиче е много красиво и аз също така я харесвам от началото в което я видях.
Въпросът ми сега е как да постъпя : Дали да и кажа при първа възможност когато сме насаме че я харесвам , или да я поканя на среща.Сигурен съм че доста хора веднага ще кажат среща , но аз не съм съвсем сигурен дали тя е нужна.В смисъл с нея се познаваме доста добре както описах.От 5-6 месеца и общо взето всеки ден си говорим.Не мога да реша кое от двете и ми трябва помощта ви.Също така искам да помоля ако мнението ви е , че е по-добре да я поканя да ми кажете къде е най-удачно .... на кино , на кафе , на ресторант и т.н . Да спомена , че и двамата сме на по 15 :)

Благодаря предварително !

Dkeyz
03-20-2014, 02:57
Понякога момичетата правят някои неща просто от любезност. За да си сигурен, че наистина те харесва по-добре отидете първо на среща, за да имаш ясна представа какви са неините чувства към теб.

RapExotic
03-20-2014, 08:10
Покани я на среща, но не бързай да и казваш какво чувстваш към нея. Покажи и го с действията си. Тя сама ще разбере и ще ти отвърне по съответния начин. Така ще избегнете един неловък диалог от рода на: -Ъмм, аз, такова мноо те харесвам -Каквоо?

Georgiev98
03-20-2014, 13:39
За тези които казват среща , къде е най-удачно ? Аз мисля че кафето е най-удобно,но пък и нещо от сорта на билярд , боулинг е такива неща не са лоши.Проблема е че само едно такова мqсто мога да измисля : Playgrounda на paradise ( мола ).
А (айде на плейграунда ? ) някак си не звучи много добре :D

Enchanting
03-20-2014, 18:23
^ Защо не на разходка някъде? Времето е хубаво, няма смисъл да се затваряте някъде.
Ако те харесва за нея, мястото няма да е важно.

Didko_Beats
03-20-2014, 18:28
За тези които казват среща , къде е най-удачно ? Аз мисля че кафето е най-удобно,но пък и нещо от сорта на билярд , боулинг е такива неща не са лоши.Проблема е че само едно такова мqсто мога да измисля : Playgrounda на paradise ( мола ).
А (айде на плейграунда ? ) някак си не звучи много добре :D

Абе какво толкова му мислиш ? 8-) ... молове , ресторанти , някви зали ...

Просто отидете на някое открито барче ... Мястото не е от кой знае какво значение ... По важното е как ще мине срещата

djipsito
03-20-2014, 20:30
"Айде да те водя на плейграунда", яко

Georgiev98
03-20-2014, 21:20
"Айде да те водя на плейграунда", яко Нали :D

OverDrive
03-20-2014, 22:08
Ай, според мен с тая среща ще се филмираш излишно.. Според мен ще ти е сложно да я проведеш правилно, още по-малко да разбереш знаците й. Някак си романтиката и сериозността, която изискват срещите не ми се връзват за 15 годишни младежи. Какви барчета предлагате и вие не знам? Не забравяйте, че той е доста ограничен - финансово, от родители, ако искате от вечерни часове също. Какви действия може да предприеме бе колеги безумни романтици? Букети? Ресторанти? Екскурзии? РОДИТЕЛИТЕ му го издържат, как ще им обяснява? Давай по-детски работи и тия работи за барове, ресторанти и тем подобни не ги слушай. Не се опитвай да надскачаш възрастта си - смешно е за околните, странно за родителите ти. Аз съм за директния подход, защото ти за другото нямаш опит, а то си е изкуство да даваш и да се дърпаш, да знаеш как да си поискаш и как да получиш. Няма момиче, което не дава - има момчета, които не знаят как да искат.

П.С. Единственото нещо, което най-много прилича на среща и ми се струва подходящо е някаква разходка. Но внимавай какво ще правиш. Според мен с действията си ще се оплетеш като теле в калчище, а ако ги кажеш работите имаш по-голям шанс.

girlwithblueeyes
03-21-2014, 05:29
Много е скучно пък на кафето . Заведи я на разходка в парка може да се разходите и после да седнете на някоя пейка.Доста по лежарно е от кафето .

Kamikazeto
03-21-2014, 06:41
просто поговерете за чувствата си, ей така открито за разнообразие. Ако те харесва ще ти го каже, ако не те, също, като цяло тва са вариантите, не можеш да го сгавиш. Една среща ще донесе напрежение и на теб и на нея, няма смисъл просто. Само трябва да сте насаме и да седнете на някоя пейка замалко и тва е.

Georgiev98
03-23-2014, 18:29
Реших да и кажа.Както казах често се засичаме в тролея , ще седна до нея и ще й кажа директно че я харесвам.
Имам само един въпрос : След като й кажа да я целуна ли ? Да я поканя на среща ли ?
Питам защото не съм много навътре с тези работи.До сега съм имал само една приятелка която тя си ми каза,че ме харесва и нямаше нищо сложно.Мерси предварително ;)

Kamikazeto
03-23-2014, 18:37
ми не бих ти препоръчал първото, за второто смятам че можеш да отсъдиш по реакцията (: на 15 си все пак тва филмите са само филми.

baby_baby
03-23-2014, 19:04
Естественно че срещата е нужна така ще се опознаете още повече и така може да се отпусне

Take_That
03-23-2014, 20:04
И според мен срещата е нужна, но не избързвай да и споделяш чувствата си още на първата, според мен излезте няколко пъти и тогава прецени нещата. Различно е да излезете на среща, съвсем различно е да си говорите на път за училище или в обща компания. Колкото до това къде да отидете - някой по-горе предложи да се разходите някъде, защото времето е хубаво, според мен това е много добър вариант.

OverDrive
03-23-2014, 20:30
Ми, според мен ти я хващаш от вратата за краката с това първо да й кажеш чувствата й, а после среща. Или в обратен ред или направо я целуваш. А след това излизайте и се опознавайте

Georgiev98
03-26-2014, 13:41
От няколко дни щях да я попитам да излезнем , но се отказах .... защо ли ?!? Защото имаме най-тъпият клас на света .... От месец и нещо вече няколко момчета от класа ( комплексари ) се подиграват че ние сме се обичали и така нататък.Мен не ми пука какво мислшт някакви олигофрени и отдавна съм спрял да ги слушам , но имам усещането че тя не е . Непрекъснато се ебават и се подиграват едва ли не , все едно са 5-годишни лапета и не знаят какво означава да харесваш някой . Както казах мене въобще не ми пречат , но мене пък и не ме ебават.В случея се подиграват на нея . Тя се опитва да не им обръща внимание , но и писва и по този начин един вид се настройва срещу мен.Не искам ако примерно тръгнеме непрекъснато да си правят ебавки с нея и да я подиграват , а тя да се чувства неудобно и несигурно.Много я харесвам , мога да кажа дори обичам ( познаваме се от 6 месеца , така че да ..... мога да го кажа ) и ме е грижа за нея.Така,че реших да не действам , и сега и попринцип .... а аз искам , искам и то много но както нещата стоят може би е по-добре да си остане така ..

OverDrive
03-26-2014, 22:01
Аве ти ако така чакаш другите да ти подложат е твърде възможно гадже да не си намериш. Това, че я ебават теб кво те спира да я поканиш да излезете?

LadyDi
03-27-2014, 08:52
по желание на автора